Bildirim
hamzanın iyi biri olması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hamzanın tipini görmeden ölürsek gözümüz açık gidecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
enson konseyinizi yikmisti yeniden insa mi etti araniz nasi duzeldi hayret birlik olup konu patlatmaniz isime gelmez yeni bi plan yapmaliyim
-
Forumun kurtlarını dökmeye ihtiyacı var.Hep aynı sorunlar bir yere kadar
-
Vaaay saol başganım
Ya olumsuzluk bilemiyorum abi bugun mesela olumlu bir durum oldu şaşkınım genelde hep felaketler birbirini kovaliyor bu beni çok yoruyor
Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu forumda kötü insan olduguna inanmiyorum genelimiz gariban hayattan tokat yemiş insanlariz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun ettik sana eski dost düşman olmazquote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yoldaenson konseyinizi yikmisti yeniden insa mi etti araniz nasi duzeldi hayret birlik olup konu patlatmaniz isime gelmez yeni bi plan yapmaliyim
Biz kırk yıldır ne boşuna konsey kurduk ne boşuna konsey yıktık benim adım THE FORUMLORIAN HAMZA5806 BABABAB
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X