Şimdi Ara

Mezunlar Dershane Haftada Kaç Saat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
17.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershanede haftada kaç ders görüyorsunuz? Evde de çalışabiliyor musunuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mezunlar Dershane Haftada Kaç Saat?

Mezunlar dershanelerinin eğitim programları, dershane türüne, öğretilen derse ve öğrencilerin hedeflerine göre değişmektedir. Ancak genellikle, mezunlar dershaneleri aşağıdaki ders çalışma saatlerini sunar:

• Haftada Kaç Gün: Mezunlar dershaneleri genellikle haftada 5 veya 6 gün ders vermektedir.
    • Dershane Kaç Saat Sürer: Ders süreleri dershaneden dershaneye değişiklik göstermektedir. Ancak tipik olarak her ders 60 ila 90 dakika arasında sürmektedir.
    • Toplam Ders Saati: Haftalık toplam ders saati, öğretilen ders sayısına ve derslerin süresine bağlı olarak değişmektedir. Genel olarak, mezunlar dershaneleri haftada 15 ila 25 saat arasında ders vermektedir.

Dershane saatleri ve günleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için ilgilendiğin dershanelerle iletişime geçmende fayda vardır. Onlar, hedeflerine ulaşmana yardımcı olacak özel eğitim programları hakkında bilgi verebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • haftada dört gün, dörder saat ders, cuma da deneme. bizim soru çözümü oluyor, kalıp sınıflarda soru çözüyorum, çözemediklerimi hocalara gösteriyorum falan. eve gelince de çalışmaya vaktim oluyor aslında, iş görüyor yani bu program. sizin nasıl hocam?
  • Pazartesi salı saat 9dan 2.30a kadar ders var arada 45 dakika öğle molası onda sonra bitiyor tabii istersen saat 8e kadar orda durup ders çalışıp soru sorabilirsin çarşamba perşembe ise 9dan 12ye kadar ondada istersen 8e kadar durup calışabilirsin cuma ve pazar ise deneme var yani evet evde çalışabilecek zaman buluyorsun
  • Salı-çarşamba 6'şar saat perşembe-cuma 4'er saat oluyor. Sabah 8.20-11.30 ya da 8.20-12.30 arası oluyor 30-40 dakika öğle arası oluyor ardından soru çözümü oluyor. Sorularım varsa çözdürüyorum yoksa eğer yorgunluğa göre ya dershanede kalıp çalışıyorum ya da eve gelip dinlenip daha sonra evde çalışmaya başlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seilicious

haftada dört gün, dörder saat ders, cuma da deneme. bizim soru çözümü oluyor, kalıp sınıflarda soru çözüyorum, çözemediklerimi hocalara gösteriyorum falan. eve gelince de çalışmaya vaktim oluyor aslında, iş görüyor yani bu program. sizin nasıl hocam?
    Benim cuma hariç hafta içi her gün 4 er saat. cumartesi pazar 6 şar saat ama çoğu zaman ek ders de veriyorlar.
  • Cuma deneme. hafta içi 4 gün 5 saat. Hafta içi ve cumartesı soru çözüm 3 saat.
  • konuları ne zaman bitirecekleri belli mi hocam, bir tarih söylediler mi size ? dershaneye gitmiyorum da merak ettim dershane nasıl götürüyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: how you doin

konuları ne zaman bitirecekleri belli mi hocam, bir tarih söylediler mi size ? dershaneye gitmiyorum da merak ettim dershane nasıl götürüyor diye.
    Bizim hocaların çoğu nisan mayıs gibi biter dedi fakat ben çok dersaneye bağlı ilerlemiyorum dersane biraz tekrar oluyor benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: how you doin

konuları ne zaman bitirecekleri belli mi hocam, bir tarih söylediler mi size ? dershaneye gitmiyorum da merak ettim dershane nasıl götürüyor diye.
    Hocam mayis gibi biter dediler ama ben şubat gibi bitirmeyi hedefliyorum dershaneden ileri gidicem belli olmaz
  • how you doin kullanıcısına yanıt
    hayır ya ben de sormadım hiç ama ben dershaneden önce bitirmeyi planlıyorum, bakalım..
  • 11man 1 kullanıcısına yanıt
    baya fazlaymış sizin ders sayısı. bizim de ek dersler var, baya sevdim ben ek ders işini. neredeyse 4 saat sürüyor ve çok verimli oluyor...
  • haftada toplam 20 saat, pazartesi günleri deneme ama daha başlamadı. dershane olduğunda saat iki-üç gibi eve gelip çalışıyorum, hafta sonları da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.