Emre gibi para için formasını satmadı diye mi bu protesto, Fenerbahçe maçında sakat olmasına rağmen kendini riske ederek oynadığı için mi, kız arkadaşıyla sinemaya gittiği içinmi, en büyük hayali olduğunu söylediği Galatasaray kaptanlığına bu yaşta ulaştığı için mi, diğer takım taraftarının en çok istediği futbolcu olduğu hatta ezeli rakip başkanının ağzının suları aka aka sürekli Arda'yı ne pahasına olursa olsun istiyorum dediği için mi YOKSA SİZDEN DAHA GALATASARAY'LI OLDUĞUNU BİLDİĞİNİZ İÇİN Mİ?
Dün gece içim sızladı....
quote:
Orijinalden alıntı: quatroxx
Emre gibi para için formasını satmadı diye mi bu protesto, Fenerbahçe maçında sakat olmasına rağmen kendini riske ederek oynadığı için mi, kız arkadaşıyla sinemaya gittiği içinmi, en büyük hayali olduğunu söylediği Galatasaray kaptanlığına bu yaşta ulaştığı için mi, diğer takım taraftarının en çok istediği futbolcu olduğu hatta ezeli rakip başkanının ağzının suları aka aka sürekli Arda'yı ne pahasına olursa olsun istiyorum dediği için mi YOKSA SİZDEN DAHA GALATASARAY'LI OLDUĞUNU BİLDİĞİNİZ İÇİN Mİ?
Medyanın dolduruluşa gelecek taraftar istemiyoruz böyle taraftarlık olmaz!!!
Evet, dün yapılan en büyük yanlış Arda'yı ıslıklamaktı. Arda'yı ıslıklayanlar önce kendilerine bi baksın. yazıklar olsun...
Bunlar Lincoln gibi karaktersizlere layık. 2 tane no-look pas atan ve her mücadelede kendini yere bırakan, gittiği tatilden dönmeyen futbolculara layık.
2 sene boyunca Lincoln lincoln diye bağırdılar şimdi Ardayı ıslıklıyorlar.
Hanginiz Emre B.'nin Fenerbahçeli olduğunu biliyordu ? zamanında toz kondurmuyordunuz Emre B. şöyle Galatasaraylı böyle Galatasaraylı bizim çocuğumuz diye! ne oldu Fenerbahçe'ye gidince kötü Emre B. mi oldu ???
o yüzden futbolculara yapılan eleştiriler ve tepkilerde kişilerin Galatasaraylılığını sorgulamayın. burada tek bir gerçek var futbolcular değil GALATASARAY !
quote:
Ardanın yaşı genç daha, oda yarın sizin deyiminizle para için formasını satınca tukakamı olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
Hanginiz Emre B.'nin Fenerbahçeli olduğunu biliyordu ? zamanında toz kondurmuyordunuz Emre B. şöyle Galatasaraylı böyle Galatasaraylı bizim çocuğumuz diye! ne oldu Fenerbahçe'ye gidince kötü Emre B. mi oldu ???
o yüzden futbolculara yapılan eleştiriler ve tepkilerde kişilerin Galatasaraylılığını sorgulamayın. burada tek bir gerçek var futbolcular değil GALATASARAY !
Arda fenerli olsa çoktan fenere gitmiş cebinede yılda 5 milyon euroyu koymuştu. ARDA İLE FENERBAHÇE AYNI CÜMLE İÇİNDE ANCAK CÜMLEYİ AZİZ YILDIRIM KURUYORSA BİRARAYA GELİR. KENDİNİZE GELİN! ARDA FORMAMIZIN RUHUDUR...
Geçen sene Lincoln efendi keyif yaparken niye Gs ruhu diye bağırmadı bu taraftar? Canı istediği zaman oynadığı için niye ruh filan demedi?
Yoksa 2 tane no-look pas attığı için mi?
Arda Fenerbahçe'ye gider diyen varmı ??? Bu Beşiktaş olur Trabzon olur Bursaspor olur veya Fenerbahçe olabilir sonuçta bunlar Galatasaray ruhudur safsatalarına kendinizi kaptırmayın madem Galatasaray ruhu yıllık 250bin euroya oynasın. yıllık 2milyon euro para kazanan adam için ruh vs. safsatalarını kabul etmiyorum. burada benim için 1905'den beri tek bir gerçek var oda Galatasaray SK
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
Arda fenerli olsa çoktan fenere gitmiş cebinede yılda 5 milyon euroyu koymuştu. ARDA İLE FENERBAHÇE AYNI CÜMLE İÇİNDE ANCAK CÜMLEYİ AZİZ YILDIRIM KURUYORSA BİRARAYA GELİR. KENDİNİZE GELİN! ARDA FORMAMIZIN RUHUDUR...
