Şimdi Ara

Hangi Logitech Harmony????? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
228
Cevap
5
Favori
17.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tekrar gule gule kullan, takipteyim su an bir gelisme yok

bilseydim bende Dubai'den siparis ederdim, cuma gunu arkadaslarim geldi buraya...

quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

Archer75 tekrar teşekkürler, benim önemli bir sorunumu çözmüş oldun... Umarım senin siparişte yolunda gidiyordur.

• Archer 75, senin adaptor gelince kontrol edebilirmisin, bazi sorunlar var gibi.

Sorun algilama sorunu, tek bir sinyal gonderirsen acilma sorunu olmuyor, rahatlikla sorunsuz kullaniyorsun.

Benim aktivite (play game) ayarda, TV-AVR-PS3 var, acilma komutunda hepsi acilirsa sorun olmuyor ama ornek olarak tv acilmadi ve activity (play game) den bir acma sinyali daha gonderdin, ps3 algilamamaya basliyor.

Net'i biraz arastiracagim, belki wireless extender'dandir bir bakalim...
  • bakarim ama biraz daha zaman alacak. bu cuma stoga girecekmis urun benim elinme bir sonraki hafta gecer ancak... eger cozemezsen logitech customer service bir e-mail at, cok yardimci oluyorlar. senin ayarlara mudahele ediyorlar, kumandayi update ettiginde sorun cozulmus oluyor..

quote:

Archer 75, senin adaptor gelince kontrol edebilirmisin, bazi sorunlar var gibi.

Sorun algilama sorunu, tek bir sinyal gonderirsen acilma sorunu olmuyor, rahatlikla sorunsuz kullaniyorsun.

Benim aktivite (play game) ayarda, TV-AVR-PS3 var, acilma komutunda hepsi acilirsa sorun olmuyor ama ornek olarak tv acilmadi ve activity (play game) den bir acma sinyali daha gonderdin, ps3 algilamamaya basliyor.

• Arkadaşlar 785 aldım. Aletleri tanıttım. Her aleti ayrı ayrı kullanabiliyorum. Fakat Amfi ve Cd çalar ayrı marka. Ben aynı anda alet değiştirmeden hem amfinin sesini açıp kapatabilmek hem de CD de parça seçebilmek istiyorum. Ne yapmalıyım?
    Yani vol+- tuşlarını ve mesela numerik CD parça seçme tuşlarını device değiştirmeden kullanabilirmiyim?
  • aktiviteler bölümünden kurulu senaryolara bakın, istediğiniz kombinasyonu kolaylıkla yaparsınız.
  • L.H 525 aldım dün programladım 6 ayrı aktivite verdim ve teledünya hariç tüm sistemi ( panasonic bd 30blu ray - toshiba ep 30hd player - arçelik dvd recorder- lg plazma tv - yamaha receiver - dsmart next -digiplus) netten kumandaya indirdim (teledünyayı elle tanıtacağim ) şimdilik menunum, kumanda kalabalığından kurtuldum.
  • aktivite bolumunden amfi ve cd calari kombine edecegin bir aktive yarattiktan sonra (ornegin play music), customize button secenegine girip istedigin tusa istedegin komutu atayabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: playdead

Arkadaşlar 785 aldım. Aletleri tanıttım. Her aleti ayrı ayrı kullanabiliyorum. Fakat Amfi ve Cd çalar ayrı marka. Ben aynı anda alet değiştirmeden hem amfinin sesini açıp kapatabilmek hem de CD de parça seçebilmek istiyorum. Ne yapmalıyım?
    Yani vol+- tuşlarını ve mesela numerik CD parça seçme tuşlarını device değiştirmeden kullanabilirmiyim?
  • Teşekkürler arkadaşlar "Listen to CD Music" diye bir aktivite yarattım ve bununla ikisinide kullanabiliyorum.
  • teledünyanın kumandasını tanıtamadım acaba nasıl yapacağım bilgi verirseniz sevinirim.
  • ilk basta benzer bir kumandayi cihaz olarak ekle sonra ekledigin cihazi devices altinda bulup LEARN IR secenegi ile kumandayi tanitabilirsin. ekranda cikan talimatlari takip etmen gerekecek

quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

teledünyanın kumandasını tanıtamadım acaba nasıl yapacağım bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archer75

ilk basta benzer bir kumandayi cihaz olarak ekle sonra ekledigin cihazi devices altinda bulup LEARN IR secenegi ile kumandayi tanitabilirsin. ekranda cikan talimatlari takip etmen gerekecek

quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

teledünyanın kumandasını tanıtamadım acaba nasıl yapacağım bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler , teledünyanın kumadasına benzer hangi cihaz var acaba?
  • teledunya kumandasını tanıtmak icin device ı sectikten sonra marka secerken no name i secin model olarak teledunya hd receiver ın modelini yazın kendi otomatik bulacaktır. ben oyle yukledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: math.man

teledunya kumandasını tanıtmak icin device ı sectikten sonra marka secerken no name i secin model olarak teledunya hd receiver ın modelini yazın kendi otomatik bulacaktır. ben oyle yukledim.

Teşekkürler dediğiniz gibi yaptım oldu biraz zaman aldı ama artık 8 kumandadan kurtuldum hepsi tek kumanda ile halloldu.
  • harmony one aklımı çok karıştırdı ve bende bugün urfada bakayım dedim bir kaç yerde ellerinde olan varsa satamıyorlardır ucuza kapatırım dedim.Aynende dediğim gibi oldu ve hiç ummadığım bir teknoloji mağazasında 349 etiketi varken 299 a aldım.Ellerinde bir kaçtane daha vardı.Bu arada benim 785 de daha bana varmadan boşa çıktı.İhtiyaç sahipleri aranıyor:)
  • av-receiver, dvd player, laptop (av receiver uzerinden), hdmi girisli tv, ps3, digiturk sahibiyim ve hepsini bir arada kullanıyorum. logitech 525 gercekten bana cok yeterli ve basarılı bir urun gibi gorundu. Herkese tavsiye ediyorum. Aktivite tanımlamak çok rahatlattı ve Digiturk un son derece dandik olan vestel kumandasından sonra 525 in rahat kumandası çok rahat ettirdi. Düşer kırılır, o yüzden 300-400 TL vermem derseniz harmony tam size göre.
  • ben de ıkı gun once cevahir teknosadan 99 tl'ye 525 aldım.fıyat cok uygun geldı.sadece teknosa exxtralarda var bu fıyat.cok buyuk rahatlıkmıs herkese tavsıye ederım.sımdı ır komutlu duy alıcam.evdekı lambayı bıle onunla acmayı dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdu -- 30 Eylül 2009; 11:25:09 >
  • SIFIR KUTUSU AÇILMAMIŞ 2 YIL GARANTİLİ FATURALI HARMONY 785 YENİ ADLIM ANCAK AYNI ANDA BAŞKA MODEL ALDIĞIMDAN BOŞA ÇIKMIŞTIR.FİYAT 200 TL
  • selam, adaptor dun elime ulasti, aksam hemen kurup bir deneme yaptim. bir sorun yok gibi ama cok kisa deneme yaptim, ilerleyen gunlerde tekrar yazarim izlenimlerimi.. PS3 de ilave etmek cok super oldu.

quote:

Archer 75, senin adaptor gelince kontrol edebilirmisin, bazi sorunlar var gibi.

• bende de ilk denemedeki sorunlar kayboldu, belki de setup'ı kurarken bir takım uyumsuzluklar olmuştu, şu anda hiçbir problem yok gözüküyor. Net araştırması sonucunda ilk üretilen serinin hatalı olduğunu öğrendim. Hatta Logitech ilk seriyi değiştiriyor.

Dediğiniz gibi ps3 sisteme şimde daha iyi entegre oldu, daha rahat kullanıyorum. Sizde güle güle kullanın.
  • Merhaba,
    Cidden hangi Harmony Kumandayı nereden alacağımı bilemedim.

Elimdeki cihazlar,

LG 42PC51(TV),
    Harman Kardon AVR255,
    Digiturk Plus Kutusu,
    PS3

Öneriniz var mı? ve nereden alabilirim? Amazon'un sattığı One modeli TR'dekilerden farklı mı?

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.