Şimdi Ara

Hangi AKARYAKIT İSTASYONU?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Hangi AKARYAKIT İSTASYONU?!

(En Son Oy Tarihi: 12.7.2010)
Giriş
  • Akaryakıt alırken hangisini tercih ediyorsunuz arkadaşlar?

• opet (Benzine su katmayan tek bunlar kaldı)
  • Shell
  • Shell

Genelde adı değilde istasyon önemlidir. Sevdiğim istasyonda shell'e ait

Elf artık yok Total'le birleşti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

opet (Benzine su katmayan tek bunlar kaldı)

Nereden biliyorsun? Yanlış anlama, karşılık babında değil. Gerçekten merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

quote:

Nereden biliyorsun? Yanlış anlama, karşılık babında değil. Gerçekten merak ediyorum.

Ankara'da benzine su katmayan (bildiğim) dört benzin istasyonu var bunlar da opet. İkisi Mevlana Bulvarı (Konya Yolu)'nda (Hacı Baba'nın yanında ve karşı tarafında birkaç km aşağısında), Eskişehir Yolu'nda ve Tandoğan tarafındaki bir istasyonda.

Benzine su katıldığını da arabanın tekleyerek çalışmasından anlıyoruz.

• opet...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opet mi Petrol Ofisi mi - Benzin
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

quote:

Ankara'da benzine su katmayan (bildiğim) dört benzin istasyonu var bunlar da opet. İkisi Mevlana Bulvarı (Konya Yolu)'nda (Hacı Baba'nın yanında ve karşı tarafında birkaç km aşağısında), Eskişehir Yolu'nda ve Tandoğan tarafındaki bir istasyonda.

Benzine su katıldığını da arabanın tekleyerek çalışmasından anlıyoruz.

Hacı Babanın sırasındaki değilde karşısındaki opetin düzgün olduğuna emin misin? yol üstü olduğundan hep ışık yandığında aciliyetten 7-8 lt alırım. ne zaman alsam arabanın çekişi düşer silkeleme yapar.

20 yıldır neredeyse Emniyet Genel Müdürlüğü yanındaki Petrol Ofisinden alırız. Hiç bir zaman sorun olmadı(hem bedava yıkama var). onun üzerindeki shell den almaya başladı babam onda bir sorun olmuyorda, ben oradan aldığımda araba kendi kendine gaz verip yokuşlarda gazı köklesem bile güçten düşüyor.

Belki benzinden değildir diye dün gittim Wurth un enjektör temizleyicisini aldım bakalım sonuç ne olacak. Havalar bir 40 derece bir 30 derece arasında oynayınca arabada kafayı yedi.

• renkleride super hizmeti de

shell 4ever
  • BP en kalitelisidir ama türkiyede fazla istasyonu yok türkiyeye yatırım yapmıyolar fazla..British Petrol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.