Şimdi Ara

Hangi Şehirlerde Araba Piyasası Daha Uygun ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
31.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Zaman zaman özellikle netteki ilanlara bakarken benzer araç fiyatları arasında uçurum olduğunu görüyorum. Özellikle bazı kentlerde piyasa oldukça pahalı gibi. Genelde güvenilir ikinci el araba almak için hangi şehirlerde fiyat standartları uygun sizce ? Bu fiyat farklarının sebepleri neler ? Ayrıca bölge olarak veya kent yapısı olarak fiyatlarda değişkenlik yapma oranı nasıl ? Mesela soğuk yerlerde tutulan modeller veya düz araziye sahip yerlerde rağbet gören araçlar fiyatların belirlenmesinde bir etken mi acaba ?

• İstanbul harici Pek duymadim. Bir de Hakkari Şırnak taraflarında ucuz oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

İstanbul harici Pek duymadim. Bir de Hakkari Şırnak taraflarında ucuz oluyordu
    Kahramanmaraşta bütün araçların piyasası normalde 1-3 bin lira arası pahalı gider. Arabasını Akdeniz bölgesinde tek zanneder çünki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Kahramanmaraşta bütün araçların piyasası normalde 1-3 bin lira arası pahalı gider. Arabasını Akdeniz bölgesinde tek zanneder çünki.

Alıntıları Göster
    Herkesin yaşadığı yerle ilgili konuşacak olursak Tiflis. Bmwler,mercedesler taksi burada. Arabalar sudan ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Grymstche

Herkesin yaşadığı yerle ilgili konuşacak olursak Tiflis. Bmwler,mercedesler taksi burada. Arabalar sudan ucuz

Alıntıları Göster
    merak ettim erzurumda dizel tutuluyo mu eğer tutuluyosa kışın ne yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: trafik cenavarı

Alıntıları Göster
    hepsi aynı nette 2-3 pahalı ilk telefonda anlaşiliyo ya al satcı yada ciddi satici degil tturmuş bi fiyat satarsam satarim . ilani .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

hepsi aynı nette 2-3 pahalı ilk telefonda anlaşiliyo ya al satcı yada ciddi satici degil tturmuş bi fiyat satarsam satarim . ilani .

Alıntıları Göster
    tek kapı araçlar ufak yerlerde ucuza gidiyor.
    4 kapı araçlarda istanbulda ucuz. Özellikle station vagonlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Katar'da araba fiyatları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

tek kapı araçlar ufak yerlerde ucuza gidiyor.
    4 kapı araçlarda istanbulda ucuz. Özellikle station vagonlar.

Alıntıları Göster
    yaşadığım yer için söyliyeyim.
    kastamonu genellikle araba almak için kendi şehrindekileri, karabüktekileri ya da ankaradakileri tercih eder. çünkü burada deniz kenarında uzun süre kullanılmış aracın kastamonuya getirildikten sonra çürümeye devam ettiği gözlemlenmiştir. önceden birçok efsaneyi bize yaşatan tofaş buna önayak olmuştur.
    karabük,ankara,kastamonu araba piyasasında pahalı yerlerdir. ucuz almak isteyen istanbul'a ya da bursa'ya gider. ucuz alanlarda uzun süre binmez pek arabalarına. 1-2 sene sonra elden çıkarmaya bakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

yaşadığım yer için söyliyeyim.
    kastamonu genellikle araba almak için kendi şehrindekileri, karabüktekileri ya da ankaradakileri tercih eder. çünkü burada deniz kenarında uzun süre kullanılmış aracın kastamonuya getirildikten sonra çürümeye devam ettiği gözlemlenmiştir. önceden birçok efsaneyi bize yaşatan tofaş buna önayak olmuştur.
    karabük,ankara,kastamonu araba piyasasında pahalı yerlerdir. ucuz almak isteyen istanbul'a ya da bursa'ya gider. ucuz alanlarda uzun süre binmez pek arabalarına. 1-2 sene sonra elden çıkarmaya bakar.