greyhound, ben canere bu kadar sövmüyorum, hele bi otur soluklan yeğenim
ya tamam, ben de oyuncuların bu kadar pohpohlanmasına karşıyım. ama arda bunları hak edecek bir oyuncu değildir. orada fenerli olan, ligde ve uefa'da havlu atmamıza neden olan caner varken arda'yı yuhlamak şerefsizzliktir.
aslında o da değil, stadda bir oyuncuyu yuhlamak şerefsizliktir, orada kimsenin tepki verme hakkı yoktur. sen oraya takıma destek olmaya gitmeyeceksen, otur evinde örgünü ör ultraslan, senden daha ciğerli taraftar bulunur elbet.
Arda Turan'ı çok abartmıyomu sunuz?
İlah yaptınız gözünüzde, sonuç olarak 5 aydır formsuz bu adam.
Kaptan dediğin takımına küsmez, Kaptan dediğin KOŞAR Kaptan dediğin taraftara sakat sakat FB maçında oynarım diye yalakalık yapmaz Kaptan dediğin kişisel hayatı ile de örnek olur. Kaptan dediğin ben Liverpool a gidicem demez
Çocuk dediğin takımına küser Çocuk dediğin koşmaz Çocuk dediğin tribüne oynar, GS menfaati için değil. Ağzı ile Ben şöyle Galatasaray'lıyım, böyle Galatasaray'lıyım diyeceğine, çıkar futbolu ile bunları söyler. Çocuk dediğin kişisel hayatını medyatik yapmaya çalışır Çocuk dediğin ben Liverpool a gidicem der
Arda Turan'ı abartan insanlar yüzünden GS buralara geldi ya.
Türk Futbolunun şu an ki kısır döngüsü içinde ortalama üstü olan bir futbolcu Arda. Biraz fazla abartıyoruz Arda sevgisini. Arda demek Galatasaray demek DEĞİLDİR. Arda Galatasaray'ın işçisidir. Kaptan olduğu için işcilerinden sorumlu baş işçidir. Ama bırakın sahada futbol oynamayı, adam kaptanlık yapmayıda bilmiyor. Daha bi kaç ay öncesine kadar yeni gelen hiç bir futbolcuya pas atmazdı. Bu karakterli bir insan büyük kaptan olabilir mi?
Ya Arda'nın neresi abartılıyor anlamıyorum. Ulan tam tersi yerin dibine sokuyorsunuz adamı. İstatistikse istatistik, mücadele ise mücadele, özveri ise özveri. Galatasaray'lılığından bahsetmiyorum bile. Daha ne istiyorsunuz ki bu adamdan? Kimsenin adamın özel hayatına dil uzatmaya hakkı yoktur.
bence sabri arda'dan daha çok takımının ruhu ve kaptanlığı hakediyor
Dünyanın başka hiçbir ülkesinde takım kaptanına bu kadar sorumluluk yüklenmiyordur heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: Desecrator
Ya Arda'nın neresi abartılıyor anlamıyorum. Ulan tam tersi yerin dibine sokuyorsunuz adamı. İstatistikse istatistik, mücadele ise mücadele, özveri ise özveri. Galatasaray'lılığından bahsetmiyorum bile. Daha ne istiyorsunuz ki bu adamdan? Kimsenin adamın özel hayatına dil uzatmaya hakkı yoktur.
Arda'yı sende malesef çok abartıyorsun.
Arda Turan'ın FB maçında oynaması özveri değildir. Tamamen tribün şovdur. Sayesinde zaten 1 kişi eksik oynadık.
Mücadele? Arda Turan'ın sen son 5 aydır ne mücadelesini gördün?
Arda Turan'ın 2. yarı istatistiğini bana söylermisin?
Arda Turan'ı çok ama çok tutardım, fakat şuan Arda Turan formsuz değil. Arda Turan kaprisli ve havalarda. Nedense tüm bunlar Sinem Kobal sayesinde medyatik olması ile başladı.
Arda Turan tok oldu. Sakın Arda Turan'ın sözlerine kanmayın. Ben galatasaraylıyım, asarım keserim tarzı açıklamaları keşke ağzı değilde ayakları yapsaydı son 5 aydır.
Kimsenin tabi insanın özel hayatına dil uzatmaya hakkı yok fakat şunu unutuyorsunuz, fakat özel hayatının getirdiği sorunlarla başedemiyor Arda Turan.
