Şimdi Ara

hangi üniversite ve nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2010 klıavuzuna baktığımda 2009 öss nin başarı sıraları var ben sayısal öğrencisiyim ama sözel ts-2 den tercih yapacağım inşallah şimdi bakıyorum kılavuza edebiyat görünmüyor ama tarih ve tarih iö mimar sinna üniversitesi sanat tarihi türk halk bilimi falan tutuyor birde bu özel üniversitelerde türk dili edebiyatı falan veya başka bölümler burslular var acaba bu bursluları yazsak nasıl olur ikinci öğretimle aynı parayımı veririz ve bazı özel üniversiteler kayıt yaptırana laptop fala nhediye ediyor acaba bunuda dahil etsek ucuzamı geliyor normalde devlet ünisini kazansak onun da masrafı çıkacak ve bu ücretler bi şekilde ödenirmi yani lütfen yardım edin birde o mimar sinan üniversitesindeki sanat tarihi okusak güzel olurmu gerçi ben okuyup hemen mezun olmayı düşünmüyorum Allahın izniyle akademisyen falan olmak istiyorum onun için lütfen yardım edin yorumsuz bırakmayın.saygılar

• arkadaşlar lütfen yorum yapın kılavuz yanlış gibi lütfen yardım edin
  • Bu yılki kılavuzda (Tabii kılavuz hatalı değilse ve yenisi çıkmayacaksa...) 2009 sıralamaları yok hocam. Sınav sistemi değişti, 2009 sıralamalarını puanların çevrilmesi üzerinden 2010'a uyarlamaya çalışmışlar. Ama biz bunun saçma olduğunu düşünüyoruz.

Bölümlere 2009'da son yerleşen adayların sıralarını şu siteden bulabilirsin:www.sanaldersane.com/TabanPuanlar.aspx

2009 sıralamaları ile ÖSYM'nin bu yılki kılavuzundaki sıralamaları (0,15 AOBP'li sıralamaya bakacaksın.) arasında karşılaştırma yapınca görüceksin. Tuhaf kaymalar var. Uyarlama çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 16 Temmuz 2010; 22:35:10 >
  • çok teşekkür ederim dediğim gibi ben alan dışı yapacağım ama yine 0,15 mi bakacağım alan içi olana sizce 64 binle edebiyata veya çağdaş türk lehçelerine girebilirmiyim iö de olsa bide iö fiyatlarıyla özel üni fiyatları aynımı karşılaştırırsak yardım ederseniz sevinirim

Orijinalden alıntı: zumerozkan

çok teşekkür ederim dediğim gibi ben alan dışı yapacağım ama yine 0,15 mi bakacağım alan içi olana sizce 64 binle edebiyata veya çağdaş türk lehçelerine girebilirmiyim iö de olsa bide iö fiyatlarıyla özel üni fiyatları aynımı karşılaştırırsak yardım ederseniz sevinirim

ıo ucretı ıle ozelı nasıl karsılastırırsın sen a ıo ucretlerı bnmkı 630 tl ıdı ozel unılerın ucretı 15.000 tl cvarıdır

2 ünversitenin aynı bölümü arasında dağlar kadar fark var.Atıyorum 100 puanla 3k sıralamaysa başka üniversitede 120 puanla 2k sıralama olabiliyor :S
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar sanat tarihi bölümü falan nasıl edebiya tdüşünüyorum ama olmazsa çağdaş türk lehçeleri yada tarih ben araştırma görevlisi yada akademisyen olmak sitiyorum bilgilendirrseniz sevnirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alemdar11 -- 18 Temmuz 2010; 16:01:29 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.