Şimdi Ara

intel anakart alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• işlemciyi k serisine çıkarma gibi bir hayaliniz yoksa z77 almayın.

intel almayın. o fiyata daha iyileri var. siz K serisine ilerde geçecek misiniz? ona göre öneri yapacağım.
  • siz elinizdeki sistemi komple yazarmısınız..

işlemciye göre anakart alınmalı
  • Şimdilik sistem imzamdaki gibi fakat işlemciyi 2 aya kadar yükseltip ya i5-3570K ya da i7-3770K alacağım. O anki bütçem neye müsaade ederse artık.

• Cumartesi gecesi geçeceğim siparişi artık. Ancak;

Asus kullanmak istemiyorum bundan sonra. Son 5 anakartım da Asus'tu ve hepsinde ufak tefek de olsa problemler yaşadım. Bundan 7 yıl önce kullandığım MSI anakart hiçbir sorun çıkartmamıştı bana.
    Mümkünse MSI anakart tavsiyesi isteyeceğim. Hatta bundan 10-12 yıl önce Gigabyte BX-2000 anakart ile de hiçbir sorun yaşamamıştım :) Gigabyte'de olabilir.

Neden intel tavsiye etmiyorsunuz? Neticede Z77 chipset anakart. 3 pwm ve 1 power fan slotu var. 32 GB Ram'a kadar destekliyor. C/F veya SLI zaten düşünmüyorum çünkü ekran kartını da yıl sonuna doğru değiştirmek gibi bir niyetim var. Ayrıca Asrock'tan kötü mü bu anakart?

Farkındayım biraz fazla irdeliyorum ancak yerimde kim olsa aynı şekilde kurcalar gibime geliyor :)

Bütçe itibariyle 300, bilemedin 350 TL yatırabilirim anakarta. Asrock anakartların da özellikleri bir hayli iyi fakat fiyatının ucuz olması beni düşündürüyor açıkçası:) Ön yargılı olmak istemem fakat durum bu.

• Asrock suan piyasada soz sahibi bir firma konumuna geldi ayrica teknik destegide cizgi elektronikten onun icin asrock onermislerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte Laptop Alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önermem
  • Intel'in anakartları alınmaz, özellikle bu soketler için önermem...

O fiyata Msi, Asus, Asrock, Gigabyte gibi markaların güzel ürünleri mevcut
  • İntel ankartlar stabilite ve sağlamlık anlamında çok iyidir, ama senin bu gösterdiğin anakart F/P oranı itibari ile berbat ötesi bir anakart...

Bende senin gibi ASUS dan dili yanmış bir kullanıcıyım,P4965 chipsetli bir anakartım vardı 2002 felan galiba çok sorun yaşadım o tarihde tövbe ettim ASUS marka ankartlara, ASUS alacaksan da ROG serisi alacaksın gerisi yalan bence...Bende marka olarak Gigabyte seviyorum aslında kesinlikle sorunsuz ve anakart işinde 10 numara iş çıkartıyorlar bence..Giriş Seviyesinden, üst seviyeye kadar..Ama 2005 de kullandığım ABİT bambaşka idi...Şuan iki sistemim var ikisindede MSI kullanıyorum uzun zamadna kullanacağım gibi görünüyor seviyorum MSI işçilik ve kalitesini..
  • http://www.teknobiyotik.com/msi-z77a-gd55-intel-1155-soket-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart-g3.html

Liste başına bunu alıyorum o zaman. GD65 yeni çıktı sayılır onun için teknolojide hatalar olabilir diye düşünüyorum. Hem f/p olarak da düşünüyorum.

Kullanıp sıkıntı yaşayan da yok gibi pek!..
  • http://www.teknobiyotik.com/asrock-z77-extreme3-intel-1155-soket-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart-ivy-bridge.html

Listenin iki numarasında da bu var. Hem Extreme serisi. Ancak dediğim gibi Asrock markası düşündürüyor. Ancak garantide problem yaratmıyor da deniliyor. (İnşallah garanti ile işimiz olmaz) :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quarysma

http://www.teknobiyotik.com/asrock-z77-extreme3-intel-1155-soket-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart-ivy-bridge.html

Listenin iki numarasında da bu var. Hem Extreme serisi. Ancak dediğim gibi Asrock markası düşündürüyor. Ancak garantide problem yaratmıyor da deniliyor. (İnşallah garanti ile işimiz olmaz) :))

almadıysanız teknobiyotikten almayın. çok sorunlu site. herkesin çok sorunu oldu o site ile. başka siteden alın.

kart markası hakkında;

asrock firması eskiden asus'un altında çalışan mühendisler tarafından kurulmuştur. asus'un çoğu iyi mühendisi asrocktadır. asrock garantisini asus garantisini sağlayan şirket veriyor. yani çizgi elektronik. onların marketi var isterseniz oraya bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

quote:

Orijinalden alıntı: Quarysma

http://www.teknobiyotik.com/asrock-z77-extreme3-intel-1155-soket-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart-ivy-bridge.html

almadıysanız teknobiyotikten almayın. çok sorunlu site. herkesin çok sorunu oldu o site ile. başka siteden alın.

kart markası hakkında;

asrock firması eskiden asus'un altında çalışan mühendisler tarafından kurulmuştur. asus'un çoğu iyi mühendisi asrocktadır. asrock garantisini asus garantisini sağlayan şirket veriyor. yani çizgi elektronik. onların marketi var isterseniz oraya bakın.

http://www.cizgi.com.tr/product/mainbord/asrock-z77-extreme3#spec

Alacağım ürün belli oldu. Ancak yine de cumartesi akşamına kadar bekleyeceğim :) Kullanıp da "şunu iyi bunu kötü" diyecek birileri çıkar belki.

Teşekkürler yardımlarınız için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.