ya gerçekten anlamıyorum her yayın evinden paramı alıyor yoksa neyi değerlendirdigini bilmiyormu. az zorlasa her yayınevini aldırcak adam bize . tyt orta-zor denemesi için araştırma yapıyordum kanalıda az inceledim farkettimki her yayın süper ötesi (!) |
HANGİ KAYNAK KANALININ HER KAYNAĞI ÖVMESİ!

-
-
kimsenin kalbini kırmak istemiyor sanırım hahahahha
-
Kanal sadece nesnel veri paylaşıyor. Kaynak hakkında fazla yorum yapmıyor yapsa da dediğiniz gibi olumsuz yorumuu yok. Kitapta kaç soru var geçen seneye göre farkı gibi şeyleri söylemesi güzel. Zaten sadece bu iki bilgi için videolarına bakıyorum -
ne şiş yansın ne kebap
-
Kanal hakkında şu konuya takıldım, size biraz saçma gelecek ama belirteyim.
Kanalda topluluk kısmında paylaşılan kitaplar incelenmiyor. Kanal doğrudan "Doğrukaynak.com" ile ilişkili. O sitedeki kitaplar daha önce inceleniyor, topluluktaki kitaplar incelenmiyor. Neden inceleme gelmiyor denilince de "eh bizim ekibimiz var da, her kitabı ayrı hocalarla incelememiz gerekiyor da, yoğunuz biz yakında gelecek inşallah" diyerek geçiştiriyor.
Bir de iki aydır 345 tyt paragraf inceleyin diyenlere karşın, iki haftadır tonguç paradoks inceleyin diyen öğrenciyi dikkate alan kanaldır. Burada da "doğrukaynak.com" ile olan ilgisini görebiliyoruz. O sitede makaleler de paylaşıyor.
Hatta tonguç ayt mat fasiküllerini inceleyeceğini duyurunca büyük linç yemişti, sonra o duyuruyu silmişti.
Kısacası Tonguç kitaplarının albenisini aydın,miray,apotemi,ens,çöz kazan gibi yayınlara kazandırıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSpaceCeren -- 1 Şubat 2021; 17:0:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
adam kitaba bakıp haa fena değil deyip soru sayıyor sadece 20 nete gelen herkes çözsün dediği 3d tyt mat denemesinde her videoda zor abi çok zor dedi. miray tyt matematik denemesine kolay giriş seviyesi dedi aldım orta, orta+ çıktı ve bu adamın 100k abonesi oldu neredeyse. BOŞ.
-
Sırf soru sayısını merak ettiğim için giriyorum videolarına.
Belki onlarda doğru değildir saymadım hiç.
-
Kanal tamamen fosforculara hitap ediyor -
Mecbur aga yoksa yayınevi kitap göndermez olumsuz yorum riski almak ister mi :)
Kanal sahibi de çorbasına bakıyordur muhtemelen.
O yüzden kaynak tavsiyesi en iyi forumdan alınır hatta gel istersen özelden sor yardım ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben A4 boyutuna göre karşılaştırmasının sebebini çok merak ediyorum önemli bir kriter mi
-
Maksat inceleme olsun dakikalar dolsun işte gören de gerçekten inceliyor sanıyor -
Hangi Sponsor kanalına hoş geldiniz arkadaşlar -
sorularıın tipine bakarak rasgale konuşuyo bi kitabı değerlendirmek için çözmek lazım boş kanal
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D3FF6E57Fadam kitaba bakıp haa fena değil deyip soru sayıyor sadece 20 nete gelen herkes çözsün dediği 3d tyt mat denemesinde her videoda zor abi çok zor dedi. miray tyt matematik denemesine kolay giriş seviyesi dedi aldım orta, orta+ çıktı ve bu adamın 100k abonesi oldu neredeyse. BOŞ.
miray hakkında çok çok doğru bir yayın bence de alakası yok giriş seviyesiyle
-
harbi hocam kolay diye aldım 1.yi çözdüm 21net geldi moral bozdu + çözümleri bıyıklı mat. yapıyor demiş, yapmıyor.
-
hocam bu arada sen de full çözüyordun galiba onun da mavi testleri orta üstü özellikle geosu
-
Kanal belirli bir ücret karşılığında tanıtım yapıp kim ne isterse onu diyor bence. Hangi kaynak kanalına bakıp yorumdan etkilenmek cidden komik olur. Kaynak bedeni L XL diyip ama biraz temeli olanlarında kolaylıkla çözmeye başlayacağı bir kitap felan demeleride ayrica ironik oluyor. -
Tek işe yaradığı şey son zamanlar da yaptıgı detaylı kitap analizi pdf i miss gibi bakiyorum hangi ünite de kac soru var diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaynak inceleme konusunda DH'dan daha iyisini görmedim.
En Beğenilen Yanıtlar

kimsenin kalbini kırmak istemiyor sanırım hahahahha |
Kanal hakkında şu konuya takıldım, size biraz saçma gelecek ama belirteyim.
Kanalda topluluk kısmında paylaşılan kitaplar incelenmiyor. Kanal doğrudan "Doğrukaynak.com" ile ilişkili. O sitedeki kitaplar daha önce inceleniyor, topluluktaki kitaplar incelenmiyor. Neden inceleme gelmiyor denilince de "eh bizim ekibimiz var da, her kitabı ayrı hocalarla incelememiz gerekiyor da, yoğunuz biz yakında gelecek inşallah" diyerek geçiştiriyor. Bir de iki aydır 345 tyt paragraf inceleyin diyenlere karşın, iki haftadır tonguç paradoks inceleyin diyen öğrenciyi dikkate alan kanaldır. Burada da "doğrukaynak.com" ile olan ilgisini görebiliyoruz. O sitede makaleler de paylaşıyor. Hatta tonguç ayt mat fasiküllerini inceleyeceğini duyurunca büyük linç yemişti, sonra o duyuruyu silmişti. Kısacası Tonguç kitaplarının albenisini aydın,miray,apotemi,ens,çöz kazan gibi yayınlara kazandırıyor |
Hangi Sponsor kanalına hoş geldiniz arkadaşlar
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X