Şimdi Ara

Hangisinden daha çok nefret ediyosunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Hangisinden daha çok nefret ediyosunuz

(En Son Oy Tarihi: 20.9.2010)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 20 Eylül 2010; 16:38:23 >

• ben liseliyim ve havalı kızlarla sorunum yok hangisini işaretleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: menteşe

ben liseliyim ve havalı kızlarla sorunum yok hangisini işaretleyim

apaçi???
  • Karar vermek zor.
  • quote:

2'si ile bir problemin yoksa 3. süsün demektir arkadaş üstte olaya dokunmuş zaten ben açayım dedim
  • quote:

hard apaci
  • hayvangiller (apaçiler)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.gamer

hayvangiller (apaçiler)

xD Apaçiiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOLİVER

quote:

hayvangiller (apaçiler)

xD Apaçiiiii

zaaaaaaaaaa ikssdee
  • anket yanlış ''Hepsi'' diye bir şık daha olması gerek
  • Havalı kızlar(tipik cadde kızları.) Kesinlikle.Apaçilerdende nefret ederim ama havalı tikky kızlardan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobody5

anket yanlış ''Hepsi'' diye bir şık daha olması gerek

Hepsinden nefret ettiğinizi biliyorum ama burdaki zorluk aralarında seçim yapmak
  • havalı kızların havasını bir şekilde söndürürsün, liselilerinde aynı şekilde. fakat apaçi olupda yoldan cıkmış biri için yapacak bir şey.
  • Havalı kızları sevmem doğruya doğru.
    Liseli öyle adamlar tanıdım ki aklın yaşta değil başta olduğunu görecek kadar iyi örneklerdi.
    Apaçilerden nefret ederim. Bölge gereği çıkıpta dövemiyorum ama laf attımı durmuyorum
  • leş gibi hormon kokan, sivilceli suratlı, dudak üstü tüylü LISELILERden! ! Nefret ediyorum!
  • apaçilerden ve onları seven kızlardan
    bu seçenekte olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

quote:

Orijinalden alıntı: MOLİVER

quote:

hayvangiller (apaçiler)

xD Apaçiiiii

zaaaaaaaaaa ikssdee

ikssdee nedir ya ilk kez gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: _Yankee_

Havalı kızlar(tipik cadde kızları.) Kesinlikle.Apaçilerdende nefret ederim ama havalı tikky kızlardan iyidir.

Bende apaçilerden nefret ederim.Hatta imkanım olsa hepsini öldürcem.Birde o apaçilerle takılan kızlardan nefret ederim.Cadde kızları ile bi alıp veremediğim yok Ama apaçiler ve onlarla beraber takılan kızlardan nefret ederim.Zaten apaçiler hep varoş kafeler(Adam akıllı insanın girmeyeceği yerler),Burger King,Mc Donalds,gibi yerleri çok tercih ederler.Ama bazı yerler,kafeler,clublar,adam akıllı mekanlar bu apaçileri kapısından içeri bi arkadaşa bakmak için bile sokmazlar.Genelde o tip yerlerde olurum ben.Ama inanının abazan,cahil,iğrenç apaçiler olmaz.Apaçiler havaya,toprağa,sese ve görüntüye ciddi zarar verirler.Mesela biz arkadaşım bi arkadaşı vardı(kız),onlar bizi uzun zamandır çağrıyordu.Bizde gitmek istemiyorduk.Bi kere gittik.Kızların arkadaş ortamını gördük yeminle kızlara acıdık.Kızlar gayet kibar,hanımefendi kızlar ama 3-4 apaçi var aynı siteden arkadaşları.Kızların yanında,s*.-ir,*m,vurmak gibi konuşmaları sansürlemeden gayet açık yapabiliyorlar.Bunlar geldiklerinden beridir kuduz gibi kaşınıyorlardı zaten.Kızlar kendi aralarında konuşurlarken ''Çocuklar kaçıcaklar şimdi bir daha gelmicekler'' diye bir konuşma oldu.Bunu biz bile duyduk hafif sırıttık.Sonra biraz daha durduk(dayanamadık artık)biz kalkalım dedik.Kızlar ''Sizi yolcu edelim'' dediler.Gittik vedalaşçaz ''Bunlardan birşey bulaşmamıştır inşallah''dedi kızlar.Sonra biz ''Yok'' dedik gülüştük.''Bir daha gelmezsiniz bugünden sonra buraya''dediler.Bizde''Zaten duyduk'' dedik.Gülüştük öpüşüp ayrıldık.Ama apaçileri görmeniz lazımdı sanki bi kızla değilde,bi or*-spu ile muhabbet yapıyorlardı.Küfürler,dediğim gibi *m,g*-,çakmak felan bunları konuştular kızların yanında.

• yahu arkadaşlar apaçi vs.. bunlarla dalga geçiyoruz ancak bu bi kültür meselesi düzgün mekanlarda göremessin bu tipleri..ancak varoşlarda.. malesef böyle bu yaşamayacak değiller ya sonuçta insanlar.. savunduğumdan değil bu bireylerin böyle harcanmasına üzüldüğüm için söylüyorum.. gerçekten yazık.. dedimya kültür mevzusu öncelikle belli bi kültüre sahip olmak gerek..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.