Şimdi Ara

Hangi Wireless ADSL Modem Daha iyi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni modem alıcam ama bir türlü karar veremedim ben us robotics diyorum abim zyxel dior abimin dediğinde trend micro güvenlik bilmemnesi varmış siz ne dersiniz

US ROBOTICS mi?

ZYXEL mi?

Kullananlar bişeyler söylesin bize bi akıl verin...

ZyXEL Aldık İlginize teşekkür ederim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fgurses -- 23 Haziran 2006; 16:18:19 >

• ZYXEL öneririm .
  • bencede ZyXel ama o kadar para vermem diyosan Yaksu ya da Billion falan al. bende alacam kararsizim cok fena :)
  • usrobotics 9108
  • Lİnksys alanında 10 numara.145 ytl ye teknosalarda.Sag354g modeli adsl2+ wireless 4 lü ethernet girişi sunuor.Ben 6 aydır kullanıorm deli bi alet
  • tabi ki ZyXEL
  • usrobotics olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her ikisi de oldukça iyi ama illa birini seç derseniz ZyXel derdim o da illa seç dediğiniz için
  • ilginize teşekkürler beyler sagolun
  • Linksys WAG354G derim ben saglam bi alet
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOTAL_WAR

Her ikisi de oldukça iyi ama illa birini seç derseniz ZyXel derdim o da illa seç dediğiniz için

• ZYXEL ÇOK İYİ DE ŞİFRELEMESİ BİRAZ KARIŞIK:( ALDIGIMIZ YER DE ÖLE DEDİ BİDE ARAYIN ZYXELİN MUSTERİ HİZMETLERİNİ ONLAR ACIKLICAK SİZE DEDİ
  • usrobotic usr9108
  • YAKSU alin kafaniz agrimasin. 7/24 destek 3dBi anten gucu ve texas instruments chipseti var. ozelliklerine bakinca modemin krali bence budur. hem bu aralar cok populer herkes bunu tavsiye ediyo
  • us robotics normallerden %50 daha geniş alana ulaşıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.