BMW M3 E92, 420 PS/1665 kg BMW M3 E46, 343 PS/1555 kg BMW M3 E36, 286 PS/1460 kg BMW M3 E30, 195 PS/1200 kg
Evet;tercihiniz hangi m3 olurdu? çakal kasa mı;uzay kasa mı;46 kasa mı;yoksa son kasa mı? son kasa elbet motoruyla;teknolojik yenilikleriyle 3'ünden de önde ama;E46 nedense bana daha çekici geliyor.
Sizce?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Tabiki de E36
e36 cazibesi ve fiyatıyla bana daha yakın geliyor.ama alırmıyım diye sorarsanız almam.
quote:
Orjinalden alıntı: Yarbay
Tabiki de E36
Peki Onur E36'ya sahip olmasan hangisi olurdu seçimin?
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
quote:
Tabiki de E36
Peki Onur E36'ya sahip olmasan hangisi olurdu seçimin?
Dürüst olmak gerekirse E92 yi hiç beğenmedim. Yani param olsa o aracı almam. E30 fena değildi ancak çizgileri bana uymuyor.
E36 ya sahip olmasam E46 ve E36 arasında giderdim, ikisi de aynı yıl üretilen araç olsa e36 derim ancak teknolojilerine bakılınca tabiki de E46 derdim.
E92 den vazgeçilirmi yahu süper araba stoplara bayılıyorum zaten.
Tabi ki E46 kasa E92 harika bir mühendisliğe sahip belki de, ama ben E46'yı daha sıcak buluyorum.
Forever e46 e46 'nın tasarımı en beğendiğim tasarımların başında geliyor
E46'nın böyle tasarımından mıdır;duruşundan mıdır;ELİT bir görünümü var;araç sportif ama bakışıyla,duruşuyla Exclusive bir araç izelinimi yaratıyor bende. keza öyle de zaten.
E92 tamam belki daha teknolojik daha güçlü vs ama e46 var hep aklımda gönlümde bambaşka birşey.
quote:
Orjinalden alıntı: clio_TR
sebebini bilmiyorum ama bmw nin tiplerini beğenmeyenler genelde e92 yi beğeniyor
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
quote:
sebebini bilmiyorum ama bmw nin tiplerini beğenmeyenler genelde e92 yi beğeniyor
Sahip olunamayacak araçlar her zaman dikkat çeker. Kedi ciğer hesabı...
e46 en güzeli e36 da çok güzel bence e30 çocukluk aşkım e92 pek sevemedik birbirimizi :D
çocukluk aşlım e30 diyorum rengide siyah olsun ne zaman teslim alıyorum?
e46 çok güzel....
ama param olsa e92 alılrım
E92 bence
Güzel paylaşım eline sağlık...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
quote:
Sahip olunamayacak araçlar her zaman dikkat çeker. Kedi ciğer hesabı...
e92, civic hb kadar dikkat çekmiyor
e46
Bence de E92.
Araçta mühendisliğe her zaman takmışımdır,keskin bakışlar da cabası
Ben de hep E46 kasaya ayrı gözle bakmışımdır..Hatta E46 Ci kasalar gördükçe bile tuhaf oluyorum
Ben E92 yi tercih ederdim şahsen..
Beyaz olacak.Siyah jant siyah film siyah BMW Böbrek özel bordo deri döşeme...