beyler 2 çeşit branda varmış sanırım biri bez diğeri içi miflon kaplı naylon branda(guard). bu 2 tipten hangisini tercih etmeliyim?
malum çoğumuzun araçları sokakta park ediliyor. bu yüzden araçlarımızı kasten çizenler var, dokunduran var yada yağmurdan ve kuş pisliklerinden v.s gibi olumsuz etkileniyor. amacım aracımı korumak. siz hangi branda'yı kullanıyorsunuz?
bende senin gibi branda almayı düşünüyorum fiyatları araştrıdım kipa da buldum 37 tl miflon lu saraç a gittim branda kaça yaparsın dedim 170 tl fiyat çıkardı açıkçası 170 çok geliyor kumaş branda her zaman iyi olur diyorlar terleme yapmazmış kipadakide açıklamasında terleme yapmaz yazıyor ama bende senin gibi kararsız kaldım ama büyük ihtimal ucuz bi tane alıp kullanacağım
arabayı çok kullanan biri olmadığım için branda almak istiyorum ama yağmurlu havalardada bez branda ıslanacağı için çok kötü olacak, boyaya cidii zarar verebilir diye düşünüyorum. bide naylon brandalar acaba temiz bir arabaya(tozsuz) sıkıca bağlandıktan sonra rüzgarda falan çizmez dimi? bu bu tarz brandalara bakıyorum, fiyatıda makul kullanıcı yorumlarıda olumlu. http://www.hepsiburada.com/miflonludikissiz-guard-otomobil-brandasi-081111/productDetails.aspx?categoryid=259853&productid=otm081111 birde koçtaşa gidip bakacağım.
forumda branda kullanan yok mu?
bizde naylon var hiç bişey olmuyor yağmurda felan çizmiyor
Bazı brandalar tavanda falan iz bırakıyor. BAzılarının içi mikrofiber gibi değişik bir malzeme ile kaplı. Onlardan bulmaya çalış.
Puffy nin 130 lira Carrefourda içi aracı çizmeyen bir maddeden yapılmış ve hava delikleri mevcut.