Bildirim
Hangi mouse pad'i alayım sizce?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
molped al -
Ajazz ın rgb olayı sıkıntı fare kabloluysa o kablo hep rgb rengi değiştiren parmak izine çarpıp değiştiriyor uyuz etti satmıştım bu yüzden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
xibter'ın kini aldım razer uygulaması ile entegre çalışabiliyormuş renk geçişleri de gördüğüm kadarı ile yumuşak teşekkür ettim bilgi için.quote:
Orijinalden alıntı: MonacoDoom
Ajazz ın rgb olayı sıkıntı fare kabloluysa o kablo hep rgb rengi değiştiren parmak izine çarpıp değiştiriyor uyuz etti satmıştım bu yüzden. -
Ciddiye alıp oynadığın bir oyun varsa hassasiyet odaklı bir beklentin vardır mousepadden.Yoksa kafana göre beğendiğini al geç hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rekabetçi oynuyorsan bilekle mi kolla mı kullanıyorsun mouse'u ? ona göre bilekleyse küçük rgb olanı kollaysa geniş olanı al. -
tecrübe konuştu -
RGB olanı al, arada odanı pavyon olarak kiralarsın 😂😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktron -- 4 Haziran 2018; 10:22:39 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Işıklı olanı al pavyon havası katar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X