Şimdi Ara

Hangisi ? ATI mı Nvidia mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi firmanın renk kalitesi daha iyi? Ona göre kart almak gerek,benim için önemli olan görüntünün üstünlüğüdür

460 dolar civarına Ati hd 3870x2(2 gpu) var 200-250 dolar civarına hd 3870 var Ati seç beğen al

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Kaç paran var

460 dolar civarına Ati hd 3870x2(2 gpu) var 200-250 dolar civarına hd 3870 var Ati seç beğen al
    Görüntü üstünlüğü diyorsan ATI diyecem çünkü biraz fark var.ben iki kartıda kulandım ama görüntü açısından ATI önde

Orijinalden alıntı: mesunason

Görüntü üstünlüğü diyorsan ATI diyecem çünkü biraz fark var.ben iki kartıda kulandım ama görüntü açısından ATI önde

Alıntıları Göster
    görüntü üstünlüğü önemli.ispatlayabilirmisiniz atinin üstünlüğünü?

Orijinalden alıntı: HilmiAslan

görüntü üstünlüğü önemli.ispatlayabilirmisiniz atinin üstünlüğünü?

Alıntıları Göster
    Yaw bırakın arkadaşlar.Yok görüntü farkı falan..Bunu kim çıkardı şu forumda bi bulsam ..Arkadaşım şuan da alınacak en iyi iki kart 8800GT veya 9600GT...Hangisini alayım diyorsan,paran hangisine yetiyorsa onu al...Kafanı karıştırma.Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mkidd

Yaw bırakın arkadaşlar.Yok görüntü farkı falan..Bunu kim çıkardı şu forumda bi bulsam ..Arkadaşım şuan da alınacak en iyi iki kart 8800GT veya 9600GT...Hangisini alayım diyorsan,paran hangisine yetiyorsa onu al...Kafanı karıştırma.Hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mkidd

• quote:

Orijinalden alıntı: Meymet

quote:

Orjinalden alıntı: mkidd

Alıntıları Göster
    arkadaslar nforce anakarta ati e.kartı sorun cıkartır mı sızce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: machiavelli

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: machiavelli

hayır

Orijinalden alıntı: machiavelli

Alıntıları Göster
    quote:

Çıkarmaz. Ben amd işlemci nforce chipset ati ekran kartını sorunsuz kullanıyorum. İntel+nvidia chipset+ati ekran kartı bile sorunsuz çalışır.

Orijinalden alıntı: insicam

quote:

Çıkarmaz. Ben amd işlemci nforce chipset ati ekran kartını sorunsuz kullanıyorum. İntel+nvidia chipset+ati ekran kartı bile sorunsuz çalışır.

Alıntıları Göster
    9600GT

• quote:

Orijinalden alıntı: husnuyildiran

9600GT

Alıntıları Göster
    ATı nın görüntü kalitesi daha iyi diyenler neden öyle diyor? ateş olmayan yerden duman çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HilmiAslan -- 20 Mart 2008; 20:25:21 >

ATı nın görüntü kalitesi daha iyi diyenler neden öyle diyor? ateş olmayan yerden duman çıkar mı?

Alıntıları Göster
    peki ikisinide al dene:D yaa görüntü kalitesi çok farketmez ayrıca monitörüne bağlı nokta aralığı düşük olacak.lcd alcaksan wide screen al.ekran kartı çokaz farkettirir.bende ikisini kullandım.nvidia da hiç sorun yaşamadım ama atiyi sevmedim.değmiyo bence

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HilmiAslan

Yok arada fark mark ne alırsan al ok

peki ikisinide al dene:D yaa görüntü kalitesi çok farketmez ayrıca monitörüne bağlı nokta aralığı düşük olacak.lcd alcaksan wide screen al.ekran kartı çokaz farkettirir.bende ikisini kullandım.nvidia da hiç sorun yaşamadım ama atiyi sevmedim.değmiyo bence

Alıntıları Göster
    nvidia bence daha kaliteli ve büyük bir firma bilgisayarların çoğu Nvidia kullanıyor.Bu intel ile Amd nin olayına benzedi

• quote:

Orijinalden alıntı: DH.Ready

nvidia bence daha kaliteli ve büyük bir firma bilgisayarların çoğu Nvidia kullanıyor.Bu intel ile Amd nin olayına benzedi

Alıntıları Göster
    böyle bir şeyi ati bile savunmuyor ama bizim forumda ısrarla bu durumu savunanlar var helal olsun başka birşey demiyorum heh alın işte birinin daha kafasını karıştırmışınız görüntü kalitesi farkı diye, insanları yanlış yönlendirip mutlu oluyorsunuzdur umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

böyle bir şeyi ati bile savunmuyor ama bizim forumda ısrarla bu durumu savunanlar var helal olsun başka birşey demiyorum heh alın işte birinin daha kafasını karıştırmışınız görüntü kalitesi farkı diye, insanları yanlış yönlendirip mutlu oluyorsunuzdur umarım

Alıntıları Göster
    bi foruma baksana en çok sorun hangisinde var.Böle bişey yok ama hadi oldu diyelim ATİ nin görüntüsü daha iyi diyelim.sadece görüntü kaliteli olacak die sorunlu ve performanssız bi kart almazdım ben

• quote:

bi foruma baksana en çok sorun hangisinde var.Böle bişey yok ama hadi oldu diyelim ATİ nin görüntüsü daha iyi diyelim.sadece görüntü kaliteli olacak die sorunlu ve performanssız bi kart almazdım ben

Alıntıları Göster
    görüntü kalitesi derken videodaki görüntüyü kastettiler sanırım atinin avivo su nvidia dan daha iyi ama başka uygulamalarda böyle bişey olduğunu sanmıyorum

Orijinalden alıntı: pelezinho

görüntü kalitesi derken videodaki görüntüyü kastettiler sanırım atinin avivo su nvidia dan daha iyi ama başka uygulamalarda böyle bişey olduğunu sanmıyorum

Alıntıları Göster
    ATI oyunlarda mı daha iyi yoksa filmlerde mi?Nvidia da film iyi izlenmez mi?

Alıntıları Göster
    nvıdıa kullanıyorum. wide screen monitorum war . kaliteli bi görüntü izliyorum. NVIDIA kullanmanı tercih ederim
    (¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.•´*~
  • quote:

Alıntıları Göster
    yaw dostum hepsinde film izlenir.filmde görüntü kalitesi diyorsan divx yada dvd indireceksin.birde dvd oynatıcı player lazım :D bsplayer olabilir.bunları bul Geforce2 de seyret :D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.