Bildirim
Akvaryum suyu sarımtrak
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Umarım akvaryumun yeterince büyüktür.
Renkli taşları at uygun bir kum bul balıkların ağzını yaralamayacak.
Japon balıkları suyu biraz daha fazla kirletiyor bazı türlere göre. Eskiden ben de beslemiştim.
Ayrıca kaliteli yem ve biraz daha serin su japon balıklarına iyi gelecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yemi fazla atma. Suyu temizleyecegin zaman dipten cek
Renkli tas, kütük ve kahve rengi tonlarında kaya varsa bunlari çıkart. Ayrica suyun berrak renkte olmasini nitrifikasyon bakterileri ve kimyasal tepkimeler saglar. Bunun icin biyolojik filtre ve karbon, zeolit, topaklanmayan parfumsuz kedi kumu kullanabilirsin. Kisacasi bunlari saglamak icin ufakta olsa bir dis filtre ( sunsun hw 603b) yada bir tepe filtreye ihtiyacin var. Ic filtre sadece sudaki partikulleri tutar ve yavas yavas eriterek suya geri verme ihtimali de cok yuksektir. Kac litrelik bir akvaryumdan bahsediyoruz bilmiyorum ama japon baliginda balik basina en az 25 litre su gereksinimi oldugunu bilerek balik sayisini ayarla.
aslında hafif sarımtırak renk suyun oturduğunu gösterir.ama yemi biraz daha az atabilirsin ,taş yerine de kuvars kum alsan japonlar için daha iyi, kumu ağzına alıp püskürtmeyi severler. -
2 tane yumruk kadar sarı renkte delikli taş vardı.Onları çıkardım.Şimdi daha az sarımtırak oldu.32 litrelik akvaryum var.5 tanede küçük japon balığı var :/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X