Şimdi Ara

hangi durumlarda promil yükselir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alkol almak haricined ne gibi durumlarda promil seviyemiz artar...
    teşekkürler.

• portakal yiyince
  • birde şu var saatte ortalama 20 promil düşer alkol miktarınız...

yani arıza cıkarıp illa kan testi isterim diye diretip 3 4 saat sonra hastaneye giderseniz ortalama alkol miktarı 70 - 100 promil düşer..
  • 1 portakal ne kadar arttırır mesela...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

1 portakal ne kadar arttırır mesela...

1 portakalın fazla etkisi olmaz. Bi zamanlar bi yerde duymuştum. Portakal taşıyan adamın teki kamyoınun arkadan yanına 1 kasa portakal alıp yemeye başlamış. Bayağı da yemiş. Polis çevirmiş. Adam alkollü çıkmış. Sürekli yemiş adam. Düşün gerisini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

quote:

1 portakal ne kadar arttırır mesela...

1 portakalın fazla etkisi olmaz. Bi zamanlar bi yerde duymuştum. Portakal taşıyan adamın teki kamyoınun arkadan yanına 1 kasa portakal alıp yemeye başlamış. Bayağı da yemiş. Polis çevirmiş. Adam alkollü çıkmış. Sürekli yemiş adam. Düşün gerisini.

ozaman bi kasa ne kadar arttırır

orantı kurmak lazım...
    50 promil alkol haricinde olmaz ama kasko 0 promi haricinde devre dışı kalıyomuş
    dikkatli olmak lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: Fosters

birde şu var saatte ortalama 20 promil düşer alkol miktarınız...

yani arıza cıkarıp illa kan testi isterim diye diretip 3 4 saat sonra hastaneye giderseniz ortalama alkol miktarı 70 - 100 promil düşer..

polis o her saatte 20 promili hesaplıyor ki zaten ve alkol testi isterseniz hemen yanınızda geliyor gelmessede gelmediği saati hesaplıyor o kadar salak değiller yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oran neden artar neden düşer
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Duyduğum kadarıyla gazoz gibi içeceklerde çok az miktar artırıyormuş
  • gazozdada alkol var cunku ama ihmal edılebılecek kadar az
  • lahmacun yiyince.
  • ülkemizde üretilen bütün meşrubatlarda alkol bulunmaktadır :). üretim aşamasında tam olarak bilmediğim bir sebepten çok az da olsa meşrubatlara alkol katılır. bir ara haberlerede çıkmıştı bu konu.
  • bir rivayete göre de uzun sigaralar (özellikle marlboro) içip hemen promil testine girerseniz çıkıyormuş...
    bazı sigara kağıtları yada tütnleri şarapla harmanlanıyormuş (marlboroyu açtığınızda hafif bir şarap kokusu gelir farkettiyseniz)...ama ne kadar promil çıkarır orasını bilmiyorum....
  • Ağzıma hiç içki sürmediğim halde 0.40 Promil alkol çıktı.

10 daha olsa yedik cezayı ehliyeti kaptırdık.

Sadece enerji içeceği içmiştim ( BURN ) abaca bumu çıkardı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: teet

bir rivayete göre de uzun sigaralar (özellikle marlboro) içip hemen promil testine girerseniz çıkıyormuş...
    bazı sigara kağıtları yada tütnleri şarapla harmanlanıyormuş (marlboroyu açtığınızda hafif bir şarap kokusu gelir farkettiyseniz)...ama ne kadar promil çıkarır orasını bilmiyorum....

Marlboro'nun tütünü viski ile yıkanmaktadır. Onun kokusunu geçirmek için de şeker yerseniz 1 kesme şeker gibi (bulabilirseniz tabi o anda) kokusu gider. Ama etkisi promili düşermi bilmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Ağzıma hiç içki sürmediğim halde 0.40 Promil alkol çıktı.

sınır 50 promil değilmi
  • quote:

quote:

sınır 50 promil değilmi

Evet 0.50
  • quote:

quote:

bir rivayete göre de uzun sigaralar (özellikle marlboro) içip hemen promil testine girerseniz çıkıyormuş...

Marlboro'nun tütünü viski ile yıkanmaktadır. Onun kokusunu geçirmek için de şeker yerseniz 1 kesme şeker gibi (bulabilirseniz tabi o anda) kokusu gider. Ama etkisi promili düşermi bilmem.

yapma be bunu bi denemek lazım başımız belaya girmesin...
  • quote:

quote:

quote:

sınır 50 promil değilmi

Evet 0.50

ee nasıl yazar ozaman
  • quote:

quote:

quote:

yapma be bunu bi denemek lazım başımız belaya girmesin...

Bizzat şahit oldum. Sigarayı bırakmaya niyetlenmiş bi abimiz vardı. Bende de o zamanlar uzun içiyodum. Bi iki nefes çekti. Sonra bende çay şekeri istedi. 1 kaşık aldı. Bütün kokusu gitti. Düşün viskinin promili daha fazla. 2 yudum viski ile rahatlıkla sınırı aşma gibi bi riske girmiş olabilirsin.

Ayrıca Ritmix Burn gibi içeceklerde enerji içecepi olarak görünse de içinde alkol olan içecekler. tadından anlaşılıyor birazda. Ritmix içtiğimde bira demiştim arkadaşa ne kadar inandığını bilmiyorum. Malt içeceğidir Ritmix falan da.

• Bence alkolü ne ortamda aldığına da bağlı. Kapalı ve içeresi sigara dumanıyla dolu bir yerde, yüksek sesle kafanı sallaya sallaya bir bira içersen sınırı aşarsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.