[Deleted by Admins]
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
quote:
Orijinalden alıntı: Desecrator
Arda'yı sende malesef çok abartıyorsun.
Arda Turan'ın FB maçında oynaması özveri değildir. Tamamen tribün şovdur. Sayesinde zaten 1 kişi eksik oynadık.
Mücadele? Arda Turan'ın sen son 5 aydır ne mücadelesini gördün?
Arda Turan'ın 2. yarı istatistiğini bana söylermisin?
Arda Turan'ı çok ama çok tutardım, fakat şuan Arda Turan formsuz değil. Arda Turan kaprisli ve havalarda. Nedense tüm bunlar Sinem Kobal sayesinde medyatik olması ile başladı.
Arda Turan tok oldu. Sakın Arda Turan'ın sözlerine kanmayın. Ben galatasaraylıyım, asarım keserim tarzı açıklamaları keşke ağzı değilde ayakları yapsaydı son 5 aydır.
Kimsenin tabi insanın özel hayatına dil uzatmaya hakkı yok fakat şunu unutuyorsunuz, fakat özel hayatının getirdiği sorunlarla başedemiyor Arda Turan.
Arda'nın son 5 aydır mücadelesi yok öylemi? Sana sadece Atletico maçlarını örnek gösteriyorum. Bi insanın hayatında oynamadığı mevkiide oynayıpta bu kadar mücadele ettiğini acaba gördünmü?
Fenerbahçe maçında oynamasının hata olduğunu sanırım hepimiz kabul ediyoruz. Özveri deyince hemen oraya vurmayın olayı.
Ayrıca tekrar söylüyorum Sinem Kobal'la ilişkisiymiş, sinema kapatmasıymış falan bunlar bizi ilgilendiren şeyler değildir. Bunlar Arda'nın şahsiyetini ilgilendiren, özel konulardır.
Herneyse, hiçbişeye saygınız yoksa bari o koluna taktığı pazubant'a saygınız olsun.
Ya arkadaşlar yapmayın. Arda dediğiniz adam, tesislerde bir oyuncunun akrabasının telefonu Fenerbahçe marşı olarak çalıyor diye tepki gösterip, çaldırmayın bunu burada diyebilecek kadar Galatasaraylıdır. Bırakın da adam 3-5 maç kötü oynasın. Aynısı bizim Gökhan Gönül için de geçerli. Adam 2 maç kötü oynadı mı hemen eski formundan uzak yok şöyle yok böyle... Halbuki adam çoğu maça sakat sakat ve sırf takım eksik kalmasın diye çıkıyor ve bir gün de para konusunda ağzını açmamış kendisine ne verilirse ona talim olacak kadar Fenerbahçelidir. Bazı değerleri ve değerlileri bu kadar kolay harcamalayalım.
quote:
Orijinalden alıntı: akbilge 1. OLARAK KAPTANLIK KONUSU
Galatasaray takımının kaptanı ne Arda ne de Sabri olmalıdır. Galatasarayda ve ilk 11 de oynadığı sürece takım kaptanı Ayhan olmalıdır. Bu konuda Ayhana haksızlık yapılmıştır.
Ayhan çok üst düzey futbolcu olmasa da olgun kişiliği, yaşı ve düzgün karakteriyle bu takımın kaptanı olmalıydı.
Ayhan ilk 11 de oynamaz, Mehmet TOPAL ilk 11 de oynarsa bence kaptan Mehmet TOPAL olmalıydı.
Arda ya da Sabri 2. ya da 3. kaptan olarak düşünülebilirdi.
Böyle bir uygulama bence daha doğru oluırdu.
2. OLARAK ARDA KONUSU
Ardanın her ne kadar futbolculuğunu topla çok fazla oynadığından dolayı beğenmesemde Galatasarayda parayı 2.planda tutarak oynamasını takdir ediyorum. Profesyonel bir futbolcu gibi değil, gerçek bir Galatasaray taraftarı gibi hareket ediyor. Bu da gerçekten takdire şayan
İbrahim KUTLUAY Fenerbahçemiz için ne ise Arda da Galatasaray için o.
Ama ne yazık ki basının akıl dışı kıyaslamaları Ardaya çok fazla zarar verdi, Arda da bunun önüne geçmedi, ya da geçemedi. Çok fazla şişirildi, bu yüzdende Ardadan beklentiler çok arttı, yapabileceğinden çok daha fazlası isteniyor.
Çok değil 3, belki 4 sene sonra ben kimsenin Ardayı konuşacağını düşünmüyorum. Yalnız 2 sene bu şişirmelerin meyvesini yemeye devam eder.
