Merhaba, Yaşım 38. İş hayatının stresi, ekonomik kaygılar, bekarlık yüzünden toplumsal baskı, geçmişte yaşadığım çok uzun süreli işsizlik dönemleri vb. derken sinirlerim iyice laçka oldu. Artık kafa olarak bazı şeyleri kaldıramıyorum. Böyle anlarda beni rahatlatacak bir hobi edinmeye karar verdim ve müziğin etkisinin işe yaradığını görünce kendim uğraşırsam daha verimli olabileceğini düşündüm. Amacım kendi başıma kaldığım herhangi bir anda sevdiğim herhangi bir parçayı çalabilmekten ibaret, mesela Kenan Doğulu-Tak Etti Canıma, Mustafa Sandal-Jest Oldu vb. Kimseye dinleti yapmak veya profesyonel olmak gibi bir derdim yok. En fazla kıramayacağım birisinden rica olursa mini bir dinleti. Şu iki klavyeyi buldum; https://www.zuhalmuzik.com/roland-e-x30-tus-hassasiyetli-ritimli-org-klavye-e-x30 Roland özellik olarak çok cezbetti ama pahalı. Casio da ondan pek uzak değil gibi geliyor. Bu iki klavye arasındaki fark nedir tam açıklayabilen olursa sevinirim ve hangisi mantıklı. Başka önerilere de açığım. |
Bildirim