Şimdi Ara

Hangisini alayım??? 3 Model Arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    m/b giga p35c-ds3r
    cpu intel e6750
    vga msi rx2600xt diamond 256

ram ise kingston hyperx 2 gb 800 mhz ddr2 yapmıştım ama ocz leri görünce sapıttım. arada afaki fiyat farkı ve ocz lerin ünü meşhur.

KINGSTON HYPERX 2GB 800MHZ DDR RAM KHX6400D2LLK2/2GN
    149$ +KDV

OCZ NVIDIA SLI 2 GB 800 MHz CL4 DDR2 Kit (2x1GB) - OCZ2N800SR2GK
    119$ +KDV

OCZ Platinum 2 GB 800 MHz CL4 DDR2 Kit (2x1GB) - OCZ2P800R22GK
    109$ +KDV

bu arada o/c yapmayacağım, oğlum için alıyorum arasıra psp çalışacağım. birkaç konu açtım yalnız pek ilgi görmedi. yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurnuke -- 15 Kasım 2007; 18:06:08 >

• merhaba.. ocz almak istiyorsan yane kafan oczye daha cok yatıyorsa OCZ Platinum 2 GB 800 MHz CL4 DDR2 Kit

veya

OCZ Reaper HPC 2GB 800 MHz dual kit 2x1 DDR2 4-4-4-15 olarak zamanlama yapabilecegin reaper ı tavsiye ederim :)
  • hangisi daha kalitelidir? benim sorum bu. oc yapmayacağım. performans olarak farkedermi?? performans olarak farketmezse platinium u tercih edeceğim çünkü daha ucuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gillmore271

hangisi daha kalitelidir? benim sorum bu. oc yapmayacağım. performans olarak farkedermi?? performans olarak farketmezse platinium u tercih edeceğim çünkü daha ucuz.

up!
  • quote:

up!

YUH ARTIK YA. iyi ki bişey bilmiyoruz
  • Arkadaşım öncelikle HEPİNİZE YUH başlığını düzeltir misin!! Çok yanlış yapmışsın.

Ram olarak tavsiyem 2x1GB OCZ Platinum Rev. 2.0 DDR2-800MHz CL4'tür. Ramler anakarta takıldığında tahminim CL5 olarak çalışacaktır onu CL4 olarak BIOS'tan elle değiştirirsen sorunsuz bir şekilde gerçek değerlerinde kullanırsın.
  • quote:

quote:

up!

YUH ARTIK YA. iyi ki bişey bilmiyoruz

Madem overclock yapmayacaksın ve oğluna alacaksın Extrem modelleri seçmene hiç gerek yok bence.
    80$ + KDV'ye Kingston yada 85$ + KDV'ye A-Data (Soğutuculu) 2GB 800 MHZ RAM al kullan.
    Hatta 60$+ KDV'ye 667 MHZ RAM alıp bile kullanabilirsin.

Ama illa Extrem bişey almakta ısrarlıysan o zaman 115$ + KDV'ye A-DATA 2 GB Viesta al derim.

Kingstonun Hiper-X Modelleri gereksiz pahalı.
    diğerlerine göre çok fazla bi artısı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım öncelikle şu herkese yuh yazısını kaldır yoksa gerekli işlemler için başvuracağım.

Bunun dışında 667-800 bunlar pek farketmiyor. Performansa etkisi oyun ve genel kullanım için %1-2 dir. %5 i geçmez.

Sana şu ürünleri tavsiye ediyorum.

Corsair XMS2 DDR2 675MHz. Bu ramler çok kalitelidir.

OC yapmak istersen seni 1GHz e kadar götürür. Ayrıca gerilim vermeden ya da gerilimi 0.05V artırarak 800MHz ve 4-4-4-12 gibi değerlerde çalıştırabilirsin.

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4786 bunu alabilirsin.

• tamam oğluma alıyorum ama yine de kaliteli bir ram almak istiyorum. belki ileride o/c yi tam anlamıyla öğrenip o/c yaparım upgrade yapmadan bilgisayarı o hali ile kullanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurnuke -- 15 Kasım 2007; 18:07:59 >
  • quote:

tamam oğluma alıyorum ama yine de kaliteli bir ram almak istiyorum. belki ileride o/c yi tam anlamıyla öğrenip o/c yaparım upgrade yapmadan bilgisayarı o hali ile kullanırım...

Dediğim gibi 2x1GB OCZ Platinum Rev.2.0 DDR2-800MHz CL4 senin işini görür. Bu da inceleme linki OC ile 1066MHz'e çıkabiliyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_13445975/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.