Bildirim
Maymuncuk takımı lazım !!! Nereden alabilirim ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Taşıması suç bildiğim kadarıyla. Üzerinde bulunursa ve çilingir falan değilsen sıkıntı çıkarır polis. -
the next three days i mi izledin yoksa
google a how to diye başlayarak yazarsan öğrenebilirsin bir araştıralım
bu arada maymuncuk değilde bende kilitli olmayan tahta kapıları açabiliyorum (kartla)
bu Z tel gibi bişi oluyo bildiğim kadarıyla onlarla açıyolar falan, çilingircilerin parmak izleride bulunur polislerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 6 Mart 2011; 0:10:43 > -
maymun alalım sana öle şeyler heryerde bulunmaz sanırsam yoksa hırsızlar cirit atar maymuncukla
-
Dün hiç yapmadığımız bir hata yaparak anahtarlarımızı almadan evden çıktık.çilingir çağırdık.kapıyı açması saniye sürdü.30 lira verdik :( ben de maymuncuk alsak diye düşündüm.ama maymuncuk alınca yanımızda taşımazsak nasıl olacak ki?eve bıraksak kapıda kalınca napıcaz? -
quote:
Orijinalden alıntı: zeyda
Dün hiç yapmadığımız bir hata yaparak anahtarlarımızı almadan evden çıktık.çilingir çağırdık.kapıyı açması saniye sürdü.30 lira verdik :( ben de maymuncuk alsak diye düşündüm.ama maymuncuk alınca yanımızda taşımazsak nasıl olacak ki?eve bıraksak kapıda kalınca napıcaz?
arabada dursun.. benim evin anahtarını kayınpedere verdim bir yedekte onlarda duruyor böyle bi sıkıntı olursa ondan alırım zaten.. ha eğer güvenecek birileri yoksa yakın çevrede anahtarın bir tanesini cüzdana koy dursun he orada
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X