|
Üniversite adının önemli olduğu bölümler nelerdir ? veya var mıdır ? Tıp desen en iyi yerde okuyan da en kötü yerde okuyan da temelinde doktor oluyor TUS a bakıyor her şey. Çok bir önemi yok bence üniversite adının tıpta. Yazılım / Bilişim alanı desen üniversite adını geçtim alakasız bölümlerde okuyup hatta üniversite bile okumayıp çok iyi yerlere gelen insanlar varken bu sektörde, üniversite adının çok önemli olacağını düşünmüyorum. Bunlar benim düşüncem tabi şimdi en iyi yerlerden birinde ceng okuyan biri gelip boşuna mı çalıştık buraya girdik biz diye çıkışır bana fakat gerçek olan bu. Bizim ülkemizde adam akıllı okumadan iş bulmak ne kadar zor olsa da yurt dışında tam tersi durumlar. En büyük şirketlerin iş ilanlarında, okuyup okumadığına bile bakılmıyor. Sadece bilgine bakıyor. Neyse çok dağıtmadan konuyu, üniversite adının önemli olduğu bölüm var mıdır ? yoksa tüm bölümlerde olay kendini geliştirmen de mi bitiyor ? okuduğun yer önemsiz mi ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 5 Temmuz 2021; 16:16:38 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt