Şimdi Ara

Hangi balıkları önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 60x22x30 boylarında bir akvaryum var 40 litre su alıyor bunda 4 adet zebra ciklet besliyorum elden cıkarıp ne beslememi önerirsiniz ?teşekkürler...

• O boyuttaki bir akvaryum için çok fazla bir seçenek yok aslında. 1 adet erkek betta alırsanız balığınız çok mutlu olur. İçerisine de biraz canlı bitki ve saklanmalık mağara tarzı yerler yaparsanız krallar gibi yaşar balığınız.

1 adet betta bana az derseniz. Çok mevcudu olmayan bir canlı doğuran akvaryumu yapabilirsiniz. Benim tavsiyem 6 tane neon, 3 tane de çöpçü almanız yönünde olur. Yine bunun için de bitkili bir akvaryum kurmalısınız. Renklerini çok güzel sergilerler böyle neonlar.

Diğer bir alternatif ise karides akvaryumudur. O boyuttaki bir akvaryum için en iyi seçim betta veya karidestir. Karidesler için bol mosslu bir akvaryum çok güzel olur.
  • Kardeşim ne zamandır cevap gelmeyince bende baska arkadaslara danısıp lepistes aldım sence bir sıkıntısı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onsonmez

Kardeşim ne zamandır cevap gelmeyince bende baska arkadaslara danısıp lepistes aldım sence bir sıkıntısı olur mu ?

Canlı sayısı çok artmadığı sürece sıkıntı yaşamazsın. O hacim için 2 erkek 4 dişi ideal olabilir. Ama lepistesler sık yavrularlar o nedenle yavru patlaması yaşayabilirsin. Canlı sayısı arttıkça sorunlar başlar.
  • Eyvallah kardeşim bende de 3 erkek 6 dişi var saolasın
  • kardeşim bence o boyuttaki bir akvarmu tropikal akvaryum olarak dizayn edebilirsin cok hoş olur mossball ile susleyip içine karides yengeç ve kardinal neon ile cok güzel ve tatlı bir akvaryum olucaktır
  • Arkadaşlar bende bi akvaryum aldım ama ne beslenir nasıl bakılır ne kadar yem verilir hiç anlamıyorum hatta toplam 10 balık aldım içine ertesi gün biri öldü. Şu anda 6 adet japon balığı kaldı hep ölüyor bunlar. Ne yapmalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi branda'yı almalıyım?
    16 yıl önce açıldı
    Hangi arabayı almalıyım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Arkadaşlar bende bi akvaryum aldım ama ne beslenir nasıl bakılır ne kadar yem verilir hiç anlamıyorum hatta toplam 10 balık aldım içine ertesi gün biri öldü. Şu anda 6 adet japon balığı kaldı hep ölüyor bunlar. Ne yapmalıyım.

http://yassyoss.blogspot.com.tr/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.