Şimdi Ara

hangi ceket sizce? Fabrika & FC Plus[SS Eklendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben normalde 54 beden giyiyorum. ama slimfit ceketlerde 56 bile biraz küçük oluyor. ama standart 54 yani. şu iki ceketi beğendim ama fabrikanın 54 bedeni yok.bu fabrika marka ceket kullanan varsa özellikle bu tiplerden onalr slimfit gibi mi yoksa normal kalıp mı? ona göre diğerini almayı düşünüyorum. diğeri fc plus 54 tam oluyor bana.

http://www.morhipo.com/kampanya/liste/11596/fabrika-erkek#os=0&pg=0&stt=sort_0%401064_31909&ps=21&prv=1064
    http://www.morhipo.com/kampanya/liste/11637/fc-plus#os=0&pg=0&stt=sort_0%401064_31909&ps=21&prv=1064

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 5 Ocak 2013; 21:27:19 >

• üye olmak lazım.. caps versene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Anderson -- 5 Ocak 2013; 21:12:40 >
  • Herkes üye olmak zorunda mı?
  • resimleri kaydedemiyorum ki
  • hayatim boyunca böyle sacma bir site görmedim resimleri incelemek icin üye olmak gerekiyor yıl olmus 2013
  • ya onu geçtim resimlerine sadece zoom yaparak bakılıyor resmi kaydedemiyorum ki ekliyim nasıl etsem acaba?
  • ss at kaydedemiyorsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  hangi ceket sizce? Fabrika & FC Plus[SS Eklendi]

bu fabrika markalı olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 5 Ocak 2013; 21:27:41 >

• bu da Fc Plus markalı olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 5 Ocak 2013; 21:30:40 >

• Kesinlikle Fabrika!

Aynalı sazan gibi pasparlak gezme derim.
  • fabrika
  • Fabrika tabii ki. Bende fabrikanın kaşe kabanı var kalitesi harika gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki fabrika kaliteli bende biliyorum da onunda bedeni büyük olanı var 56 yani. ben 54 giyiyorum. ilk mesaja bakarsanız size zahmet. fabrika slimfit mi acaba eğer slimfitse sorun olmaz ama normalsa büyük olur gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 5 Ocak 2013; 21:34:39 >
  • evet arkadaşlar asıl soruya cevap veren yok mu?
  • o zaman karar verememiştim şimdi aynı fabrika ceketi görünce aldım bu sefer. 20 tl hediye çekiyle 95 tl ye geldi. Android uygulaması ile ücretsiz kargodan yararlanayım dedim ama baktım bitecek kaptım 1 tane
  • fc plus apaçi markası değil mi yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her Şeye Muhalefet

Kesinlikle Fabrika!

Aynalı sazan gibi pasparlak gezme derim.

+1
  • fc plus daha ıyı

dıgerı sokakta kalan evsızler ceketı gıbı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.