Şimdi Ara

Hangi Scooter ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce çin malından en çok hangisi iyi bana 10 sene gitsin istiyorum en azından zaten süreceğim bölge genellikle asfalt vede yazlık yer yazın kullanıcam genellikle kışın sürmem fazla.Sizce Mondial alsam temiz kullansam en azından 7-8 sene dayanırmı her 3 ay dan ? Mondial motorların tiplerini beğeniyorum almak istediğim motor Mondi 125 RT Cok zarif bir motor sizce güzelmi ?
    Seçenekler
    1-)Mondial 125 RT
    2-) Kanuni TeeX 150 ( ama izmirde yok bildigim kadarıyla )

Arkadaşlar birde bişey söyleyecem. Bazı arkadaşlarımız mondial motoru kötülemiş tamam doğru olabilir ama her servis öyle olacak değil yani Vede Sizin şansınıza montaj hatalı da gelmiş olabilir değilmi ? Onun için önyargıda da bulunmak istemiyorum sizlerin görüşlerinize güvendiğim için zaten buradayım
    Yardımlarını benden esirgemeyin PLEASE

• ne yalan söyleyim keeway ' in modellerini beğenmiyorum mondial güzel geldi.Fakat dökülür diye korkuyorum . Ama dökülmez gibi geliyor zevk için alıcam , yani yazlıkta gezmek için tur atmak için 7-8 dayanırmı ?
    sağlamlığı zaten tartışılmazz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu scooter alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.