Şimdi Ara

Hangi bisikleti almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arladaşlar okuldan eve gitmek ve arada da biraaz dolaşmak için bir bisiklet alacağım. Btwin riverside 120 ve bianchi aspid 27 arasında kaldım. Btwin in decathlon kurumsallığı ve hibrit olması cezbediyor. Bianchi ise alüminyum olması ve markası cezbediyor ama dağ bisikleti o da. Sizlerin de tavsiyelerinizi beklerim 600-800 lira bandında.

https://www.decathlon.com.tr/riverside-120-hibrit-bisiklet-id_8379017.html

http://bianchi.com.tr/dag-bisikletleri/bianchi-aspid-27-erkek-dag-21-v-vb-275/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• heronguy H kullanıcısına yanıt
    Arazide kullanmayacaksan dağ alma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • osman_goksel kullanıcısına yanıt
    Riverside 120 nasıl sizce hocam çelik kadro olması şehir içerisinde yokuş filan çıkarken sıkıntı oluşturur mu

• Melez bir bisiklet. Dağ da değil yol da değil. 14 kg orta sayılabilecek bir ağırlık var. Yokuş çıkacaksan daha vitesli bişey almalısın. Bu 8 vites. Yoğun kullanmayacaksan iyi tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • riverside 120 günlük ihtiyaçları karşılamak için tasarlanmış bir bisiklet. şehir içinde dağ bisikleti tercihi bi kenara bırak. okuldan eve, evden okula yada işten eve, evden işe veya günlük 1-2 saat turlar için ideal bisiklet. ağırlık olarak 14 kg. normal şehir bisikletlerine göre 1 kg daha fazla ama fazla birşey olmaz. bisikletten çok beklentin yoksa çok para vermene gerek yok. eğer alüminyum bisiklet istiyorsan salcano city explorer 40v alman daha mantıklı. 18 vites daha rahat olur yokuşlarda ve düz yolda.

Hangi bisikleti almalıyım

• Teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için salcanoya da bakacağım

• Sehir ici agirlikli kullanilacaksa, kilitlenebilir masali bir tur bisikleti almak en mantiklisi. Ikinci el Carraro Sportive 224-225 bulabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bu bisiklet size mi ait büce benim düşük sehiriçi kullanmalık bir şey bakıyorum bu city explorer v40 nasıl? bi inceleme yazar msınız
  • Çok bozuk yollara girmeyeceksiniz dağ bisikleti almayin. Boş yere kendinizi yormuş olursunuz.
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    resimdeki ürün bana ait değildir ve temsilidir. 40v modeli v-frenlidir ve amortisör yoktur. 699 TL gibi bir fiyatı var. özellik olarak :

TİPİ ŞEHİR VE GEZİ
    KADRO 28" Aluminyum Kadro
    ARKA VİTES Shimano SL-RS36 / RD-TZ50 Tourney 21 vites
    ORTA GÖBEK Chin Haur CH51
    AYNAKOL Prowheel AD08 48t/38t/28t krank takımı
    FREN TAKIMI Alüminyum V Fren
    VİTES KOLLARI Shimano SL-RS36
    RUBLE Shimano MF-TZ21 Tourney 28t/14t kaset
    ÖN DEĞİŞTİRİCİ Shimano FD-TZ31
    FURŞ TAKIMI Chin Haur CH-9280TBW
    JANT SETİ Salcano XPRO HB 20 36H Jant Seti
    TEKER SETİ TREKKING COMFORT reflektörlü lastik

yani bu bisikletten anlayan kişiler bu komponentleri tek tek karşılaştırıak bakar ve anlar. ama anlamayanlar için söylüyorum giriş seviye bisiklettir. günlük ihtiyaçları okul iş ev arkadaşlarla gezi şehir değiştirme gibi eylemler yapılabilir bisiklet. bisikletin tek kötü yanı vites kolları çevirmeli ve gidon incelerden. onları alan sahibi isteğe göre değişebilir ama zararı yoktur.

• hocam zaten şehiriçi kullanıcam ama şimdi dağ bisikleti var bunla kaldırımdan yola inerim,bozuk yollarda biraz konfor sağlar ancak bunda herhangi bir aörtisör yok bunu alsam konforu arttırmak için neler yapabilirim?

çevirmeli olmayan vites teğiştirici var mı explorer modelinde? vites bölümü full tourney su anki bisikletim hem de vites kolu dediğiniz gibi arka vites kolu bozuldu bi süre sonra ondan dolayı öyle istemiyorum

salcano hakkında baya kötü yorumlar var o da kafama karııştırıyor doğrusu bu modelde bir kronik sorun var mı?

city explorer,city sport,city fun bir sürü city model var hangisi iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 31 Ağustos 2017; 9:51:4 >
  • 1800 tl param var 2.el düşünmüyorum

Aklımdaki modeller

Kron rc1000

Kron rc2000

Mosso cavalier 700 clariss

Salcano xrs050

Boy 1.75

Kilo 76

Yarışlara katılmak istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.