Herkese merhabalar. Bazı sorunları olan marka ve Modelleri ve neden bunları Almamalıyız paylaşmak istiyorum sizinle . 1) Erazar. Hepsiburada satıyor. Alman bayrağı,alman markası diye sloganı var. 35-60-70-80.000₺. Neden Erazer Alınmaz; yıl 2025 Ram DDR4 ekran kartı watt değeri düşük. 2)Acer Nitro5/Nitro v5/Nitro v15 Neden Nitro5/v15 Alınmaz; Soğutucu kanal çıkışı ekranın hemen altı. Ekranda solma,sararma, ısınma yapıyor!! 3)Msi düşük modelleri Neden msi Alınmaz; DDR4 ram gibi 15 yıllık teknoloji var. Ust modellerinde Ekran karti var ama watt düşük. 4060-4070-4080-4090 ama 45watt-60watt-75watt 4)Asus Tuf Serisi Neden Alınmaz; intel işlemcilerde 2 fanlı olduğu için Soğutma Yeterli değil ısınıyormus 5) Lenovo LOQ serisi Neden Alınmaz; intel hx ile biten işlemcilerde fazla ısınma hatta anakart yanması sadece hindistan değil Türkiye'de artmaya başladı!! 6)HP Victus serisi Alınır mı? İlk serisinde ısınma ve düşük malzeme kalitesi vardı. Daha sonra düzeldi mi bilmiyorum. Benim için Öncelik LOQ,Rog,Nitro 16 olurdu. 7)Casper/Tecnopc vb Neden Alınmaz; Eğer o fiyata yada biraz daha ekleyip adı belli (Asus,Acer,Dell, Lenovo) almak mümkünse hiç bulaşmayın!! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 16 Şubat 2025; 9:58:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |