Şimdi Ara

Hangi marka damacana su kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
28.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun bir süredir Jav-su kullanıyorum. Eşim çok memnun olmadığı için değiştirmek istiyorum. Fiyatı 5.50 TL.
    Bana hangi marka damacana su tavsiye edersiniz, ayrıca fiyat bilgisi de verirseniz sevinirim.

Erikli aşırı pahalı olduğu için düşünmüyorum.

Teşekkür ederim.

• Neden memnun değilsiniz ?

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Neden memnun değilsiniz ?

benden yana bir şikayet yok ama eşim eriklinin içimi daha hoş diyor, galiba biraz sert geliyor tadı.
  • Şu anda Sude su kullanıyorum, memnunum. Damacanı 6 TL, her serviste 5 adet 500ml de hediye getiriyorlar. Erikli ile birlikte Uludağ'dan gelen tek doğal su bu.
    Bunun dışında Kızılay ve Kristal da kullandım, süper ikisi de. Bulunduğunuz bölgede servisleri varsa bu üçünü tavsiye ederim.
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • ERİKLİ VE NESTLE İKİSİDE ULUDAĞ TARAFLARINDAN GELİYOR.
    BENCE SUYA 10 TL FAZLA DEGİL DİGERLERİDE 5 TL. OTOBUS BILE 3.5 OLDU :)
    12 yıl önce açıldı
    cam suyu ne tavsiye edersiniz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağlığınız için cam damacana kullanın Abant Premium 19 LT 12.50 TL ilk aldığınızda 60 TL sadece veriyorsunuz cam damacana + koruyucu sepeti evinizdede koymak için özel pompası ile gönderiyorlar.Daha Sonra 19 lt 12.50 veriyorsunuz.%100 doğal Abant Doğal Tabiat Parkından kaynak suyu Cam damacana içerisinde evlerimize getiriyorlar.Plastik şişe ve plastik damacana yapımında kullanılan Bisphenol A'Nın birçok zararı var ve damacana güneş gördüğü anda zararlı madde suyun içerisine işliyor.Ayrıca plastik damacanada güneş görmesede bile bekleyen suların içerisinde bakteri oluşumu gözleniyor.Dahası çoğu firma doğal kaynak su yerine filtre edilmiş su kullanıyorlar.Buda suyun mineral değerleriyle oynandığını gösterir.Mikrop bakteri arındırcaz diye filtre ediyorlar ama suyun orjinalliği gidiyor.Ayrıca Abant Premium markasının suyu Türkiye'deki en düşük sodyum oranına sahip sudur.Birçok yasal limitli maddelerin çok çok altında olup Ph değeri 7.2'dir.Yani asidik değil alkali bir sudur.Dolayısıyla sağlığınız için suyun iyileştirici gücü kitabını okumanız veya nette bilgiler bulmanız mümkün.Haydi kalın sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentol -- 30 Mart 2012; 21:49:26 >

• erikli kullanıyorum 7 tl
  • Yumusak ve lezzetli su istiyorsaniz Pinar Madran veya Korusu` yu oneririm. Her ne kadar damak tadini genellemek dogru olmasa da bu sulardan birini ictiginizde diger sularin sert oldugunu goreceksiniz. Ankara ya 19lt Pinar Madran gelmedigi icin Korusu iciyoruz.
    TÜM MERCEDES' CİLERİN BULUŞTUĞU YER
  • Abant Su Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan Ambalajlı Sular Raporundaki listede tehlike barajının üstünde olan 10 su firmasından 4. sü, bu açıdan tek geçerim. Diğer birçok firma bu sıralamada kötü durumda,....
    bi damacanaya 2.5 tl oduyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysdugan Y kullanıcısına yanıt
    Bu ne listesi?
    diğer bilindik markalar neden yer almıyor?
  • alexdesouza A kullanıcısına yanıt
    http://www.gidahareketi.org/su/tablo/

bu linkte bütün sular var. en bilindik dediğiniz markalar 150-160 sıralarında, keşke hiç olmasalarmış, yıllardır zehirli su içmişiz. ben 2 yıldır abant su kullanıyorum çok memnunum 19 litre cam damacanasıda var. ilk alış biraz pahalı ama sağlık parayla ölçülmez.

Orijinalden alıntı: dorobba

Eriklinin tadı çok iyi ama fiyatı pahalı

Erikli birakali yillar oldu. Erikli su Bozdu artik, eskisi gibi Erikli Su kaliteli degil.
    Size tavsiyem Erikli Suyu dgistirme zamani geldi. Erikli sudan daha iyi bir suru hazir su var. Ayrica Erikli suda mineral eksikligide var, onlari nasil tamamlayacaksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.