Şimdi Ara

Hangi Logitech Harmony????? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
5
Favori
17.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Efgan

Merhaba,
    Cidden hangi Harmony Kumandayı nereden alacağımı bilemedim.

Elimdeki cihazlar,

LG 42PC51(TV),
    Harman Kardon AVR255,
    Digiturk Plus Kutusu,
    PS3

Öneriniz var mı? ve nereden alabilirim? Amazon'un sattığı One modeli TR'dekilerden farklı mı?

Teşekkürler.

-- PS3'ün uzaktan kumandası infrared değil, bluetooth iletişim olduğu için, harmony'nin hangi modeli olursa olsun, ps3 adaptörüne de ihtiyacınız olacak.

-- Ben harmony one kullanıyorum ve çok memnunum. One modeli, ülkeden ülkeye farklılık göstermiyor. Yani amazon'dan ve tr'den alacağınız arasında, fiyat dışında bir fark olmaz.

-- Eğer 885 modelini düşünürseniz, satılmadıysa turkey-forum'da, sıfır açılmamış kutusunda 170 tl'ye satan birisi var. Vatan kampanyasında, vatan kart ve world kart indirimleriyle 150'ye satıldığı zaman kapış kapış bittiği düşünülürse, bence fiyat uygun. Ama elbette, uygun fiyatlı one bulabilirseniz, kesinlikle one derim.

• @coyote merhaba,

cevap için teşekkür ederim. One ile Digiturk plus kutusunu antin kuntin kayıt gibi fonksiyonlarını yapar mı?
    Aslında pahalı olması bu kadar araştırmadan alır denerdim ancak epey bir para. Nerden baksan one+PS3 modül 250 USD. Bu kadar parayı bir kumandaya verdikten sonra ama şu işi yapmıyor biraz komik olur. Sen çok memnun olduğun için sana soruyoru(almak istiyorum ya:) ) Sen hangi cihazlara kumanda ediyorsun ve yapmadığı bir fonksiyon var mı?

Teşekkürler.
  • slm.
    yaklaşık 6 aydır harmony-555 modelini kullanıyorum. Almanya dan aldırmıştım. Türkiyede genelde 515 falan vardı.

bendeki 15 adet aleti kumanda edebiliyor. kumanda üzerinde küçük bir LCD ekran ve bu ekranların yanında toplam 4 adet tuş var.

bu ekranda 1'den 8'e kadar ekstra sayfa eklenebiliyor. her sayfada 4 fonksiyon kullandığın için toplamda 4x8=32 adette kendi belirleyeceğin komutta ekleyebiliyorsun kumandaya.

tabi kumandanın öğrenme fonksiyonu da olduğu için, kumanda üzerindeki tüm tuşları istediğin gibi de ayarlayabilirsin.

Logiteck'in arşivi çok geniş ve sürekli güncelleniyor. aklına gelebilecek her türlü kumanda fonksiyonunu internetten direk harmony'e tanımlayabilirsin.

PS3 gibi bluetooth kumandalar dışında her türlü infrared kumandada sıkıntı yaratmadan kullanırsın..

bu arada ben 90 TL ye aldırmıştım.

• quote:

@coyote merhaba,

cevap için teşekkür ederim. One ile Digiturk plus kutusunu antin kuntin kayıt gibi fonksiyonlarını yapar mı?
    Aslında pahalı olması bu kadar araştırmadan alır denerdim ancak epey bir para. Nerden baksan one+PS3 modül 250 USD. Bu kadar parayı bir kumandaya verdikten sonra ama şu işi yapmıyor biraz komik olur. Sen çok memnun olduğun için sana soruyoru(almak istiyorum ya:) ) Sen hangi cihazlara kumanda ediyorsun ve yapmadığı bir fonksiyon var mı?

Teşekkürler.

Bende digiturk yok, ancak harmony kumandalar, logitech veritabanında olmayan kumandaları bile öğrenme fonksiyonu ile tanıyabildiği için sorun olacağını zannetmiyorum. Kaldı ki digiturk kumandası ya da onun muadili zaten sistemlerinde kayıtlıdır diye düşünüyorum.

Ben tv, avr, wd live, hd-dvd, mini dvd olmak üzere toplam 5 cihazı kontrol ediyorum ve oyun oyna, dvd seyret, mkv seyret, cd dinle, flac dinle şeklinde 5 adet aktivite tanımladım. Kumandanın programı o kadar esnek ki, yapmak isteyipte yapamayacağın ayar yok gibi.

