Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

6 bölümü dün izledim birazdan 7 bölüme başlıyacağım şu spoileri okumadan bitireyim diziyi, bu arada yeni sezon ne zaman arkadaşlar arada spoilere kurban giderim diye okumuyorum mesajları,

yıl 2013 olmuş hala spoiler yiyebiliyor musun ?

Kesin olmamakla beraber nisan 2014 sanırım .

Yuh 2014 mü,

Ben değil diğer üyeler saklamadan yazıyorlar yazılarını,

ben son bölümünü izlememişsem film konusuna bile girmiyorum . Ama çok güzel spoiler veririm . Doctor who konusuydu sanırım . Farkında olmadan bir dexter spoileri verdim ki dillere destan . Amacım örnek vermekti sadece ama geri tepti Muhtemelen o spoileri yiyen üyelerimiz bana bir güzel saydırmıştır O ne ilk ne son vukuatımdı gerçi Her nasıl oluyorsa hepsini de istem dışı yapıyordum . Yetenek var tabi .

• Bu diziyi sevmiyorum... nedense. Çünkü mantık hataları ile dolu. aynı zaman da '' Fantastik '' deseler dizi'nin türüne yeriydi... illa her bölüm de uçan bir şeyler görüyor.

Kimse şu saat de nerdeydin diye sormuyor. büyük zaman dilimi hataları mevcut. ben tüm bölümlerini izledim. fakat gerçekten beğenmedim. Dizi de ki mekanlarıda hiç beğenmiyorum...
  • Nisan 2014 nedir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cnbc-e'de verecekmiş ilk bölümden itibaren öyle başlarım o zaman
  • Daha başlamadım ama filmleri özellikle Kızıl Ejder harikaydı,Anthony hopkins hayranıyımdır Edward norton ekstrası oldu
  • Çok aşağıya düşmüş yahu
  • 8 Eylülde Cnbc-e Vermeye başlayacakmış oradan da izleriz artık
  • Az önce finali izledim. Kesinlikle şu an yayında olan diziler arasında kalite bakımından ilk 5'e girer. Buna rağmen 2. sezon onayını zar zor almış. Bu kurtlu, vampirli diziler izleyen ergenler yüzünden az daha böyle bir diziden mahrum kalacaktık.

Diziye şu an ilgi biraz düşük ama yeni sezonlar çıktıkça gelmiş geçmiş en efsane diziler arasına girecektir.

• ilk bölümün sonunda elini tutuğu kız hobbs denen adamın kızı değilmi neden elini tutu hannibal kızın

• Yeni başlayacağım yazılmıştır muhakkak ama spoiler yememek için konuya pek bakmadım. Diziye başlamadan önce sırasıyla Manhunter, The Silence of the Lambs, Hannibal, Red Dragon, Hannibal Rising filmlerini izlemem lazım değil mi?
  • SoldaTr kullanıcısına yanıt
    Yani anlamazsın diye izle derim yani karışık gelirse felan. Bir de onlar çok güzel filmler genel kültür olsun diye izle yinede
  • Teşekkürler indirmeye başlıyorum hemen.
  • Bence filmleri izlemene gerek yok hocam boşuna spoiler bile yiyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Az önce finali izledim. Kesinlikle şu an yayında olan diziler arasında kalite bakımından ilk 5'e girer. Buna rağmen 2. sezon onayını zar zor almış. Bu kurtlu, vampirli diziler izleyen ergenler yüzünden az daha böyle bir diziden mahrum kalacaktık.

Diziye şu an ilgi biraz düşük ama yeni sezonlar çıktıkça gelmiş geçmiş en efsane diziler arasına girecektir.

2.sezon onayını aldığını nerden öğreniyorsunuz.
  • Bi karar verin filmleri izlemeli mi yoksa izlememeli miyim? Biriniz izle yoksa diziyi tam anlayamazsın diyor biriniz izleme izlersen spoiler yersin diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 31 Ağustos 2013; 18:53:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmanuel_Emenike

quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Az önce finali izledim. Kesinlikle şu an yayında olan diziler arasında kalite bakımından ilk 5'e girer. Buna rağmen 2. sezon onayını zar zor almış. Bu kurtlu, vampirli diziler izleyen ergenler yüzünden az daha böyle bir diziden mahrum kalacaktık.

2.sezon onayını aldığını nerden öğreniyorsunuz.

Ekşiden okumuştum.

• SoldaTr kullanıcısına yanıt
    Hahahaah :D Dostum salla ya bodozlama gir sen en iyisi ama anlamadığın yerde direk dur filmleri izlemeye başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Bi karar verin filmleri izlemeli mi yoksa izlememeli miyim? Biriniz izle yoksa diziyi tam anlayamazsın diyor biriniz izleme izlersen spoiler yersin diyor.

Hocam ben filmleri izlemeden izledim diziyi. Bir sorun olmadı ondam diyorum yani Belki filmlerde diziyle ilgili spoiler yersin diye düşündüm

• arkadaşlar ilk 2 bölümü izledim çok karışık bir dizi bu . kimin kim olduğunu anlayamıyoruz . isimler birbirine giriyor . karışık yav
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.