Şimdi Ara

Hangi dershane ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2= final
    3= sinav
    4= cozum

varsa baska onerileriniz ? hem egitim hem de ortam bakimindan hangisi en iyisidir ?

• fem.
  • fen bilimleri , final
  • Çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 12 Ekim 2011; 20:35:42 >
  • sınavın yayınları kalitelidir yıllardır o dershaneye gittim üni yi kazandırmada etkisi büyük ygs soruları sınavın soru bankası kıvamında çıktı hep millet yetiştiremedi ygs mat ı ama alışık olduğumuzdan bize vız geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManikD -- 12 Ekim 2011; 20:42:56 >
  • fem soruları çalıyoruz ayağına tüm öğrencileri topladı baska dershanemi kaldı tabi soruları çalmaları ayrı bir durum bazı kafasızlarında soruları banada verirler diye feme gitmesi de ayrı kafasızlık
    milliyetçi mod off .
  • Peki şuan için dershane değiştirmek mümkünmüdür? başlayalı 7 gün oldu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pi dershanesi bence neden dersen disiplinli yapmaya zekan yoksa bile zeka çıkarıyorlar ortaya kesin birşeyler olursun
  • Yeni sezon başlamasaydı yasal olarak verdiğin parayı alarak kaydını aldırabilirsin fakat başladığından biraz paran yanar

Birde şu var hangi ilde soruyu soran arkadaş :D her ilde kemikleşmiş iyi öğretmenleri toplayan dershane vardır. Disiplin vs. o kadroya bakar ama yayın kalitesi olayı diyorsan sınav-final den şaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManikD -- 12 Ekim 2011; 20:50:58 >
  • Çözümdeyim deyim yerinde ise kırıyoruz yok boyle bır ortam 7 kız 3 erkek. vuuuu huuuu
  • ekol e gidiyorum
  • Birey
  • uğur
  • Büyük ve iyi dersaneler:
    Fen Bilimleri
    Final
    Uğur

Küçük ama etkili dersaneler:
    Delta
    pi analitik
    Ekol

Şakirt dersaneler:
    Fem
    Körfez
    Anafen Selçuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcanok

Yeni sezon başlamasaydı yasal olarak verdiğin parayı alarak kaydını aldırabilirsin fakat başladığından biraz paran yanar

Birde şu var hangi ilde soruyu soran arkadaş :D her ilde kemikleşmiş iyi öğretmenleri toplayan dershane vardır. Disiplin vs. o kadroya bakar ama yayın kalitesi olayı diyorsan sınav-final den şaşma

Taksitle ödüyoruz peşin vermedik. Sezon başlamadan 2 ay önce ödemeye başladım direk kayıt yaptırdıgım için dersaneyi pek begenmedim hani finale geçsem diyorum bizimkiler senet falan imzalamışlarmıdır acaba? öyle olsa bile verirlermi senedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

quote:

Yeni sezon başlamasaydı yasal olarak verdiğin parayı alarak kaydını aldırabilirsin fakat başladığından biraz paran yanar

Taksitle ödüyoruz peşin vermedik. Sezon başlamadan 2 ay önce ödemeye başladım direk kayıt yaptırdıgım için dersaneyi pek begenmedim hani finale geçsem diyorum bizimkiler senet falan imzalamışlarmıdır acaba? öyle olsa bile verirlermi senedi

Sorun çıkarırlar gibime geliyo.

• Kadiköy TEMEL EĞİTİM BİLİMLERİ tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

quote:

Benim iki arkadaşımda o durumdaydı. ama onlar gelirken eğitim dönemine başlamamışlardı. Senet illaki yapılmıştır. içerde ki paran yanacak şekilde yine ayrılabilirsin onu yönetimle konuş. ikisi de eğitimin başlamasına 2-3 gün kala geldiler öyle bir madde varmış eğitim kurumları sözleşme yaparken. bizim dershaneye gelmek istiyorlardı sormuştuk bizim dershaneye senedi alabilirler vs bişiler analtmıştı ama 1 sene geçti. ama sonuç olarak kaydını alabilirsin ama içerdeki parana birşey diyemem. senin hakkın almak bunu bil yeter

• Birey
  • Uğur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.