Benim şahsi görüşüm Arda Avrupada başarılı olamaz.
Avrupanın orta sıralarına oynayan takımlarında bile ilk 11’ e girmekte zorlanır diye düşünüyorum.
1. Galatasaray'ın kaptanlık müessesesi diğer takımlara benzemez... Hele ki senin tuttuğun takıma hiç benzemez... Galatasaray kaptanı Galatasaray altyapısından olur ve Galatasara ruhunu temsil eder (Metin oktay, Cüneyt, Tugay, Bülent, Hakan şükür ve şimdide Arda, Arda gittikten sonra kimin olacağıda bellidir.)
Herdaim yabancı oyuncuları takım kaptanı yapan hatta dahada ileri gidip bazı kulüplerle özdeşleşen oyuncuları kaptan yapan (ogün) hatta ve hatta florya kapısında fener taraftarı döven fatih akyel, katil diye bağıırdığı emre belözoğlunu bile kaptan yapan bir takımın taraftarının kaptanlık müessesesinin ne anlama geldiğini bilmemesi gayet doğal...
2. Arda balon mu değil bu sezon yada taş çatlasın gelecek sezon sonu transfer olacağı takımı görünce anlarsın şimdi sana ne anlatsak boş... Seni kıskançlığınla başbaşa bırakıyoruz...
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Orijinalden alıntı: akbilge 1. OLARAK KAPTANLIK KONUSU
Galatasaray takımının kaptanı ne Arda ne de Sabri olmalıdır. Galatasarayda ve ilk 11 de oynadığı sürece takım kaptanı Ayhan olmalıdır. Bu konuda Ayhana haksızlık yapılmıştır.
Ayhan çok üst düzey futbolcu olmasa da olgun kişiliği, yaşı ve düzgün karakteriyle bu takımın kaptanı olmalıydı.
Ayhan ilk 11 de oynamaz, Mehmet TOPAL ilk 11 de oynarsa bence kaptan Mehmet TOPAL olmalıydı.
Arda ya da Sabri 2. ya da 3. kaptan olarak düşünülebilirdi.
Böyle bir uygulama bence daha doğru oluırdu.
2. OLARAK ARDA KONUSU
Ardanın her ne kadar futbolculuğunu topla çok fazla oynadığından dolayı beğenmesemde Galatasarayda parayı 2.planda tutarak oynamasını takdir ediyorum. Profesyonel bir futbolcu gibi değil, gerçek bir Galatasaray taraftarı gibi hareket ediyor. Bu da gerçekten takdire şayan
İbrahim KUTLUAY Fenerbahçemiz için ne ise Arda da Galatasaray için o.
Ama ne yazık ki basının akıl dışı kıyaslamaları Ardaya çok fazla zarar verdi, Arda da bunun önüne geçmedi, ya da geçemedi. Çok fazla şişirildi, bu yüzdende Ardadan beklentiler çok arttı, yapabileceğinden çok daha fazlası isteniyor.
Çok değil 3, belki 4 sene sonra ben kimsenin Ardayı konuşacağını düşünmüyorum. Yalnız 2 sene bu şişirmelerin meyvesini yemeye devam eder.
Benim şahsi görüşüm Arda Avrupada başarılı olamaz.
Avrupanın orta sıralarına oynayan takımlarında bile ilk 11�e girmekte zorlanır diye düşünüyorum.
1. Galatasaray'ın kaptanlık müessesesi diğer takımlara benzemez... Hele ki senin tuttuğun takıma hiç benzemez... Galatasaray kaptanı Galatasaray altyapısından olur ve Galatasara ruhunu temsil eder (Metin oktay, Cüneyt, Tugay, Bülent, Hakan şükür ve şimdide Arda, Arda gittikten sonra kimin olacağıda bellidir.)
Herdaim yabancı oyuncuları takım kaptanı yapan hatta dahada ileri gidip bazı kulüplerle özdeşleşen oyuncuları kaptan yapan (ogün) hatta ve hatta florya kapısında fener taraftarı döven fatih akyel, katil diye bağıırdığı emre belözoğlunu bile kaptan yapan bir takımın taraftarının kaptanlık müessesesinin ne anlama geldiğini bilmemesi gayet doğal...
2. Arda balon mu değil bu sezon yada taş çatlasın gelecek sezon sonu transfer olacağı takımı görünce anlarsın şimdi sana ne anlatsak boş... Seni kıskançlığınla başbaşa bırakıyoruz...
Pardon ama Hakan Şükür alt yapıdan falan değil Fenerbahçeye saldırırken ilk önce savunduğun şeyin doğruluğunu araştır..