+99
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

Ben Erzurum'a yakınım aslında. Kars Sarıkamış'ta en çok Renault modellerini görüyorum sanki. Dizel modeller daha az tercih ediliyor gibi bu taraflarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

quote:

Ben Erzurum'a yakınım aslında. Kars Sarıkamış'ta en çok Renault modellerini görüyorum sanki. Dizel modeller daha az tercih ediliyor gibi bu taraflarda.

edilmemesi mantıklı sanırım sadece ticari vardır dizel olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: trafik cenavarı

quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

quote:

edilmemesi mantıklı sanırım sadece ticari vardır dizel olarak

Alıntıları Göster
    bursalı olarak izmir arabalarını temizlik ve fiyat bakımından çok uygun buluyoruz biz :)

bursa piyasasıda ankara piyasasına ucuz geliyor anlamış değilim daha bu olayı.

misal 1.5 ay önce abime 2007 57 binde civic aldık sunrooflu felan araç full donanımdı. 2 parça lokal var değişen yok 29 a aldık 1.5 ay sonra diyarbakırdan 33 e almaya geldiler adam aldı gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

bursalı olarak izmir arabalarını temizlik ve fiyat bakımından çok uygun buluyoruz biz :)

bursa piyasasıda ankara piyasasına ucuz geliyor anlamış değilim daha bu olayı.

misal 1.5 ay önce abime 2007 57 binde civic aldık sunrooflu felan araç full donanımdı. 2 parça lokal var değişen yok 29 a aldık 1.5 ay sonra diyarbakırdan 33 e almaya geldiler adam aldı gitti.

Alıntıları Göster
    Bence en uygun fiyatlar istanbul ve sonrasında antalyada.
    Doğu illeri, ankara ve bursa pahalı.
    Aracımı Satılığa çıkardım, en çok arayanlar: muş,mardin,van,erzurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oziie

Bence en uygun fiyatlar istanbul ve sonrasında antalyada.
    Doğu illeri, ankara ve bursa pahalı.
    Aracımı Satılığa çıkardım, en çok arayanlar: muş,mardin,van,erzurum.

Alıntıları Göster
    Bursa'dan ucuz araba almak hayal yahu. Birde bozoyük araçları çok ucuz oluyor hemde küçük memleket olduğu için araçlarda öyle çok km ve hırpalanma olmuyor.

ucuz arabalar bana göre

1: izmir
    2: bozoyük
    3: gaziantep

benim görüşlerim bunlar

ayrıca ankara araçları bursa araçlarından daha pahalı ve daha bakımsız oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

Bursa'dan ucuz araba almak hayal yahu. Birde bozoyük araçları çok ucuz oluyor hemde küçük memleket olduğu için araçlarda öyle çok km ve hırpalanma olmuyor.

ucuz arabalar bana göre

1: izmir
    2: bozoyük
    3: gaziantep

benim görüşlerim bunlar

ayrıca ankara araçları bursa araçlarından daha pahalı ve daha bakımsız oluyor.

Alıntıları Göster
    Genelde en uygun araçlar İstanbul da diye düşünüyorum. Ankara-İstanbul arasında 1000-1500 tl oynar..

• quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Genelde en uygun araçlar İstanbul da diye düşünüyorum. Ankara-İstanbul arasında 1000-1500 tl oynar..

Alıntıları Göster
    istanbul ve bazı doğu illerinde ucuz oluyor doğudaki ucuzluğun sebebi bakımsızlık ve kaçak benzin mazot,en pahalı yerler izmir,ankara,maraş.temiz olan araç her yerde pahalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

istanbul ve bazı doğu illerinde ucuz oluyor doğudaki ucuzluğun sebebi bakımsızlık ve kaçak benzin mazot,en pahalı yerler izmir,ankara,maraş.temiz olan araç her yerde pahalıdır.

Alıntıları Göster
    İstanbul'da uygun olarak görülse bile bilmeyenler için riskli bir durum değil midir arkadaşlar ? Özellikle büyük pazar imkanı acemiler için sorun olabilir. Her türlü riske çarpmak mümkün gibi bence. Bu yaz Konya'da olacağım oranın piyasası nasıl acaba ?
  • Izmirde ucuz olmasının sebebi genelde kazalı olmaları bence.Çünkü Izmire gittiğim zaman neredeyse 5 araçtan 2sinde belirgin izler vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: entrika888

Bmw Şirketinin Araçları Taksi yapılamaz diye bi kuralı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Bmw Şirketinin Araçları Taksi yapılamaz diye bi kuralı vardı

nereden çıktı o kural?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.