Şimdi Ara

Hangi gitarı alıyım (guitar hero için) dışarda nerde satılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/PS3-Rock-Zero-III-Wireless-Gitar-055_W0QQidZZ16536271

http://urun.gittigidiyor.com/GUITAR-HERO-GITAR-PLAYSTATION-3-PS3_W0QQidZZ17575318

sizce hangisini alıyım. bence üsteki daha güzel. ve daha çok tuşu var. guitar heronun tüm oyunlarıyla uyumludur heralde? ilkini almayı düşünüyorum ama bi sorun olur mu diye sormak istedim. yada metallicanın yeni oyununu gitarla beraber bulabilceğim bi yer varsa öylede alabilirim

yeni bir soru

kredi kartıyla alma şansım yok. gittigidiyorda bu ürünleri satanlara mesaj attım dışarda dükkanınız var mı gelip nakit alabilir miyim diye cevap gelmedi daha. bu tarz bi gitarı dışarda nakitle nerden alabilirim bilen var mı? dükkan tarzı bi yer olursa iyi olur ama 2. elde sağlamsa garantisi falan varsa olabilir tabiki

(istanbuldayım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westblood -- 26 Mayıs 2009; 12:34:57 >

• İlkini al.
  • logitech gitarını bekle
  • logitech gitarı pahalı ya ilkinde tuşları falan fazla ya ondan acaba sorun olur mu dedim ama olmaz heralde. hatta o daha iyi. 2 farklı yerden basabilirim tuşlara. emin olmak için sormak istedim yinede.
  • senin 2. gitar legends of rock gitarı onda diğer 2.bölüm tuşları yok
    ama guitar hero world tour gitarı bulursan, onda o senin dedğin fazladan olan tuşlar dokunmatik olarak mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.#98

senin 2. gitar legends of rock gitarı onda diğer 2.bölüm tuşları yok
    ama guitar hero world tour gitarı bulursan, onda o senin dedğin fazladan olan tuşlar dokunmatik olarak mevcut

hmm yani tuş yönünde bi farkları yok. iyi o zaman. bide şunu nakit alcak bi yer bulsam istanbulda iş halolcak
  • Hayır linkdekiler arasında fark var yani.
    onu demeye çalıştım.Bence bu 2 si yerine

Guitar hero WORLD TOUR gitarı bulmaya çalış ve bulursan bana da söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.#98 -- 26 Mayıs 2009; 12:45:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Gitarı almalıyım
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doğru 2. gitar guitar hero world tourn'un gitarı değilmiş ben bi an o sandım
  • metalica için çıkacak gitarda zaten guitar hero world tour gitarının aynısı olacak sadece üzerinde metalica stickerı olacak o kadar... bence bu 2 gitarıda alma guitar hero world tour gitarı al.
  • ilk gitarı ist.da nakit alıcağım bi yer buldum. world tour gitarının bu gitara göre artıları neler? dokunmatik tuş kısmı mı? world tour gitarı ne kadardır? bulamadım onu ama belki bulabilirim. ilkini alsam çok şey mi farkeder?
  • istanbulda yaşıyorsan bulamama gibi bir sıkıntın yok ki? git tahtakaleye yada kadıköy yazıcıoğluna rahatlıkla istediğin gitarı bulursun. bakırköy yeraltı çarşısında bile bulursun. neresi yakınsa oraya bir uğra.. bende guitar hero world tour var eski gitarlar kullanmadım ama her zaman son çıkan iyidir
  • Kadıkoy yazıcıoglu alt katlara bak ve ust katlara tekli gitar satıyolar fiyatları 75TL ve 100 TL arası degisiyor Guitar hero gitarı yada legens of rock gitarı veriyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strongiron -- 26 Mayıs 2009; 15:14:19 >
  • @Strongiron

sağol
  • Eksta içerikleri ülkemizden satın alamamak çok kötü yaw.
    AEROSMITH ya da LEGENDS of ROCK alıcaktım bundle.
    Ahmettombak'verdiği sitede şöyle bişi var belki ilginizi çeker.
    Fiyata dikkat

http://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=4684&k_id=5&kn=Elektro+Gitarlar
  • Guitar hero ve rock band'a ilgili arkadaşlar dikkat:

Şarkikaraağaçta playstation oyun salonu işletiyorum, Guitar hero olayına ilk girdiğim zaman İnternet üzerinden Kontorland marka 4 adet gitar aldım hem dokunmatik hem normal düğmeli olan gitardan, almaz olaydım, uyum sorunu çıktı, atlattırmanın tillahını yapıyor, expertte çalınamıyor ve whammy kendi istediği zaman çalışıyor (4 gitarda aynı), daha sonra bu dandik cihazları satıcısına iade edip başka bir satıcıdan Rock Zero 3 gitarı aldım allahtan 1 tane almıştım, o dahada beter çıktı atlattırma, uyumsuzluk ve plastik malzemesi o kadar kalitesizki o kadar olsun, iade etmek istedim satıcı ile problem yaşadık ve iade bile almadı, şu anda depoda duruyor, isteyenler gelip görebilirler. Neredeyse Salonumda Guitar Hero ve Rock band Oynatmaktan vazgeçecektim Tasco Cowboy Gitarıyla tanıştım ve daha sonra 4 adet daha aldım, ne uyum problemi ne atlattırma ne de whammy bar problemi var, o kadar problemsiz ve o kadar kaliteli ki. Bu saydığım gitarları tek tek kullanmadan bile yan yana koyup baksanız, Tasconun malzemesindeki kalite bile diğerlerine 10 çeker. Ayrıca Tasco gitarı herkez satamıyor, ithalatçısı sadece bir kaç kişiye sattırıyor ayağa düşmesin diye. Öğrendiğim kadarıyla Gitar activision yani orjinal gitarın üretildiği yerde üretiliyormuş o yüzden bu kadar kaliteli diye düşünüyorum. Sizlere tavsiyem Tasco Cowboy Siyah gitardır. Dileyenler mekanıma gelip test etme fırsatı bulabilirler. Yetkili satıcının web adresi:www.eglencedunyasi.org telefonu: 0 530 3646503 gittigidiyor üye adı game--shop veya eglencedunyasi_org dur.

Hangi gitarı alıyım (guitar hero için) dışarda nerde satılır?

• quote:

Orijinalden alıntı: westblood

http://urun.gittigidiyor.com/PS3-Rock-Zero-III-Wireless-Gitar-055_W0QQidZZ16536271

http://urun.gittigidiyor.com/GUITAR-HERO-GITAR-PLAYSTATION-3-PS3_W0QQidZZ17575318

sizce hangisini alıyım. bence üsteki daha güzel. ve daha çok tuşu var. guitar heronun tüm oyunlarıyla uyumludur heralde? ilkini almayı düşünüyorum ama bi sorun olur mu diye sormak istedim. yada metallicanın yeni oyununu gitarla beraber bulabilceğim bi yer varsa öylede alabilirim

yeni bir soru

kredi kartıyla alma şansım yok. gittigidiyorda bu ürünleri satanlara mesaj attım dışarda dükkanınız var mı gelip nakit alabilir miyim diye cevap gelmedi daha. bu tarz bi gitarı dışarda nakitle nerden alabilirim bilen var mı? dükkan tarzı bi yer olursa iyi olur ama 2. elde sağlamsa garantisi falan varsa olabilir tabiki

(istanbuldayım)

Benim salonda kullandırttığım tasco cowboy gitar PS3 PS2 konsollarında ve Bilgisayarda bütün Guitar Hero oyunlarına uyumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeonxps3cafe -- 26 Mart 2011; 0:27:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.