|
Herkese selamlar; 2K 144 HZ monitörde oyun ve yayın amaçlı bir sistem güncellemesi yapıyorum. Sapphire RX 6900 XT Nitro+ Se 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Asus Tuf Gaming B650M-PLUS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Corsair Dominator Platinum RGB 32 GB (2x16) DDR5 5600 MHz Parçalarını düşeş fiyatlara denk getirerek aldım ve AM5 VE DDR5 sisteme geçme kararı verdim. Eski sistemimde olan SCYTHE Fuma 2 soğutucu AM5 destek vermediği için mecburen soğutmayı da yenileyeceğiz. Yeni aldığım kasa PHANTEKS P400A sadece ön tarafa büyük sıvı soğutma desteklediği için beraberinde gelen FANLAR engellediği için AM5 destekli ya ARKA BOŞ YUVAYA 120mm sıvı soğutma tercih edeceğim ya da hava soğutma tercih edeceğim. ![]() Bunlar doğrultusunda ve bir dünya sıcaklık şikayetinden dolayı X versiyonlara bulaşmadan ya 7600 ya da 7700 alayım diyorum. Ama işin ilginç tarafı X versiyonlar daha ucuz. Diğer ayrıntı da X işlemci de alsam normal de alsam SOĞUTMA kesinlikle alacağız. Bu yüzden kararsız kaldım. 10 bin gibi bütçe ayırdım son 2 parçayı da halledeyim istiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 25 Temmuz 2023; 20:52:36 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı