Bildirim
HANGİ LASTİK ALMALIYOM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Paran varsa Good year efficientgrip
Yoksa petlas/starmaxx
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dunlop da iyidir. -
215 55 16 mı diyorsunuz
Orjinal boyutta michelin yada continental.
falken güzel, f/p lastiği -
continental. kesinlikle tavsiye ederim. özellikle ıslak zeminde çok iyi bir tutunması ve frenlemesi var. kuru zeminde her lastik tutar. -
Continental benim de aklımdab geçiyor ama orjinal boyut mu alsam bilemiyorum 215 ile 205 arasında 200 tl fark var her lastik için ayrıyaten adanada tek lastik vardır yani adanada kış lastiği zorunluğu yoktur. Tek yaz lastiği kulanıyoruz kışın yagmurda en ideal conti geliyor. petlas da bilmiyorum kafam karışık bir iyi bir kötü diyorlar
Conti 205 55 16 450tl diyor
Conti 215 55 16 650tl
Petlas 215 55 16 200-300tl arası
Starmax 215 55 16 300 tl
fiyat farkı olabilir ama yağmurda viraj alırken yada fren yaparken o fiyat farkının karşılığını fazlasıyla alırsınız.quote:
Orijinalden alıntı: exelans67
Continental benim de aklımdab geçiyor ama orjinal boyut mu alsam bilemiyorum 215 ile 205 arasında 200 tl fark var her lastik için ayrıyaten adanada tek lastik vardır yani adanada kış lastiği zorunluğu yoktur. Tek yaz lastiği kulanıyoruz kışın yagmurda en ideal conti geliyor. petlas da bilmiyorum kafam karışık bir iyi bir kötü diyorlar
Conti 205 55 16 450tl diyor
Conti 215 55 16 650tl
Petlas 215 55 16 200-300tl arası
Starmax 215 55 16 300 tl -
Lassa al
Durumun iyiyse 215 al, yoksa 205 55 16 al.
Focus 3.5ta 205 kullanılıyor, aynı araba aynı jant.
Fabrika çıkışlı michelinleri falkenle değiştim memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 14 Ağustos 2018; 23:0:55 >
Orjinal ebat olsun hocam. Ayni durumda lastigi genisletseniz tamam ama lastik ebatini küçültmek zarariniza olur.
2 kat fark var. Yerli malı alalım. Birbirimizi bu zor zamanda tutalım
Orjinal boyut petlas mı conti önerirsiniz orta gelirli bir aileyiz para olsa hiç düşünmez conti alırdım
Ama gerçek şu ki ucuz malın yahnisi yenmez
Continental in yan ürünü Barum var kaliteli bulabilirseniz sırt deseni ne bir bakın..içimize sinerse alın derim
lassa impetus revo 2+
yanlış anlamayın amacım polemik başlatmak değil ama eğer ki otomobiliniz varsa lastik, tasarruf yapacağınız son noktalardan olmalı. lastik sizi hayata bağlayan en önemli faktörlerdendir.quote:
Orijinalden alıntı: exelans67
Orjinal boyut petlas mı conti önerirsiniz orta gelirli bir aileyiz para olsa hiç düşünmez conti alırdım
Ama gerçek şu ki ucuz malın yahnisi yenmez -
Teşekkür ederim. Bilgilendirdiğiniz için
büyük ihtimalle conti alacam.
Lassa tavsiye ederim
Uzun araştırmalarım sonucu Lassa driveways aldım 2 ay önce.çok iyi lastik.tam fp'lik ürün.tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- toyota auris 1.6 otomatik vites yorumları
- mobil 10 40 yağ yorumları
- mitsubishi space star yorum
- megane 4 1.3 tce kronik sorunlar
- şanzıman uğultu sesi
- kia sportage 2025
- fiat egea 2024 fiyat listesi
- renault symbioz
- chery sedan modelleri
- yeni q5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X