Etüdüm yeni kısıtlamalardan sonra para iadesi yapmamak için öğretmenleri evlere yollamaya başladı. Sınıf dersi alanlar 3lü gruplara ayrıldı, bir adres belirliyoruz ve haftada 6 saat öyle ders alıyoruz. Ancak grubumdaki diğer iki kişi etütten ayrıldığı için bana birebir olarak verilmeye devam ediliyor. 1 Geo, 1 Mat, 1 Fizik, 1 Kim, 1 Biyo ve 1 Türkçe birebirim var. 1 saat sürüyor ve verimli geçiyor. Ayrıca konuyu da ben belirliyorum. Bu güne kadar Fende AYT anlattırdım ve çok hızlı ilerliyorum. Ama benim TYTde de eksiklerim var. Sizce AYT kasmaya devam mı edeyim, ki bu kasma olmaz yarma olur olsa çok hızlı konu eritiyorum, yoksa TYTye bir geri dönüş mü yapayım? Edit: bu başlığı tavisyelerinizi dinlemek için açtım eleştirinizi dinlemek için değil. İdrak yolları tıkanıklığı çeken kardeşlerim için yine de bir açıklama yapayım: • etüdümde çalışan 20 öğretmenden 12-13 tanesi zaten etüdün ortağıdır, bir ast-üst ilişkisi yoktur ve müdür odasında her geldiğinizde farklı bir öğretmen görebilirsiniz. •etüdümdeki hiçbir öğretmen eve gitmeye zorlanmadı, hatta 2-3 tanesi bunu reddetti ve bu yüzden hiçbir yaptırım uygulanmadı. •hastalık bulaşmasından korkan öğrenciler için online ders seçeneği mevcut, en kötü ihtimalle ücret iadesi alıp etüdü bırakabiliyorlar, bu konuda da bir problem çıkarmıyor etüt. •sizin feminist gibi duyar kasmamız hiçbir şeyi değiştirmeyecek. anladınız umarım. tavisyeleriniz nelerdir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhastManTR -- 24 Aralık 2020; 13:19:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi Konuyu Anlattırayım?

-
-
Sorunuza cevap olmayacak ama bu yapılan öğretmen sömürüsüdür. Öğretmeni eve yollamak nedir? Kurallar basit yüz yüze eğitim yasaktır. Hadi öğretmeniniz kendisine corona bulaşmasından korkmuyor, sizde mi hastalanmaktan korkmuyorsunuz ?
-
ahahaha kardeşim fazla hümanist kalmışsın.
bazı dershaneler alttan alttan merkezde deneme yapıyor, bu tür olaylar çok fazla. hele kucuk anadolu sehirlerinde yapiliyor normal bir sekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
madem öyle bir olay olacak
hocam eksiğiniz ne ise onu isteyin
şimdi buradakiler simya bilimi dese onu mu anlattıracaksınız
bir de üstteki arkadaşın ''öğretmen sömürüsü'' düşüncesine tamamen katılıyorum
-
hocam bir de o tür öğretmenler atanamayan yeni mezun olmuş paraya muhtaç genç öğretmenler oluyor.
dershanelerin şerefsiz müdürleri bu insanları çok düşük ücretlere çalıştırıyorlar. kanlarını iliklerini sömürüyorlar. Maalesef hayat çok zor olduğu için muhtaç oldukları için bu insanlar buna katlanmak zorunda oluyor.
bizzat kendi dershanemde bu olaya şahit oldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pichbomber -- 24 Aralık 2020; 10:49:11 > -
Korkmuyorum, hastalığı atlattım antikor taşıyorum. Ayrıca etütte 20 öğretmen varsa 12-13 tanesi etüdün ortağı. Bir ast-üst ilişkisi yok. Etütte derslere girmeyen bir müdür de yok. Eğer bir müdür ve altında komut verebildiği öğretmenler olsaydı dediğinize hak verecektim
Özel sektör sömürü derlerdi aynı şekil şahit oldum.Dershanedeki hocalara bizdede 20dklik zoom uzerınden birebir çalıştıttırıyolar.Haftada 2 hakkım var.Kaçak dershanelerde mahalle arası arkadaşlarım devam ediyor.Pestili çıkıyor adamların özellikle matematikçilerin. -
hocam biraz klişe olacak ama devlete sırt dayamak deyimi gerçekten önemliymiş. özel sektör 40 yaşına kadar seni sömürür işine yaramadığın an postalar seni
-
Git özel mesajda tartış.
Fizik bilimine giriş anlattırın hocam her yıl çıkıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: GhastManTRGit özel mesajda tartış.
bilader senin gerçekten yazık kafana
senin düşüncesiz bir insan olduğunu ''Korkmuyorum, hastalığı atlattım antikor taşıyorum'' demenden anlamıştım karşındaki insanın sağlığını düşünmeyen(insanlara hala bulaştırma ihtimali) bencil bir bireysin.
bir de konunun ana mesajına sonradan ''sizin feminist gibi duyar kasmamız hiçbir şeyi değiştirmeyecek.'' şeklinde yazmış olman bile senin ne kadar duygusuz ve bir o kadar cahil olduğunun bir göstergesi. biz burada ezilenleri haksızlığa uğrayan (yani asıl hak ettiğini alamayan) insanları konuşuyoruz.
feminist gibi duyar kasmak ne alaka amacımız duyar olsa adımızın soyadımızın gözüktüğü bir mecrada yapardık.
bir de bu arada ''feminist gibi duyar kasmak'' ne ara insanları düşünmek haklarını savunmak gibi bir ifadeye eşit oldu ki?
En Beğenilen Yanıtlar

Sorunuza cevap olmayacak ama bu yapılan öğretmen sömürüsüdür. Öğretmeni eve yollamak nedir? Kurallar basit yüz yüze eğitim yasaktır. Hadi öğretmeniniz kendisine corona bulaşmasından korkmuyor, sizde mi hastalanmaktan korkmuyorsunuz ? |
hocam bir de o tür öğretmenler atanamayan yeni mezun olmuş paraya muhtaç genç öğretmenler oluyor. dershanelerin şerefsiz müdürleri bu insanları çok düşük ücretlere çalıştırıyorlar. kanlarını iliklerini sömürüyorlar. Maalesef hayat çok zor olduğu için muhtaç oldukları için bu insanlar buna katlanmak zorunda oluyor. bizzat kendi dershanemde bu olaya şahit oldum |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X