|
Hangi Logitech Harmony????? (12. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Aktif kullanimda 2 gün, az kullanimda en az 3 gün dayaniyor sarji. -
Logitech Harmony 525 kullanıcısıyım. Kumandayı uzun zamandır işim düştükçe kullanıyorum.
En son içerisine kullandığım cihazları eşleştirdikten sonra kumanda çalışmaz oldu. Piller dolu fakat boş gösteriyor vs.
Buna benzer sorun yaşayan, çözümü bilen var mı acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: reef1905
Logitech Harmony 525 kullanıcısıyım. Kumandayı uzun zamandır işim düştükçe kullanıyorum.
En son içerisine kullandığım cihazları eşleştirdikten sonra kumanda çalışmaz oldu. Piller dolu fakat boş gösteriyor vs.
Buna benzer sorun yaşayan, çözümü bilen var mı acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reef1905 -- 21 Aralık 2020; 14:9:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Kumandanın içinde sistemi besleyen bir pil kaynağı var yani, doğru mu anladım ?
Kumandamın hangi pili kullandığını nasıl öğrenecek ve hangi sayfaları kontrol etmeliyim biraz daha bilgi verebilir misiniz ?
Kumandayı kendim açmak istemedim, dağılır içi diyerekten... -
quote:
Orijinalden alıntı: reef1905
Kumandanın içinde sistemi besleyen bir pil kaynağı var yani, doğru mu anladım ?
Kumandamın hangi pili kullandığını nasıl öğrenecek ve hangi sayfaları kontrol etmeliyim biraz daha bilgi verebilir misiniz ?
Kumandayı kendim açmak istemedim, dağılır içi diyerekten...Mesela benim kumandam Harmony One, arkasında bir kapak var, içerisinde de pil var. Sizinki gibi 4 adet kalem pil ile değil de, eski Nokia telefonlardaki pil ile çalışıyor. Bende de replace batteries yani pilleri değiştirin uyarısı veriyordu ve değiştirince düzeldi.
Siz dolu pil takmama rağmen aynı uyarı devam ediyor diyorsunuz o yüzden ya piller gerçekten dolu değil, ya da maalesef elektronik aksamda bir arıza var gözüküyor.
Youtube gibi sayfalarda Harmony 525 ile ilgili birçok video var;
https://www.youtube.com/results?search_query=harmony+525+repair
Eğer pillerden eminseniz ilgili linki inceleyip kendiniz veya bir elektronikçiden destek alabilirsiniz bence.
-
Çok teşekkür ederim ilginize, videoyu izleyeceğim...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X