• digiturk plus kutusunu (pace'in model no'sundan) logitech veritabanından bulabilirsiniz, her fonksiyonu kullanabiliyorsunuz, ayrıca öğretme fonksiyonuna gerek kalmıyor. Logitech remote'lar bence sistemin olmazsa olmaz parçası, verdiğiniz parayı hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @coyote

quote:

@coyote merhaba,

Teşekkürler.

Bende digiturk yok, ancak harmony kumandalar, logitech veritabanında olmayan kumandaları bile öğrenme fonksiyonu ile tanıyabildiği için sorun olacağını zannetmiyorum. Kaldı ki digiturk kumandası ya da onun muadili zaten sistemlerinde kayıtlıdır diye düşünüyorum.

Ben tv, avr, wd live, hd-dvd, mini dvd olmak üzere toplam 5 cihazı kontrol ediyorum ve oyun oyna, dvd seyret, mkv seyret, cd dinle, flac dinle şeklinde 5 adet aktivite tanımladım. Kumandanın programı o kadar esnek ki, yapmak isteyipte yapamayacağın ayar yok gibi.

Son birşey daha sormak isterim, kafanızı şişirdiysem kusura bakmayın.

Örneğin ben iki adet aktivite tanımlamak istiyorum.
    Bu ikisinde de aynı cihazlar açılacak. TV, AVR, PS3
    aktiviteler: Filme izle, Müzik dinle.
    Film izleyi seçince AVR'de ses ayarın 7+1 ya da 5+1 olacak, görüntü ayarı Movie,
    Müzik Dinleyi seçince AVR'de ses ayarı 2+1 Stereo olacak, görüntü ayarı farketmez.

Bu mümkün mü?

Teşekkürler.

• Rica ederim.

Her aktivite için ek ayarlar tanımlanabiliyor. Yani, film izle aktivitesine, avr'nizin görüntü ayarını "movie" ve ses ayarını "7+1 ya da 5+1" yapacak tuş kombinasyonunu ekleyebilirsiniz. Ancak avr'nizde bu ayarlara ne şekilde ulaşılabildiğini bilmediğim için yine de kesin konuşmak istemem.
  • sayin @asukrumercan,

denemeden sormayim demistim ama aldigim gunden beri yeni kurcalama sansim oldugu icin bu zaman kaldi. bende ps3 in dahil oldugu aktiveteleri kapattigimda ps3 kapanmiyor. her seferinde kalkip dugmeden kapatmam gerekiyor. sizde de bu sorun varmi, bir iki sequence falan, komut falan yaptim ama ise yaramadi

quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

bende de ilk denemedeki sorunlar kayboldu, belki de setup'ı kurarken bir takım uyumsuzluklar olmuştu, şu anda hiçbir problem yok gözüküyor. Net araştırması sonucunda ilk üretilen serinin hatalı olduğunu öğrendim. Hatta Logitech ilk seriyi değiştiriyor.

Dediğiniz gibi ps3 sisteme şimde daha iyi entegre oldu, daha rahat kullanıyorum. Sizde güle güle kullanın.

• sayin archer75 merhabalar,

Kisaca bendeki sorunlari anlatayim.

--acma ve kapanmada (tek basina ve aktiviteler tusu ile) sorun yok.

--bazan acildiktan sonra algilamada sorun oluyor ama nadir olarak.

--logitech ile actiktan sonra joystick bazan baglanamiyor, yine nadir olarak.

--ust kattan ustteki tv icin kontrol etmeye calistigimda tus kontrolu zorlasiyor, tusa basip cekmeme ragmen 5-10 basamak birden atlayabiliyor. Bu cok nadir degil, sebebini wireless extender ile kullandigim icin acaba duvarlardan yansima olabilirmi diye dusunuyorum.

Bunlarin disinda bir problemim yok. Arada tekleme yapsa da yine de sisteme entegre olmasi acisindan cok memnunum.

Gorusmek uzere.
  • tskler. logitech ile actiktan sonra joystick ile bazen baglanamama sorunu genel bir sorun baska yerdede rastladim. bende acmada sorun yak ama kapama tek basinada aktivite ile de mumkun degil. kapanma esnasinda nasil bir islem gerceklesiyor sorma nedenin ps3'in zaten tek bir tusla kapanma ihtimali yok. ya normalde menuden "turn off' dedikten sonra cikan menude "enter" ile kapanabiliyor veya PS tusuna uzun sure basinca yine cikan menude "enter" ile kapanabiliyor. siz aktivitede veya bireysel kapatirken ne oluyor" belki cevapdan giderek sorunu bir cozum bulabilirim.
  • sorunu aktiviteden cikarken "action" (PSHold, Circle, Circle komutu) ekleyerek cozdum. iki kere denedim sorunsuz calisti. simdi bunu tum PS3'in dahil oldugu aktivitelere tanimlamam gerekli..

