Şimdi Ara

Hangi Motul yağı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.9 tdi için 5-30 motor yağı alacağım.Motul'u denemek istiyorum.Ama 5-30 için X-clean,Eco Energy,E-Clean + gibi çeşitleri var.Bu özellikler ne anlam ifade ediyor ?

• Bakım aralıklarının farklı olmasından kaynaklanıyor olması lazım, birisi 15 bin de değişim diğeri 30bin kmde değişim...Sitesinde yazıyor olması laızm...
  • Castrol 10-40 ile 8000 km yaptım, arabanın rölantide her yerinden trim sesleri geliyordu.
    H.sonu Eneos 10-40 ile değiştirdim, seslerin çoğu tamamen kesildi.
  • eneos? :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

eneos? :s

http://www.eneos.us/
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Castrol 10-40 ile 8000 km yaptım, arabanın rölantide her yerinden trim sesleri geliyordu.

Arkadaş Motul yağları arasında ne fark var diye soruyor, sen Eneos yağlarından bahsediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Castrol 10-40 ile 8000 km yaptım, arabanın rölantide her yerinden trim sesleri geliyordu.

Arkadaş Motul yağları arasında ne fark var diye soruyor, sen Eneos yağlarından bahsediyorsun.

Usta "Hepsi aynı fabrikada üretiliyor, markalar sadece kendi katkılarını ekliyorlar" dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motul mu, Castrol mu?
    5 yıl önce açıldı
    Hangi motor yağı???
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Usta "Hepsi aynı fabrikada üretiliyor, markalar sadece kendi katkılarını ekliyorlar" dedi

Valla Hocam çok özür dilerim de, ustan halt etmiş. Motul Fransız bir üründür ve dünyanın en iyi yağları arasında üst sıralarda bir üründür. Eneos ise Japon bir markadır ve genellikle Japon araçların da kullanılan bir yağ markasıdır, ha kötü bir ürün müdür? Değildir, ama bence Motul yağlarıyla mukayese bile edilemez.

• sonunda fe yazıyor yeşil onu al 100milyon
  • www.hepsiburada.com
    Motul Specific 504 00-507 00 5W-30 5 Litre Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/motul-specific-504-00-507-00-5w-30-5-litre-pm-otyagcrsi655

www.motul.com
    Specific 504 00 507 00 5W-30 - Motul
    https://www.motul.com/tr/tr/products/specific-504-00-507-00-5w30

• az önce ustama 5-30 motul eco nergy koydurttum. araç 1.3 amt colt. çok memnun kaldım, arabanın sesi ve gidişi değişti :D
  • X-clean fe aldım ama daha yağ değişimi olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ ve filtre değişimi, eski yağın gerek eksilmiş olması gerek yağ filtresinin tıkanmış olması sonucu bir anda aracın akıcı hale geçmesine yardımcı olur o nedenle sıradan bir yağ da koysanız hatta yağ çok eski değil ise sadece yağ ekleyip filtre bile değiştirseniz aracınız atak hale gelir o nedenle çok kanmayın bu durumlara. Aşırı pahalı yağ koyup 15.000 de bir değiştireceğinize 8000 de bir sıradan yağ (değerine uygun olmak şartıyla) koyup filtre değiştirin yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.