Şimdi Ara

İnce Tekerle Kalın Teker arasında kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi bisikleti yenileyeceğim. ama şehir bisikletimi yoksa mtb mi alsam diyorum. yollar tamamen asfalt arada bir kaldırımlarda sürerim. elimde mtb var kaldırımlardan atlıyorum. inceler atlamaya gelir mi?

• Asfalt ve kaldırım için dağ bisikleti gereksiz. Elinde varken bence başka bir tür dene. İnce teker, atlamaya gelmez. Ya lastik patlar ya da jant eğilir.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    evet dağ bisikleti gereksiz biliyorum fakat arkadaşlarla toplanıp bisiklet binerken kaldırımlardan atlıyoruz bunny hop desen var yani ona göre alacağım çok kararsız kaldım. acaba dağ bisikleti alsam hem kalın hem ince lastikler uyarmı. binme metoduna göre değiştiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartasal1973

evet dağ bisikleti gereksiz biliyorum fakat arkadaşlarla toplanıp bisiklet binerken kaldırımlardan atlıyoruz bunny hop desen var yani ona göre alacağım çok kararsız kaldım. acaba dağ bisikleti alsam hem kalın hem ince lastikler uyarmı. binme metoduna göre değiştiririm.

Dağ bisikleti alırsan yeni jant alman gerekir. Ayrıca seçeceğin jantın çift kat ve sağlam olması gerekir. Malum kadro, maşa daha ağır.
    bu sefer jant oydu buydu çok masraf çıkarır. neyse artık tanıdığım bisikletçiye soracağım. O benim bisikleti nasıl kullandığımı bilir. ondan yardım alıcaz artık. Peki önerdiğin marka varmı? bianchi alsam pişman olurmuyum? bütçem en fazla 2000 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu sefer jant oydu buydu çok masraf çıkarır. neyse artık tanıdığım bisikletçiye soracağım. O benim bisikleti nasıl kullandığımı bilir. ondan yardım alıcaz artık. Peki önerdiğin marka varmı? bianchi alsam pişman olurmuyum? bütçem en fazla 2000 TL.

Bianchi, Accell Bisiklet tarafından burada üretiliyor. İtalyan üretimleri kadar kaliteli olmasa da diğer Türk markalarına göre birkaç gömlek yukarıda. 2000 TL veriyorsan, Merida ve Ghost bak. Hem kadroları ithal hem de komponentler biraz daha üst model.
    ghost modellerine baktım gerçekten çok iyi. görünüşü olsun, lastikler falan çok iyi. peki ghost markasının parçalarını rahat bulabilirmiyim?

• quote:

ghost modellerine baktım gerçekten çok iyi. görünüşü olsun, lastikler falan çok iyi. peki ghost markasının parçalarını rahat bulabilirmiyim?

Ghost'un distributoru de Accell bisikletmis. Bulursun bence. Satis sonrasi en hizli ve iyi hizmet Accell bisiklette bence.

• İnceler atlamaya gelmez adi ustunde yol bisikleti eger kiloluysan ben gibi +85 sen hoplamayi camura girmeyi seviyosan mtb elbette ama bunun yaninda her baslikta belirttigim hybrid bisikletler var bi bakın istersen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.