quote:

Orijinalden alıntı: archer75

tskler. logitech ile actiktan sonra joystick ile bazen baglanamama sorunu genel bir sorun baska yerdede rastladim. bende acmada sorun yak ama kapama tek basinada aktivite ile de mumkun degil. kapanma esnasinda nasil bir islem gerceklesiyor sorma nedenin ps3'in zaten tek bir tusla kapanma ihtimali yok. ya normalde menuden "turn off' dedikten sonra cikan menude "enter" ile kapanabiliyor veya PS tusuna uzun sure basinca yine cikan menude "enter" ile kapanabiliyor. siz aktivitede veya bireysel kapatirken ne oluyor" belki cevapdan giderek sorunu bir cozum bulabilirim.

• PS3 için logitech'in kendi tanımladığı tek tuşla kapanma özelliği var, gerçi kumandadan tek tuşa basınca yine aynı kapanma sistemi ps3'de oluşuyor ama sonuçta kumandada tek tuş. Siz ps3 için yeniden mi silip yükleseniz, ps3 tüm update'leri yapıldı mı? kumanda üzerindeki ekranda ps3 off diye yazının çıkması lazım.
  • update'ler yapili, PS3 off secenegide var kumandada ama fonksiyon etmiyor. soylediginiz gibi ps3 silip tekrar yukleyeyim belki sorunu cozer. ilginize cok tesekkurler.

quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

PS3 için logitech'in kendi tanımladığı tek tuşla kapanma özelliği var, gerçi kumandadan tek tuşa basınca yine aynı kapanma sistemi ps3'de oluşuyor ama sonuçta kumandada tek tuş. Siz ps3 için yeniden mi silip yükleseniz, ps3 tüm update'leri yapıldı mı? kumanda üzerindeki ekranda ps3 off diye yazının çıkması lazım.
  • nihayet 785 modelini aldım bu akşam kurulum yapcam
  • arkadaşlar merhaba,

ben bu ürünle köpeğim evdeki tüm kumandalarımı yedikten sonra nette yaptığım araştırmalar sonunda ulaştım. ürün bu gün elime geçti modeli harmony 670. Tüm ayarları rahatlıkla yaptım ve tam oldu derken digiturku kumanda edemiyorum yine. Alıcı hiçbir tepki vermiyor. Alıcı modeli digiturk pace dt-s9100. Logitech listesinde olduğu ve seçtiğim halde yine de çalışmıyor. Defalarca denedim. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Lütfen yardım edin..
  • Selamlar

Bende Logitech Harmony 885 kumanda var. Ve çok memnunum. Eldeki elim ayağım resmen.

Digiturk'ten gelip kutumu değiştirdiler geçenlerde. Pace DT-S9100 Marka ve model no ile kumandaya eklemeye çalışıyorum fakat bir türlü tanıtamadım. Cihaz database'inde bulmasına rağmen kontrol etmiyor receiver'ı bir şekilde.

Cable/Satelite Box > Satelite
    Cable/Satelite Box > Digital Set Top Box

Bu ikisinden de denedim, olmadı.

Digiturk'ün kendi kumandasının tuşlarını tek tek tanıttım IR ile o da olmadı.

Ne yapmam gerek bir fikriniz var mı ?
  • arkadaşlar bir sorum olacak.

Harmony 785 remote control um var.Vestel 42820 de action tanımlamak için source(input) seçmede vestel de problem çıkıyor.otomatk olarak istediğim kaynağa gitmiyor 785 remote control.Vestel source seçme şekli type 1 görünüyor yani her seçilen source için source tuşuna basılacak 1,2,3,.. gibi .Vestel de 785 i kullanıp bu sorunu halleden var mı.?
  • şu anda ben logitech harmony 1100'ü incelemekteyim. motorlu projeksiyon perdesine bağlant yapılıyor mu bilen arkadaşların aydınlatmasını bekliyor. internet sitesinde bulamadım da. başka yöntemi var mı?
  • motorlu projeksiyon perdesinin kumandası IR ise olur, RF ise olmaz.
  • Selam
    INCA media playerm var media playerları neden tanımlama yapacağımı seceneklerde bulamadım.. Harmony 785 kullanıyorum..

ve Arçelik klimamın model kodunuda bulamadım. klimanın model kodunu nerden öğrenebilirz.. Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.