Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mads Mikkelsen çok iyi bir Hannibal Lecter profili. Anthony Hopkins'li Hannibal'ı hiçbir zaman bu kadar sofistike bulmamıştım, bence Mikkelsen cuk oturmuş Belki de böyle düşünmemin sebebi dizinin çok yavaş ve detaylı geçmesiyle alakalı. Bu dizi ilaç gibi geldi bana, yeni sezonunu sabırsızlıkla bekliyorum. Ayrıca karışık bulan arkadaşların sezonun tamamını izlemesini öneririm.
  • 2 Günde bitti buda, günde 6-7 bölüm izleyince kıymeti kalmıyor ama.

Dizide bilişim ayağında neden hiç ciddi bir gelişme yok, kamera kayıtlarına bakmıyorlar. Jack'in ev telefonu çaldıktan sonra "Sana arama olmamış, uykudaydın belki hayaldi." diyorlar ama o evdeki telefonun numara gösterme özelliği var oradan çok kolay bir şekilde bulabilirlerdi arama yapıldığını. O yönden eksik geldi bana ama genel anlamda güzel bir dizi tabiki. Will'i iyice günah keçisi yaptılar, Hannibal kendi uğruna feda etti Will'i, neyse ki her ikisi de başrolde ikinci sezon bir şekilde Will aklanıp işine döner.
  • arkadaşlar dizi filminin öncesini anlatıyor . yani hannibal akıl hastanesine yatmadan önceki günlerini ele alıyor . dizi bitiyor film başlıyor . öyle . bence filmleri hemen izlemeseydiniz
  • Diziye yeni başladım. 5 bölüm izledim.

Lecter milletin önüne o kadar insan eti sunuyor. Kimse de fark etmiyor. Demek ki bizim etimiz de artık tavşan,domuz etine benziyor.
  • Sabırsızlıkla bekliyorum
  • Beyler bişey sorucam, diziye yeni başladım da 4. bölümde Jack Crawford ile Dr. Lecter yemek yerken 15:00 - 16: 00 arasında 1 dakikalık piyano çalıyor, o müzik kime ait, çok hoşuma gitti, bulabilen çıkar mı acaba ?
  • Bu gece 23:00'da Cnbc-e de başlıyor 1.sezon böümleri
  • diziyi 4.bölümde bıraktım ben.
    kurguda bana göre hatalar var ve soğuttu açıkcası diziden.
    belki bir ara yeniden şans verebilirim.
  • 1. sezonu bitirdim.

Deli oluyorum böyle yanı başlarındaki katilleri millet fark edemeyince. Ama yapacak bir şey. FBI'ın iq ortalamasını alsan bir Hannibal Lecter etmez.
  • Hannibal rolünü canlandıran kişinin çok başarılı bir rol çıkardığını düşünüyorum ben. Kesinlikle rolünün hakkını fazlasıyla veriyor. Genel olarak diziyi de başarılı buldum eğer uzun soluklu bir dizi yaparlarsa kült diziler arasına rahatlıkla girebilecek bir potansiyele sahip.
  • Yeni sezonun tarihi belli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sezon bitecek diye yavaş yavaş izliyorum, ama dün 10 bölümü izledim böyle bir bölüm olamaz arkadaşlar adamlar resmen tavan yaptılar, nasıl bir dizidir böyle hayranlıkla izledim valla, bu arada yeni sezon ne zaman başlayacak, 1 nci sezonunda bitmesine az kaldı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

1 sezon bitecek diye yavaş yavaş izliyorum, ama dün 10 bölümü izledim böyle bir bölüm olamaz arkadaşlar adamlar resmen tavan yaptılar, nasıl bir dizidir böyle hayranlıkla izledim valla, bu arada yeni sezon ne zaman başlayacak, 1 nci sezonunda bitmesine az kaldı,

Az önce Tv'de denk geldi.Kaçıncı bölüm bilmiyorum ama dizi fena.Zaten Hannibal'ı canlandıran adam tek kelimeyle müthiş.Saç,giyim,konuşma fena İzlemeye başlarım ben bunuda.Dexter bitiyor zaten

• 2 bölümünü izledim. Ve 2 bölüm sonunda iğrenç bir dizi olduğu kanısına vardım. Tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 14 Eylül 2013; 3:15:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

1 sezon bitecek diye yavaş yavaş izliyorum, ama dün 10 bölümü izledim böyle bir bölüm olamaz arkadaşlar adamlar resmen tavan yaptılar, nasıl bir dizidir böyle hayranlıkla izledim valla, bu arada yeni sezon ne zaman başlayacak, 1 nci sezonunda bitmesine az kaldı,

Az önce Tv'de denk geldi.Kaçıncı bölüm bilmiyorum ama dizi fena.Zaten Hannibal'ı canlandıran adam tek kelimeyle müthiş.Saç,giyim,konuşma fena İzlemeye başlarım ben bunuda.Dexter bitiyor zaten

Dexter 8 sezon ile kendi kendini bitirdi, önceden başlayacağı günü iple çekerdim, şu an olmuş halen son bölümü izlemedim, Hannibalda özellikle 10 bölümde tavan yaptı adamlar bitecek diye 11 bölümü izlemedim daha,

• dün akşam kuzuların sessizliğini izledikten sonra bizim hannibal tırt geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

2 bölümünü izledim. Ve 2 bölüm sonunda iğrenç bir dizi olduğu kanısına vardım. Tavsiye etmem.

2 bölümden fazlasını izlemelisin bence bu kararı verebilmek için

• Dün cnbc e de bir bölümüne denk geldim hoşuma gitti burdaki yorumlar kötü gerçi bakarım bir ara
  • 2-3 gün önce izlediğim ilk bölümüymüş.Yeni dizi hayırlı olsun İnş. bıktırmadan gider.
  • Sezon 2 ne zaman bilgisi olan varmı ?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.