Şimdi Ara

En İyi Su Arıtma Cihazı Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar,


    Yeni ev aldığımız için, evimize bir su arıtma cihazı bağlatmak istedik fakat, Evimize gelip su arıtma cihazı tanıtan, bir iki firma açıkçası pek güven vermedikleri için satın almadım. Sonrasında madem alıcam en iyisini alayım diye düşündüm, Biraz araştırdım, Bir çok su arıtma cihazı çıktı karşıma. Ama hangisini almalıyım sizce. 3,5 yıldır düşünüyoruz ama karar veremedik


    Araştırmalarıma göre, kaliteli olduğunu anlayabilmek için, Bir kaç öne çıkan konu gözüme çarptı. konu hakkında bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa sevinirim.

    istediğim özellikler şunlar.


    1. NSF Onaylı Filtre kullanacak.
    2. Filmtec, LG Membran Olacak
    3. Mineral filtreli olaçak
    4. Reverse Osmosis System Olacak
    5. Ücretsiz Kurulum ve Servis Ağı Geniş olacak.
    6. Çelik tank nsf li olaçak


    Ben Tüm bu isteklerimi karşılayan bir iki firma buldum. fakat Bu firmaları daha önce hiç duymadım. Yani Bilgisi olan kullanan birileri varsa. Burdan kullanıcı bilgisi verirse bana sevinirim. Bulduğum Markalar şunlar. Royal Green Su Su Arıtma sistemleri, Ethicwater Su Cihazları bir de ihlas Su Arıtma Cihazı. Bunların içinde hangisi en iyisidir. bilgisi olan varsa sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci0671 -- 31 Ocak 2023; 23:31:53 >







  • İhlasın aura cebilon silver modelini 2 yildir kullaniyoruz suyun tadi guzel fiyati uygundu 1200 tlye almistim her 6 ayda bir filtre degismeye servis geliyor senede 1 defada senelik filtre degisiyor filtre fiyati 150 tlydi en son 300 tl verdim 2 filtreye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puretron xmaster cihazını kullanıyorum 2 yıldır. Şu an fiyatlar arşa çıkmış her markada. Satıcısı Çetin beylerdir. Forumda da konusu var. Reklam amaçlı da yazmıyorum. Her an soru sorabilirsiniz yardımcı oluyorlar sağolsunlar. Kendi markaları olmasına gerek yok yine de tarafsızca yorumlarlar, fp olarak yönlendirmede bulunurlar bütçenize istinaden. Dükkanları da Ankara Yenimahallededir ben giderek dükkandan satın alım yapmıştım mesela. Tavsiye ederim.

  • en iyi su arıtma cihazı diye bir tabir olmaz sen en iyi su arıtma cihazı bilşenlerinden oluşan bir su arıtma cihazı kendin oluşturabilirsin buda senin en iyin olur her zaman en iyininde iyisi mutlaka vardır.


    Aslında doğru soru şu olmalıydı su arıtma cihazına neden ihtiyaçın var! gerçekten suyun arıtmaya ihtiyaç duyuyor mu? suda ki hangi maddeleri uzaklaştırman gerekli bunlarla ilgili bilgiler edinip bir arıtma cihazı edinmenizdir. Buradaki kullanıcılar ancak kendi kullandıklarını ya da pazarlamak istedikleri ürünleri size tavsiye öneri verebilir.


    Öncelikle belediye suyun u sağlayan firma yada belediyenin sitesinden suyun değerlerine bakın ve hangi oranlar size fazlaysa o kirleticileri tutan filtreler yada arıtma cihazı tercih ediniz.


    Ters ozmoz su arıtma sistemlerinin suyunuzu saflaştıracağınıda unutmayın, eğer çoçuklarınız varsa bu suyu 15 yaşına kadar içirmeyin, kemik gelişimini önemli ölçüde etkilebilmektedir.


    Bilinçli birisi değilseniz, filtre bakımlarını 6 ay yada yılda bir değişim yapmayacaksanız yani filtre takibini yapmayacaksanız hiçte arıtma cihazlarına yönelmeyin.


    Bende araştırma içersindeyim yaptığım araştırmalar neticesinde şuan beklemedeyim yani hala araştırmalarım devam ediyor.





  • Goldline 50 Su Arıtma Cihazı G50 cihazını tavsiye ederim en iyisini istiyorsan bunu al. 18.750 lira şuan indirim de kaçırma derim



    En İyi Su Arıtma Cihazı Hangisi?
  • Pentair kullanıcısına yanıt

    Buna o kadar para verilir mi! aynı sistemi daha ucuza mal edersin 4/1 fiyatının altında neredeyse üstelik nsf li olarak. kilosu kaç para plastiğin filtek filtre al nsf onayldır.



    En İyi Su Arıtma Cihazı Hangisi?



    220₺ NSF/ANSI42 sertifikalı üstelik


    NSF Onaylı İnline 3'lü Filtre Seti - Ethicwater





  • Bu firmadan F31 ompa seti aldım, bir çok ürünü uygun fiyata veriyor. Ahmet beye teşekkür ederim çok yardımcı oldu

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.