Şimdi Ara

hangi anakart yada işlemci?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1 sene önce aldığım elimde olan parçalar bunlar e6750 ve Anakart Adı Gigabyte GA-P35-S3L arkadaşlar
    ve de yeni bi arkadaştan şu rami aldım

OCZ PLATINUM 1333MHz 6GB DDR3 Üç Kanallı Bellek Kiti (3x2GB) OCZ3P1333LV6GK bunlardan güzel bir kombinasyon çıkar mı ? yada hangisini değiştirmeliyim
    ramleri yeni aldım daha kargodan gelmedi benim ana kart desteklemiyor galiba ama çipset bu remleri destekliyor everestten baktım hangi anakartı öneririrsiniz????

anakartım
    http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/bios/ga-p35-s3l_10.html

bu ramlerden 2 tane alsam 4 tanesini ayrı ayrı slotlara takabilirmiyim
    ?

http://www.hepsiburada.com/ocz-reaper-4-gb-1066-mhz-cl5-heat-pipe-ddr2-kit-2x2gb-ocz2rpr10664gk/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd72626

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtusft -- 15 Nisan 2009; 2:21:01 >

• bu ramleri anakarta takamazsın senın ankart ddr2 slotlu ramler drr3 slota gore
  • bu işlemci destekler mi peki arkadaşlar ramlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtusft -- 13 Nisan 2009; 11:45:14 >
  • işemcisinin özelliğini bahsetmemişssin yada ben göremedim??
  • pardonnnnnnnnnnnnnn

senin anakartın
    İşlemci Desteklenen Soket AM2+/ AM2 İşlemciler: AMD Phenom™ FX / AMD Phenom™ X4 / AMD Phenom™ X3 / AMD Athlon™ X2 / AMD Athlon™ / AMD Sempron™X2 / AMD Sempron

vede işemcin intel desteklemezzzzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumpas -- 14 Nisan 2009; 12:06:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumpas

pardonnnnnnnnnnnnnn

senin anakartın
    İşlemci Desteklenen Soket AM2+/ AM2 İşlemciler: AMD Phenom� FX / AMD Phenom� X4 / AMD Phenom� X3 / AMD Athlon� X2 / AMD Athlon� / AMD Sempron�X2 / AMD Sempron

vede işemcin intel desteklemezzzzzz

yaw ben zaten e6750 inteli söylediğim anakartta kullanıyorum ... keşke hiç bişi yazmasaydın
  • Yerinizde olsam anakartı değiştirmezdim.Zira Ddr3 belleklerin performansınıza performans katacağını sanmıyorum..Ramleri Ddr2 yapma şansınız var ise bence Ddr2 kullanın.Tabi karar sizin..Para da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • galiba bende öle yapacağım bu anakar maksimum kaç ram destekler ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

galiba bende öle yapacağım bu anakar maksimum kaç ram destekler ki

8gb
  • dd2 1066 2gb*4 =8gb ddr2 1066 olur mu?

yada şuradan bir tane güzel 8 gb nasıl yaparım bi link atarmısınız ocz olsun markası mümkünse 1066 olur mu cok merak edioyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtusft -- 14 Nisan 2009; 4:30:03 >
  • Üstad 8gb belleği ne amaçlı kullanacaksın ?

Ayrıca ddr3 için x38-x48-x58 çipset öneririm...

Aksi halde bu tür platformlarda performans alamazsın,

64bit işletim sisteminde 4gb ram extreme seviye haricinde çoğu uygulamaya yeterli gelmektedir.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 14 Nisan 2009; 5:08:51 >
  • autocad sap2000 vede mimari çizimlerde
  • desasa aşmış insanların olduğuna inanırken hayal kırıklığı
  • yardımmmmm
  • anakartım
    http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/bios/ga-p35-s3l_10.html

bu ramlerden 2 tane alsam 4 tanesini ayrı ayrı slotlara takabilirmiyim
    ?

http://www.hepsiburada.com/ocz-reaper-4-gb-1066-mhz-cl5-heat-pipe-ddr2-kit-2x2gb-ocz2rpr10664gk/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd72626

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtusft -- 15 Nisan 2009; 2:20:35 >

• anakartin modelini google'a yazip ga-p35-s3l qvl diye aratacaksin orada heat sink package olarak gozuken tum ramler senin anakartina uyar ancak 2gb ocz reaper uyuyormus holeyy yapmadan evvel tam olarak urun koduna bak orada yazanin gidip herhangi bir ocz 2gb kit alma uymaz sonra.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.