Şimdi Ara

Hamza Hocadansa Takımdan Burak Gitmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir teknik adam oyuncu değişikliği yaptı diye hemen hamza hoca istifa sesleri yükseldi ya. Adamın işi bu tabiki değişiklik yapıcak ne demek Burak oyundan çıkamaz. Gayet tabi de yapabilir ben hatta Burak değişikliğinin taktik bir değişiklik olduğuna inanıyorum. Burak oyundayken ilerde top tutamıyoruz bunu anlayın artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sercan kalsaydi olurdu belki

• Bu burak senin oyuncunun nasıl bir oyuncu olduğunu biliyorsun ilerde top tutamadığını osmanlı maçında görecek hali yok madem senin oyun tarzına uymuyor ki hamza nın bir oyun tarzı yok. o zaman sezon başlamadan adamı satardın istediğin tarzda bir oyuncu alırdın ne takımın ayarı ile nede oyuncunun ayarı ile oynamadızdın sonra ilk maçta seni taraftar böyle yuhlar işte.

Georgie...Simply The Best
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alex Telles ve Veysel Sarı
    12 yıl önce açıldı
    Burak Burak!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. Hamza Hamzaoğlu hoca falan değil.
    2. Umut Bulut denen futbol cahilini oynatan bir teknik direktör benim gözümde ondan daha da cahildir.
    3. İnşallah en kısa zamanda başkan bozuntusu, yönetim ekibi ve teknik kadro defolup giderler.

GALATASARAY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo

Umut press yapıyo bencede umut gitsin

Umut tam bir yedek oyuncu Burak gibi kulübede kaldığı zaman trip atmıyor en azından. Ben Burak gitsin Umut 1. Forvet olsun demiyorum tabi ki Burak şl ayarında bir forvet alınmak kaydıyla satılmalı(tellesden gelecek olan parada var)
    Umut yine yedek kalsın

rp pres mi yapıyor ? o zaman oynatrmayalım. madem öyle adam seviyorsun niye fernandao yu aldırmadın ? sezon başı burak varken forvete gerek yok diyen kendisi değilmiydi ?

gerçekten çok boş işler bunlar. gs lağım çukuru gibi olmuş.herkes kendi hesabının derdinde..ego ve hesaplar için fikirler hemen değişiyor

hamza hoca gerçekten çok takıntılı vasıfsız bir hocaymış. burak a sürekli koş pres yap dersen 10 golü geçemez. sırf koşuyor diye umut u bağrına basıyor..gol atmasın ama koşsun..ulan nasıl kazanacağız peki maçları. hoca dediğin elindeki malzemeye göre taktik yapar. elinde burak varsa burak a göre oynarsın..umut a göre değil

Muhammed Ali
  • Adam forvet istiyor. Alınmazsa suç Hamza hoca da değil yönetimde. Sneijder falan da isteksiz oynuyor ki bu suçta yönetimde. Sabrinin sozlesme sartlarini belirleyen hamza degil o sucta yonetimde. Ben disardan baktigimda hamzadan cok sucu yonetimde görüyorum. Yonetimin yapmasi gereken aciklamayi hamza yapinca siz sucu ona yukluyorsunuz heralde. Umut mevzusu ise trabzonlu tayfayla alakalı buyuk ihtimalle. Umarim bizim bursali tayfa bu yapida olmaz. Arka 5li den beter olurlar. Tabi cogu yedek ama olsun.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.