Şimdi Ara

Hangi marka hangi markanın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir merak ettiğim bir konu var. Şuan hangi marka hangi markayı satın aldı. Aslında kime ait baya bi karıştı. Örnek vermek gerekirse Daihatsu Toyotaya, Lada Renault'ya geçti diye biliyorum. Mazda ve volvo forda, opel general motorsa filan. Hatta mercedes bile el değiştirdi bildiğim kadarıyla. Son durum nedir? Çokta önemli değil ama alacağımız aracın parası kimin cebine gidecek bilmek isterim doğrusu.

• Chevrolet (Lacetti) Opel üretiyor diye biliyorum

Ford,Land Rover ı Tataya sattı, Jaguarıda sattı sanırım ama kime sattı tam bilmiyorum...
  • Elimde eski bir şema var ama son durum bundanda karışık şuan. Mesela lotus protonu aldı galiba. Renault ladayıda aldı. Tata jaguarı aldı diyorlar ama doğrumu bilmem. Bu resmi güncelleyebilirmiyiz gelen bilgilerle.
  • Bahcivan sofore sofor asciya asci usaga sonra hepsi usaga

Alakasız oldu biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: MajestiC

Chevrolet (Lacetti) Opel üretiyor diye biliyorum

Ford,Land Rover ı Tataya sattı, Jaguarıda sattı sanırım ama kime sattı tam bilmiyorum...

Benim bildiğim Opeli de Chevroleti de General Motors aldı biliyorum. Yani iksini başkası üretiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Elimde eski bir şema var ama son durum bundanda karışık şuan. Mesela lotus protonu aldı galiba. Renault ladayıda aldı. Tata jaguarı aldı diyorlar ama doğrumu bilmem. Bu resmi güncelleyebilirmiyiz gelen bilgilerle.

bildiğim değişiklilkleri yazayım;

mitsubishi artık daimler chrysler ile ortak değil. yüzde yüz mitsubishi oldu gene.

lotus yüzde yüz protona ait oldu.

vw nin yönetici hissesi porschenin eline geçti.

jaguar ve land rover tata ya geçti.

hayırlı günler.

• quote:

quote:

Benim bildiğim Opeli de Chevroleti de General Motors aldı biliyorum. Yani iksini başkası üretiyor.

general motors almadı zaten uzun yıllardır onlarda opel ve chevrolet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OTOMATİK HANGİ MARKA ALMALIYIM
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bildiğim değişiklilkleri yazayım;

mitsubishi artık daimler chrysler ile ortak değil. yüzde yüz mitsubishi oldu gene.

lotus yüzde yüz protona ait oldu.

vw nin yönetici hissesi porschenin eline geçti.

jaguar ve land rover tata ya geçti.

hayırlı günler.

Lotus mu protonu aldı proton mu lotusu aldı. Ben lotus aldı biliyorum. Gen 2 ve gen 3 lotus altyapısıyla üretildi diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 9 Ekim 2008; 20:43:56 >
  • quote:

quote:

evet Opel GM de ama Chevrolet de Opel de heralde... Bu durumda chevy de GM in olmuş oluyor galiba...Karma karışık bir durum ama sana şu tavsiyeyi vereyim merak ettiğin markayı wikipedia da arat(en.wikipedia) güncelli şekilde bulursun.Patentleri falan yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 9 Ekim 2008; 21:00:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.