Şimdi Ara

Hangi Meslek Lisesine Gitsem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 8 sınıf ögrencisiyim sbs puanım 307.867 düşük herkes meslek lisesi önerio ama hangisine gidecegimi bilmiorum yardımcı olabilirmisiniz İstanbul

• Daha çok çalış Anadolu Lisesi'ne git.
  • bak ben meslek lisesinde pc bölümünde okuyorum anadoluya geç çünkü 2 senelik üniversiteye geçiş kalktı eml den

ama illa istiyorsan pc veya elektrik geç gerisi işe yaramaz...
  • İllede meslek lisesi diyorsan Rüştü Uzel'e git.Şişli endüstri mesleğe hiç gelme Abaza kaynıyo, hiç kız yok okulda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaaaaa

bak ben meslek lisesinde pc bölümünde okuyorum anadoluya geç çünkü 2 senelik üniversiteye geçiş kalktı eml den

ama illa istiyorsan pc veya elektrik geç gerisi işe yaramaz...

düz geçiş daha kalkmadı diye biliyorum ben
  • endüstri meslek
  • Eğer hemen işe atılmak istiyorsan git sağlık mesleğe hemsirelik ve acil tıp teknisyenliğine,gene bi iş garantin oLur en azndan hemsireler cok boş kalmıyo..ama ynede orası sana kalmş ben yapamam falan diosan blemem ama bi düşün derim ynede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Meslek?
    2 yıl önce açıldı
    Özel lise mi, devlet lisesi mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ticaret meslek derim şuan muhasebe bölümündeyim bu meslekte kendini geliştririsen 20 30 milyara kadar para alıorsun aylık
  • sağlık ve gıda ile ilgili bölümler rahat iş buluyor.okul vs. yerine girebileceğin iş garantili mesleklere yönelmeni tavsiye ederim.ayrıca zabıta ,adalet gibi bölümleride incele.
  • kardeş ben sana şiddetle saglık meslek diorum

hemşir olayı var bay hemşire bu konuda bilgi edin derim !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.