Şimdi Ara

Hangisi En Başarılı Optimize Programıdır !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Advanced System Optimizer 2010

Uniblue PowerSuite 2010

Üçünüde Kullandım.Üçüde Oldukça Başarılı PC Bakım/Optmize Programlarıdır.Fakat Sizce Hangisi Bu Konuda En Başarılıdır. (Özellikle Windows 7 İçin) Ya da Bunlardan Başka Varsada Söyleyebilirsiniz.Ben Çok Ayırt Edemedim Açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious47 -- 7 Eylül 2010; 2:46:12 >

• bunlardan beles olani varmi keske bide link verseydin ,,tabikide beles indirebilecegimiz linkler ,,
  • Uniblue PowerSuite 2010 oldukça popüler diyebilirim. Advanced System Care bunu hal hazırda kullanıyorum, buda yaygın bir program fakat diğerinden daha iyi olacağını sanmıyorum. İkincisi hakkındada pek bilgim yok.
  • Tune Up Utilities 2010
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkersonmez

Tune Up Utilities 2010

• Bence bu tarz programlar kullanmak gereksiz.Sadece ccleaner ve windows disk birleştiriciyi kullanmak yeterli.
    Ancak illa bu tarz bir program kullanılacaksa Tune up programını öneririm.
  • TuneUp'ı Yazmayı Unuttum O da Çok Başarılıdır.Fakat Bence Yinede Lider Advanced SystemCare PRO
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adwanced System Care PRO 3.7.0 çıktı bilgine. Kullanıyorum iyi proğram.
    Tune Up ve Registry Mechanic yazılımları da güzel proğramlardır.
    Hemen hemen aynı işi yapıyorlar zaten. Bunlar popüler, tercih edilenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc-system1 -- 8 Eylül 2010; 0:04:50 >
  • arkadaslar tavsiyeler uzerine bende Tune Up kurdum calisti malisti bsiler yapti hata var dedi sildi supurdu ,,,,, vel hasil ama hep calisir kaliyor bunu nasil devre disi birakacam ,,,ayarlarini felna aradim bulamadim saatin yaninda hep calisir gorunuyor yardimci olabilecek varmi aceba sagolun
  • System Mechanic
  • Windows XP için Xp Smoker Windows 7 için 7Smoker üstüne tanımıyorum.Yukarıda belirtilenlerin hepsini denedim.Ama bu smoker programı kadar düzgün bir biçimde sistemi optimize eden başka program görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scqo

Windows XP için Xp Smoker Windows 7 için 7Smoker üstüne tanımıyorum.Yukarıda belirtilenlerin hepsini denedim.Ama bu smoker programı kadar düzgün bir biçimde sistemi optimize eden başka program görmedim.

beleş mi ? lisans almak mı gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.