Şimdi Ara

hangi durumlarda promil yükselir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: teet

bir rivayete göre de uzun sigaralar (özellikle marlboro) içip hemen promil testine girerseniz çıkıyormuş...
    bazı sigara kağıtları yada tütnleri şarapla harmanlanıyormuş (marlboroyu açtığınızda hafif bir şarap kokusu gelir farkettiyseniz)...ama ne kadar promil çıkarır orasını bilmiyorum....

Marlboro'nun tütünü viski ile yıkanmaktadır. Onun kokusunu geçirmek için de şeker yerseniz 1 kesme şeker gibi (bulabilirseniz tabi o anda) kokusu gider. Ama etkisi promili düşermi bilmem.

yapma be bunu bi denemek lazım başımız belaya girmesin...

Bizzat şahit oldum. Sigarayı bırakmaya niyetlenmiş bi abimiz vardı. Bende de o zamanlar uzun içiyodum. Bi iki nefes çekti. Sonra bende çay şekeri istedi. 1 kaşık aldı. Bütün kokusu gitti. Düşün viskinin promili daha fazla. 2 yudum viski ile rahatlıkla sınırı aşma gibi bi riske girmiş olabilirsin.

Ayrıca Ritmix Burn gibi içeceklerde enerji içecepi olarak görünse de içinde alkol olan içecekler. tadından anlaşılıyor birazda. Ritmix içtiğimde bira demiştim arkadaşa ne kadar inandığını bilmiyorum. Malt içeceğidir Ritmix falan da.

kaç sigara içsem sınırı açar acaba...
    trafiktede baya içiyorum bişey olsa başım derde gircek valla

• quote:

Orjinalden alıntı: kajmer88

Bence alkolü ne ortamda aldığına da bağlı. Kapalı ve içeresi sigara dumanıyla dolu bir yerde, yüksek sesle kafanı sallaya sallaya bir bira içersen sınırı aşarsın.

Ben dün açık ortamda 3 bardak içtim sınırı aştım. Hem kafa sallama, hem sigara, hem bağırarak şawrkı söyleme, zıplama kol sallama derken o sırada bayağı aştım.

Kaç tane ile sınırı aşarsın bilmiyorum ama aralıklarla içtiğin için etkisi fazla olmaz.
  • alkol almadığınız halde alkol testinde alkollü çıkarsanız itiraz edipi polis eşliğinde giderek kan testi yaptırırsınız ve temiz olduğunuz ortaya çıkar, çok dert etmeyin yani. bu arada ritmix alkollü bir içecek değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vasago

alkol almadığınız halde alkol testinde alkollü çıkarsanız itiraz edipi polis eşliğinde giderek kan testi yaptırırsınız ve temiz olduğunuz ortaya çıkar, çok dert etmeyin yani. bu arada ritmix alkollü bir içecek değildir.

ritmix malt içecek değil mi maltta biranın hammaddesi bu halde bir miktarda olsa etkisi olmaz mı ?
  • Anladım.

Ben orada içilen ortamında önemini vurgulamak istemiştim. Bu arada iyi eğlenmişiz
    quote:

quote:

Bence alkolü ne ortamda aldığına da bağlı. Kapalı ve içeresi sigara dumanıyla dolu bir yerde, yüksek sesle kafanı sallaya sallaya bir bira içersen sınırı aşarsın.

Ben dün açık ortamda 3 bardak içtim sınırı aştım. Hem kafa sallama, hem sigara, hem bağırarak şawrkı söyleme, zıplama kol sallama derken o sırada bayağı aştım.

Kaç tane ile sınırı aşarsın bilmiyorum ama aralıklarla içtiğin için etkisi fazla olmaz.

• quote:

Anladım.

Ben orada içilen ortamında önemini vurgulamak istemiştim. Bu arada iyi eğlenmişiz
    quote:

quote:

Biliyorum. Kapalı ortam diyince siz o bakımdan öyle bi örnek vermek istedim.

Bayağı eğlenildi. Eğlendik.

• ritmix malt içeceğidir ve malt da bira yapımında kullanılan bir maddedir ancak alkollü olması için içerisine maya katılması gerekir. maya katılmadığı için ritmix alkollü içecek değildir.
  • Söylenen doğru..Çoğu içecekde mevcut..

En temizi maydanoz yedikden sonra trafiğe çıkmak..
  • proomil kandaki alkol miktarıdır
    Alkol almadığın koşulda yenilen ve içilen hiç bişi kanınızdaki alkol miktarını ceza alacak kadar ARTTIRMAZ
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Ağzıma hiç içki sürmediğim halde 0.40 Promil alkol çıktı.

10 daha olsa yedik cezayı ehliyeti kaptırdık.

Sadece enerji içeceği içmiştim ( BURN ) abaca bumu çıkardı?

sınır 50 promil değilmi

Evet 0.50

ee nasıl yazar ozaman

Kim dedi ki ceza yazdı diye?

0.40 Promil çıktı alkol almadığım halde, 0.10 daha çıksa ehliyeti kaptıracaz demek istemiştim.

• Pardon Hasan abi yanlış okumuşum

@gsray4ever
    bi başlıkta 0.1 bile olsa kasko karışmaz diyordu bu yüzden dikkat etmek lazım
  • bizim bi tanıdığın oğlu söylemişti. akşam yemeği üstüne meyve yediğinizde alkol etkisi yaparmış diye. promil yükseltirmi bilmem. üniversiteyi bitirdi, kimya bölümü mezunu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.