Şimdi Ara

Hani dış güzellik ergenlik sorunuydu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Azıcık karı sitelerinde takılayım dedim hepsi dış görünüşüne önem veriyor. Binlerce liralarını makyaj malzemelerine yatırıyorlar. 60 yaşındaki bir ayağı çukurdaki kadın bile makyaj yapıyor. Eeee önemli değilse neden makyaj yapıyorlar? Neden %90 ı kendini güzel görüyor? Neden görmezsek psikolojimiz bozulur diyorlar? Erkek olmam bir şey fark ettirir mi? neden sürekli yüzünüzü hafif ciddileştirip özgüvenle fotoğraf çekiliyorsunuz ve instagrama facebooka atıyorsunuz? babanız görsün diye mi?

madem tip önemli neden TİPSİZİM LAN BEN?

tipsizliğimin bir tek yararı oldu o da ateist yaptı beni. allahın olmadığına adım kadar emin oldum.başka bir yararı yok intihara kadar sürükleyecek bir psikolojik bozukluk olduğunu düşünüyorum. sokaktan geçen bir kızı alın yerime koyun 2 dakika sonra intihar etmezse adım serkan değildir. benim sıkıntım sabah laylaylom yapıp akşam tipime üzülmek değil ki . benimle arkadaşta olmuyor millet çirkin olduğum için küçüklükten beri yalnızım.(gelir şimdi birisi (iki dakika yalnız kalsanız ağlıyorsunuz bana yalnızlık iyidir demeyin 4 yıldır arkadaşı mbile yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 22 Aralık 2017; 21:58:25 >

• Üzülme kardeşim. Akp'li olmana rağmen sana bir tüyo vereyim. Nice tip yoksulları gördüm yanında prensesler var, nice yakışıklılar gördüm yanında kimseleri yok. Hilkat garibesi olmadığın sürece tip alt sıralarda. Diğer konulardaki başarısızlığınızı tipe mal etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Aralık 2017; 13:44:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri şuna hâlâ ergen olduğunu soylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.