Şimdi Ara

Lazio'dan beyendiğiniz futbolcular? Bize ilaç olacak 2 isim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stoperleri Ciani ve Hernanesi ben çok beyendim ilaç olurlar bize oynadığımız takımlardan oyuncu almayı cok severiz inş dikkatini çekmiştir bu 2 oyuncu yönetimin

• Spiker Kozak 5 maçta 68 gol attı dediydi, onu alalım iyi o.
  • Ben de cok beyendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Spiker Kozak 5 maçta 68 gol attı dediydi, onu alalım iyi o.

• Hernanesi tartışmaya bile gerek yok beğenilmeyecek bir oyuncu değil.
    Candreva'yı beğendim cidden, eğer disiplinli bir oyuncuysa yani colin kazım gibi yetenekli ama umursamaz küstah bir adam değilse gerçekten kariyerini daha yukarılara taşıyabilir.
  • Ziya vardı bitane onu beğendim bende :D
  • Hernanes dışında istemez.Hepsi iş yapar da yabancı sınırlaması yüzünden Hernanes dışında ihtiyaç yok.
    Yalnız Hernanes ilaç olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hernanes'i isterim. Koparıp getirmek lazım onu oradan. Yanına bir de Belhanda'yı çekersek ballı kaymak olur.
  • "beyen"
  • Hernanesi beyendim bende.
  • Candreva mükemmeldi krasiç yerine bu adam olsaydı bizde ohoo...
  • Cianı Yobonun yanına ilaç olur
  • hernanes dışındakileri almaya gerek yok . dengi veya daha iyileri bizde var . kozak klose cianı filan hiç gerek yok hepsinin daha iyisi veya dengi bizde var zaten .
    cianiyide gözünüzde büyütmeyin adamda süper vücut ve cüsse dışında pek bişey yok . lazio kapalı gömülü defans oynadı açık oynasaydı görürdük cianiyi.
    aynı bilica gibi gömülü defans oynadıgında iş yapan bi oyuncu açık alanda koşu mesafelerinin arttığı veya alandan ziyade oyuncu savunması yapıldıgında ciani ile bilicayı takas etmeye bile çalışırız .
  • Bekir varya ciani'ye ne gerek var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

Hernanes stoper konu kapanabilir

Stoperleri Ciani ve Hernanes cümlesini Stoperleri Hernanes şeklinde mi okudun?
  • kaleci felaketti. üstüne gelen her topu sektirdi tutamıyor.
  • Ciani, Hernanes, Ederson (biraz Quaresma'ya benziyor ama iyiydi)

Ledesma ve Mauri az oynadıkları için yukarı yazmadım ama nasıl oynadıklarını merak ediyorum onlarda iyi oyuncular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19o7_

Hernanesi tartışmaya bile gerek yok beğenilmeyecek bir oyuncu değil.
    Candreva'yı beğendim cidden, eğer disiplinli bir oyuncuysa yani colin kazım gibi yetenekli ama umursamaz küstah bir adam değilse gerçekten kariyerini daha yukarılara taşıyabilir.

o tip oyuncuları almaya gerek yok bence hele ki beykan şimşek gibi bir oyuncu geliyorken
    eğer o bölge için bir oyuncu alacaksak da yine forvetten dönme bir kanat olmalı ki gol atma şansımız yüksek olsun (bakınız baskılı oynamak zorunda olan bütün takımlar bunu benimsedi)
    bence oraya bir oyuncu alınacaksa kesinlikle aubameyang tarzı bir oyuncu alınmalı

ben hernanes-kozak-ciani 3lüsünü beğendim özellikle hernanesin zaten hastasıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: toffit07

kaleci felaketti. üstüne gelen her topu sektirdi tutamıyor.

o kaleci şuan italyanın en iyi kalecilerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Spiker Kozak 5 maçta 68 gol attı dediydi, onu alalım iyi o.

Yanlış anladım sanmıştım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.