Şimdi Ara

Hangi operatörü kullanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türk Telekom altyapısını kullanan operatörlere güvenmeli miyim?

Birazcık araştırdım sıkıntı çıkabiliyormuş Türknet, Millenicom veya Vodafone gibi operatörlerde ama fiyatlar daha uygun.

İçimden geçen Superonlinedı aslında ama fiyatlar aşırı fazlaydı. Kararsız kaldım buraya sormak istedim. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

(TürkTelekom altyapım 75mbps sağlıyor en fazla.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackDed -- 16 Şubat 2020; 19:40:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben türknet tavsiye ederim. Hem altyapının desteklediği en yüksek hızı veriyor. Hem taahhütsüz, beğenmezseniz iptal edersiniz. Hem de 1 ay bedava. Eğer karar verirseniz. Bana yazarsanız işlemlerde yardımcı olurum.

Bir ay ücretsiz kullanım için;

✓Davet kodu: UUE71TN49PMS

✓Başvuru linki:
    turk.net
    Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!
    https://turk.net/p/UUE71TN49PMS

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sakın inteneti iptal edip yeni bir hat alma gafletinde bulunma aynı hat üzerinden telefon numarası gibi geçiş yap geçiş yapınca şuan kullandığın hatta kimse dokunmaz internetin kesilmez en fazla geçiş sırasında 1 saat kesinti yaşanır başka problem olmaz kullanıcı adı şifreni değişir internete kaldığın yerden devam edersin böyle geçiş yaparsan hiç bir sıkıntı çıkmaz ekstra bağlantı ücreti odemek durumunda da kalmazsın böyle yaparsan en ucuza bulduğun firmaya geçebilirsin Netspeed tavsiye ederim ping felan da normal sonra millenicom daha sonra turknet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi ISS Seçmeliyim
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.