Bildirim
Hem modem hem Router Tek Cihaz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Modem özelliği neden istiyorsunuz?
Fiber (ont sonrası ethetnet ile sonlanan) altyapılarda router kullanmak yeterli. Şu ki yakın zamanda taşınırım altyapı olmaz modem özeliği de olsun diyorsanız dsl router işinizi görür.
Bu bağlamda router için Keenetic Hopper KN-3810 ya da dsl router için Keenetic Hopper DSL KN-3610 modellerine bir göz atabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, açıkçası teknik konularda bilgim yok, fiber internetin çalışması için bir modem ve bir routere ihtiyaç var diye biliyorum. Evde şu an Ttnet’in verdiği bütük bir zyxel ve bir de küçük nokia cihaz var ve ben her iki işi yapacak tek cihazım olsun diye düşündüğüm için sormuştum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nokia olan ont. Fiber çevirici yani terminal.. Onu iptal edemezsiniz. Ondan gelen ethernet kablosu ile router kullanabilirsiniz. Halk içinde fiber modemde deniyor ama yanlış bir tabir aslında.
Model adında DSL olan cihazlar modem özelliğine sahip ve bir çoğu aynı zaman da Router özelliği de barındırıyor zaten. Genel olarak modem özelliği kazanmış routerlar sadece router olan aynı modele göre bir miktar pahalı oluyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X