Bildirim
Hangi d segmenti seçmelitim?neden?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Superb : Konfor - genişlik - fiyat - bagaj
İnsignia GS : Yol tutuş - Spor - aerodinamik yapı - en yeni
Talisman 160 hp 4 control : Motor - 4 control - dış tasarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Talisman
Talisman premium bir araç sayılır ben kesinlikle premium araçı tercih ederdim.
Passsat varken diğerleri zaman kaybıdır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tucson t-gdi
quote:
Orijinalden alıntı: oasisinet
Passsat varken diğerleri zaman kaybıdır.
Tam otomatik şanzumanı nedeniyle ,
İnsignia ve 3008
Öneririm.
Passat al.
İnsignia güzel arac bende 2010 var memnunum. Ama yeni insignia yi da test etmeden alma. Ben eğer yeni insignia da da yol sesi problemini cozemediyse opel insignia yi almazdim. Beni bu konuda hayal kırıklığına uğrattı insignia. Sınıfına hic yakışmıyor bu yol sesi. Harici olarak diğer konularda gayet iyi konforlu bir arac.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bomboş bir passat almayı hiç istemiyorum. Talismanı çok beğendim.ama renault işte. Mantığım superb diyor. Gönlüm talisman. Yeni insignia çok şık ama süspansiyonlar çok sert yine. Test sürüşü yaptım. 141.000 tl yeni insignia dizel otomatik, 146000 tl superb tdi dsg+sunroof, 151000 talisman icon edc
Talisman, insignia, superb, passat benim sıralamam.
Dizel otomatiği olsaydı Mondeo'yu ilk sıraya koyardım.
Herhalde passat/superb tercih ederdim.
Talisman teknik özellikler, performans, yakıt sarfiyatı ve hacim açısından daha önde, ancak 2.el değerini Passat kadar koruyamayacaktır.Passat daki DSG de kuru da olsa yağlı da olsa her zaman beni endişelendiriyor..Bir diğer çekincem de uzun süreli kullanımdan sonra Renault un diriliğini koruyup koruyamayacağıdır. Bence İnsignia ve Superb in dizel versiyonlarının özellikleri istenilen paraların karşılığı değil..D sınıfı araç alsam 8-10 sene kullanmayı düşüneceğim için gene de dizel-otomatik olarak Talisman'da karar kılardım..Volvo S60 ı da 125.000 TL ye indirmişler ama genişlik kriterinize uymuyor ve yakında kasa değişeceği için bu kadar indirim yapılıyor
Gene de şahsi düşüncem bu paraları D sınıfına hele ki bu markalara harcamak lüzümsuz..BMW, Mercedes olur ayrı konu..C sınıfı büyük hacim sedanlar da neredeyse bu boyutlara yaklaşmaya başladı..Aşırı prestij kaygınız veya bunu gerektiren bir işiniz yoksa C sedan da olur..Ya da ille de bu bütçeyi harcayayım diyorsanız SUV almak da cazip olabilir..Tiguan ve bilhassa CRV bakılabilir
-
3008, Grand Sport İnsignia, en kötü ihtimal Süper b alınır geçilir. Benzin sıkıntı değilse C180, 320İ zorlanabilir..
Passat alın hocam . Alamıyorsanız Superb. -
2004 de sıfır km aldığım Laguna 2 im vardı.
Zamanın Passat B5 ya da Vectra larına göre işçiliği zayıftı ama gene de tasarımı, konforu, çarpışma güvenliği ve esnek benzinli - dizel motorları takdiri hakediyordu.
O araçtan sonra C ve D segmentinde Alman modelleri aldım.
Şuan Talisman alır mıyım? Test ettiğim üzere severek alırım ama halk arasındaki "Renault a para verilmez" yerleşkesi bu aracın 2.el piyasasını muhtemelen kötü yönde etkiler.
Talismanen iyisi genişlik olarakda yeterli konfor olarakda yol tutuşu güzel donanım olarak daha üstü yok yalnız cam tavansız ve opsiyonsuz almayın yoksa elinizde kalır ve 4 kontrol elektirikli amartisor kontrol paketi bunlar olmazsa olmaz bir tek jantlar 19 almaya gerek yok boşuna konforunu zedelemiş olursunuz . Bende d segmenti alacak olsam talisman bir numaram olur.
öncelikle kafamızdaki yargıyı silmemiz lazım bizim Milletimizin kafasında marka takıntısı algısı var bildiklerinden değil ya oo bmw mercedes yada vw varken renomu diyenleri gecin bunlar biri dacia biri bmw olsun yeni model yapsınlar kimse bilmesin dacia ya bmw bmw ye dacia amblemi vursunlar bizim millete göstersinler 50 de fazla fiyat versinler marka algısından takıntısından gidelerler bmw amblemli dacia yı alırlar. 140-150 bin civarina alınabilicek en güzel araba talismandır hem sıfır niyetine hem agzına kadar dolu 2.elde bulmak mümkün 160 bg cift turbo 9.4 saniye hızlanma bunun yanında az yakıt tüketmesi donanım olarak hangi araç bu kadar dolu geçenlerde bakmıştım 2017 yılının daha 2.eli yok iconlarda 6 ay geçmiş hangi arabanın 2.eli düşmez bu arabanın yok 2016 var forumlara bakıyoruz alanlara hepsi memnun memnun olmayanmı yok elbet olacak.. tek kaybı 2.elde en full donanımlısı 140-145 e satıyor boş olanları satmıyor zaten renoda boş alanlar boşuna almışlar bu arabanın hakkı 160 bg ve full opsiyonlu olur tadı böyle cıkar 2.eldede tek bu versiyon satıyor. Alıp 3-5 sene bşnicem diyorsanız mükemmel bir araç alıp 1 yıl icinde satıcam diyorsanız gidin passat alın genelde passata binenelerin önceliği arabadan aldığı zevk değil arabayı 2.elde satarım kaygısı diyenler passatın zevkini alıcam diyorsanız 4 motion 2.0 240 bg olanı alınır keyifle bilinir 1.6 dsg pimi cekilmiş el bombası gibidir her an ne olucağı belli olmaz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Alabiliyorsanız Passat 2016 model 2.el highline paket alın, az kilometre yapmış ilanlar var. Ben olsam bunu yapardım. Hatta bu segmente araç bakan 1000 kişiden 950'si Passat alıyor.
Yok illa sıfır olacak derseniz Superb ya da İnsignia. Superb daha çok konfor odaklı. İnsignia daha sportif güncel bir araç. Talisman güzel araç ama sonu Latitude gibi olacak görünüyor. Yarın satmaya kalktığınızda çok üzebilir. Az para vermiyorsunuz kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bmw 116i yorumlar
- dacia sandero 0.9 tce stepway easy-r otomatik
- en ucuz plug-in hybrid
- başlangıç arabaları
- passat variant alınır mı
- en az yakan arabalar
- mercedes mi bmw mi
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X